SP - Grupa D

11. juni - 11. juli

Moderator/ica: admin

Ko ide dalje?

Njemačka
241
44%
Srbija
136
25%
Gana
129
24%
Australija
37
7%

Ukupno glasova: 543

bparena
Kontakt:

Re: SP - Grupa D

Post Postao/la bparena » 18 jun 2010, 15:30

EdinTM87 je napisao/la:Idite svi slavite, djaba vam, opet necete proc grupu..

neka - pusti ljude nek slave - ovo je pobjeda te nacije - valjda ce sutra slaviti i pobjedu svoje/nase domovine...
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 18 jun 2010, 15:31

Čestitke istočnim susjedima, baš su dobro odigrali protiv favorizovane Njemačke. Još da Slovenci tuku Amere, a šlag bi, bez sumnje, bila pobjeda Alžiraca nad Englezima. This is Africa :)
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

trik
Kontakt:

Post Postao/la trik » 18 jun 2010, 15:31

analiticar_ je napisao/la:"Nashi" ce ih pregaziti sutra...Bit ce to lekcija kao iz Bukvara
pogodio si...........

Chologol
Kontakt:

Post Postao/la Chologol » 18 jun 2010, 15:31

ije
EdinTM87 je napisao/la:Idite svi slavite, djaba vam, opet necete proc grupu..
De bogati vidi kakav ce mi biti seksualni zivot do kraja godine.
Zadnja izmjena: Chologol, dana/u 18 jun 2010, 15:32, ukupno mijenjano 1 put.
Rey de la furia española...

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 18 jun 2010, 15:31

jedino mi nije jasno zasto je podolski suto penal. vidjeli smo i sami da je bastian majstor sto se toga tice. tri je penala protiv nas pogodio.

btw. cestitke srbima.

EastStand
Kontakt:

Post Postao/la EastStand » 18 jun 2010, 15:32

slika
"" ПУТ ""

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 18 jun 2010, 15:32

Badstuber je igračina, no prirodna pozicija mu je stoper, ne znam koji ga đavo tjera više da igra lijevog beka. Nadam se da su ovo gledai iz Bayerna, pa će dovesti nekoga kao beka, a Holgera na stopera umjesto Martina ili Daniela.

Ozil najbolji igrač Njemačke, a Low ga vadi, a ostavlja recimo Khediru, nevjerovatno. Lukas puca penal nakon 2 prethodna promašaja u utakmici, umjesto da puca Bastian ili Mehmet.

Njemačka sa igračem manje dosta bolja u drugom poluvremenu od Srbije, i samo radi sudije, i dekoncentracije Lukasa oni su izgubili.

Svaki poraz boli naravno, no pobjediti će ako Bog da Ganu i idu 100% dalje.

Srbija solida, nevjerovatno je kako su se povukli , a imali su igrača više . Ruku na srce, proći mogu, i vjerovatno i hoće, ali sve je to tanko. Odbrana im ima zvučna imena, ali igraju nešto poput Francuske nazad. Napad dosta jak, ali jednostavno se nisu smijeli onako povući sa igračem više.

lejla
Kontakt:

Post Postao/la lejla » 18 jun 2010, 15:32

Sta pocini Podolski. Koji levat. :shock:

Nego, ovi Srbi cesto nesto rukometa igraju. :mrgreen: Salim se, cestitke.
John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba

123456
Kontakt:

Post Postao/la 123456 » 18 jun 2010, 15:34

Najbolji igrac Srbije Podolski. :mrgreen:
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini

*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000

tax
Kontakt:

Post Postao/la tax » 18 jun 2010, 15:34

srbija meda ne moze
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 18 jun 2010, 15:36

EastStand je napisao/la:slika

evo ja cu ovo citirat nebil svrsio s provokacijama - jer znam da ti je to bio cilj -

pozdrav za EastStand - i cestitke na pobjedi, ali samo nas postedi provokacija i idi slavi - zasluzena pobjeda - svaka cast.
Zadnja izmjena: bparena, dana/u 18 jun 2010, 15:37, ukupno mijenjano 1 put.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 18 jun 2010, 15:37

amerosm je napisao/la:Joachime hebo li ti Klose, Badstuber, Podolski i Bayernov lobi sve po spisku, retardu jedan. Da Bog da umro nocas, pa neko normalan dosao na klupu. Da Bog da odmah ispao, a ukoliko prodjes u sta nevjerujem da Bog da odmah dobio Engleze.
hmm pa ko bi po tebi trebao igrati ?
Za Klose-a razumijem al svi ostali iz bayerna su uredu ... nije badstubber kriv sto mora da krpi neku poziciji lijevog beka a nije mu to prirodna pozicija

Btw kriterij sudija za zute su jednostavno previse niski pa svaki grublji start je zuti

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 18 jun 2010, 15:37

Chologol je napisao/la:Kako mi je samo drago. Neka su i Svabe napokon spustili na zemlju 8-)

Svaka cast za komsije :) ;)
AYAN je napisao/la:Ovo je NAŠTIMANO!
??? :roll: :oops: :?
Vidić namjerno igra rukom u šesnaestercu i dobio samo žuti karton.

Švajnštajger stalno puca penale za Njemce, a sad šutao Podolski koji je igrao preko qrca.

Odbranbeni red Njemačke, praktički dodavao lopte navalnom redu Srbije, koji i sa takvim povoljnostima nisu uspjeli zabit više golova.

Ovo mi miriše na Fifinu Grupu za kladionice... Prvo Gana-Srbija, a sad Njemačka Srbija.
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 18 jun 2010, 15:37

Takvi su Njemci, kad god bih ih bar i djelimicno podrzavao, oni bi usrali stvar. Nice.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 18 jun 2010, 15:37

Hare_BvB je napisao/la:
Isnar je napisao/la:Trivijalne kvaziselekcije poput Njemacke nemaju nikakve sanse protiv zdruzenih sila Commonwealtha na celu sa Engleskom, kao sto nisu imale ni van fudbalskih terena :!:
Talentiran si za smaranje forumaša tim tvojim trivijalnim kvaziglupostima :lol:
@ Isnar: Smijesni jugosvapski navijacu, danas je tvoja kvaziselekcija pokazala da su moja predvidjanja tacna a tvoji post nepotreban :!:
Zadnja izmjena: Genghis, dana/u 18 jun 2010, 19:13, ukupno mijenjano 1 put.
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

plava_pruga
Kontakt:

Post Postao/la plava_pruga » 18 jun 2010, 15:38

jesam se iznervirao zbog milion propustenih prilika Njemacke al eto ipak sam uvjeren da Elf ide dalje, nego stvarno mi nije jasna odbrana srbije kako ono u 2 utakmice 2 puta NEPOTREBNO rukom diraju loptu :S
iskreno Njemacka je mogla do ubjedljive pobjede da su se samo malo skoncentrisali. Ali su podcijenili srbiju i zato su popusili.
Bit ce vise srece u zadnjem kolu :D
G A Z I
Željo sve do pobjede

Chologol
Kontakt:

Post Postao/la Chologol » 18 jun 2010, 15:40

Svaka cast Anticu na sjajno razradjenoj taktici... Veliki trener (juznjak, pokazo je to 96-te :D). Kuzmanovica je ubacio u igru, i pogodio, Zigic nije bio toliko opasan ali dovoljno da Svabama **** mater (kod one asistencije i precke). Krasic najbolji bio, uz Jovanovica.

sljedecu treba igrati na kladi da ce neko iz srbije igrati rukom :mrgreen:

I ne znam kako vi djeco mozete navijati za neku tam zemlju pored susjedne? :roll:
Rey de la furia española...

Bily Piton
Kontakt:

Post Postao/la Bily Piton » 18 jun 2010, 15:41

TOOO!!!Zaslužena pobjeda,ali realno mogli smo dati bar još jedan gol..ali dobro je i ovako..Normalnim forumašima hvala na čestitkama
PFC Forever!!!

Ponosan što sam Srbin!

Jedan je CLEO 9 !!!

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 18 jun 2010, 15:43

Chologol je napisao/la:Svaka cast Anticu na sjajno razradjenoj taktici... Veliki trener (juznjak, pokazo je to 96-te :D). Kuzmanovica je ubacio u igru, i pogodio, Zigic nije bio toliko opasan ali dovoljno da Svabama **** mater (kod one asistencije i precke). Krasic najbolji bio, uz Jovanovica.

sljedecu treba igrati na kladi da ce neko iz srbije igrati rukom :mrgreen:

I ne znam kako vi djeco mozete navijati za neku tam zemlju pored susjedne? :roll:
aj' bola vise ne smaraj narod! idi bolje ti slavi pobjedu tvoje srbije a cekaj kad ce ti "tvoja" spanija dobiti tri boda na ovome SPu.

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 18 jun 2010, 15:44

Izgleda da sam ja jedini ovdje vjerovao da susjedi mogu tući Elf, i jos pogodio ;) Sjedio s drustvom u kaficu, i ja jedini za Orlove :D :D bitno da sam izvukao zivu glavu :mrgreen:

Čestitke reprezentaciji Srbije na pobjedi. Nekad treba imati vise srece nego pameti. Ali, neka vas ovo ne diže previše u nebesa jer utakmica sa Australijom će biti sve samo ne lagana.

A sto se tiče Nijemaca, kiksali jednom i sta sad. Bolje sad nego u finalu 8-) Ovo dobro dođe da se malo ekipa konsolidira.
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

Zaključano

Natrag na “Svjetsko Prvenstvo: Južna Afrika 2010.”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.