Hajd super taman mu treba utakmica protiv velikih klubova kao sto je Bayern.Nadam se da ce kod vas izrasti u velikog igraca jer ako ne bude tako mi kod vas necemo imati koga vise pazarit,probralo se sve sto valja

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Agent nije radio na svoju ruku, nego ono što mu je Lewa rekao a mogao mu je reći želim u Real.adnan24 je napisao/la:To smo vec apsolvirali nedavno...kako da bira Lewat klub kad mu je agent 2 godine prije isteka ugovora dogovorio sa Bayernom...Saurman je napisao/la:Igrači su mogli birati klub gdje će igrati zašto nisu otišli u Real,Barcelonu,Man Utd,Chelsea itd itd.??
Znam da su Vidala poslali u Juventus iako je Bauern nudio vise.adnan24 je napisao/la:Bas kazu da je nedavno odbijena ponuda za Chicarita...zato Lewa i ostaje.Greivis je napisao/la:Zasto se ne ugledate na Vollera koji ne pusta Bauernu igrace? Jos je Leverkusen slabiji od Dortmunda.
Poslali ga na posudbu dok nije postao svjetska klasa.Greivis je napisao/la:Znam da su Vidala poslali u Juventus iako je Bauern nudio vise.adnan24 je napisao/la:Bas kazu da je nedavno odbijena ponuda za Chicarita...zato Lewa i ostaje.Greivis je napisao/la:Zasto se ne ugledate na Vollera koji ne pusta Bauernu igrace? Jos je Leverkusen slabiji od Dortmunda.
Lucio i Ze Roberto su dosli u periodu prije Vollera ja mislim. Tada je onaj debeli bio glavni u Leveru.Omerbavarac je napisao/la: Poslali ga na posudbu dok nije postao svjetska klasa.
Inace, Lucio i Ze roberto su dosli direktno iz Brazila a ne iz Levera.![]()
Radimo sta hocemo i kupujemo koga hocemo a sljedeci je jos jedan Sanchez.
Ma sto neko rece jucer, sve vise ovih mladih nada iz manjih klubova ce prelazit u vece za neke nevjerovatne bonuse. Kad vec nisu u mogucnosti zadrzati igraca, onda daj sto vise ovih bonusa. A vjerujem da ni Bayern za onog malog iz Benfice, kao ni BvB za Osmana nece zalit dat te bonuse ako ostvare karijere kakve im strucnjaci prognoziraju...Omerbavarac je napisao/la:Navodno je i Dembele pun nekakvih bonusa koji bi svoju granicu mogli presjeci na 52 miliona.
Lucio je stigao u vrijeme Vollera.Greivis je napisao/la:Lucio i Ze Roberto su dosli u periodu prije Vollera ja mislim. Tada je onaj debeli bio glavni u Leveru.Omerbavarac je napisao/la: Poslali ga na posudbu dok nije postao svjetska klasa.
Inace, Lucio i Ze roberto su dosli direktno iz Brazila a ne iz Levera.![]()
Radimo sta hocemo i kupujemo koga hocemo a sljedeci je jos jedan Sanchez.
Alexisa? Nema sanse. Kad je Bauern uspio dovesti nekog igraca iz velikog kluba Premiershipa?
Ne, ja sam samo napisao onako kako sam i procitao, nista nisam izmisljao a o svemi cemo vjerovatno saznati u narednim danima.smopiBVB je napisao/la: Omere,uvecao si bonuse za nekih 15 ak milioncica ali nije ni cudo,pljake su tvoja specijalnost,pametnica nasa...
Svaki drugi njegov post je zesca komedija al to se i ocekuje od nekog ko podrzava ratnog profitera i kriminalca Mamicaeffe_sa je napisao/la:KayserSose je napisao/la: Mi lovom ne možemo parirati ovim tajkunskim igračkama tipa Buyern ili PSG, ali možemo pametnim radom, a u tom pogledu zasad dobro stojimo. Ovo je najuspješniji period u povijesti kluba i nema razloga za pljuvačinu.![]()
![]()
![]()
Odavno se nisam više nasmijao (pogotovo jednom postu) i to ono baš iskreno....
![]()
![]()
Zamisli prvo riječ "tajkunski", a onda riječ "igračka" i to u kontekstu igračka nečija, vezat za Bayern.....Jednostavno pišššš.....
Bayern - tajkunska igračka.....
![]()
U rubrici "šala i pošalica" bi to uvijek bio hit....
![]()
coelho41 je napisao/la:Vi stvarno ako mislite da Bayern kupuje od Borusije sa ciljem da je oslabi, onda stvarno se trebate zapitati.
Poprilično sam siguran da ni vi ne vjerujete u tu priču, ali je aktuelna pa se priča; ono Bayern liga, Buyern, ovo ono...Bolan igrači vam sami odlaze, sva trojica su zatražili transfer samovoljno, jedini je problem što ne odlaze iz Njemačke, pa onda ste u tom fazonu kukanja, ali oni sebi grade karijere koje će im donijeti najviše trofeja i karijere koje će im donijeti LP.
Zamislite situaciju da Messi, Pique i Suarez pređu iz Barce u Real, da Hazard, Villian i Costa pređu u MC, da Ozil i Sanchez pređu u Chelsea, to je nezamislivo, ja mislim da bi publika prestala dolaziti na utakmice u znak protesta, a ono što je tamo nezamislivo, u BL je postala normala i opet će 80.000 ovaca blejati i zviždati na Westfalenu, a na ovom forumu pričati biblijske priče o Judama, prodanim dušama, licemjerima itd. S te strane, BL je smiješna liga.samir1909 je napisao/la:coelho41 je napisao/la:Vi stvarno ako mislite da Bayern kupuje od Borusije sa ciljem da je oslabi, onda stvarno se trebate zapitati.
Poprilično sam siguran da ni vi ne vjerujete u tu priču, ali je aktuelna pa se priča; ono Bayern liga, Buyern, ovo ono...Bolan igrači vam sami odlaze, sva trojica su zatražili transfer samovoljno, jedini je problem što ne odlaze iz Njemačke, pa onda ste u tom fazonu kukanja, ali oni sebi grade karijere koje će im donijeti najviše trofeja i karijere koje će im donijeti LP.
Za prva dva transfera sam 100% siguran da je bilo u cilju slabljenja konkurencije,ovaj zadnji transfer ni sam Bayern nije vjerovao da ce se ovaj igrac ikada vratiti ali eto spletom zivotnih okolnosti Hummels se odlucio da zivi u Minhenu.
Po meni najvise kriva uprava jer on nebi ni razmisljao o bilo kakvoj selidbi da je potpisao prosle godine produzenje,ali sada je imao vremena da razmislja i on i ona njegova kurandjela i tako je kako je.
Pošto je tvoj najveći intelektualni domet na ovom forumu postati smajliće ili ad homineme na dječjoj razini, nisi prozvan kritizirati ikoga.gerdmuller je napisao/la: Svaki drugi njegov post je zesca komedija al to se i ocekuje od nekog ko podrzava ratnog profitera i kriminalca Mamica
Pa tih 80000 ovaca ne navijaju za taj klub zbog nekog gubavog plaćenika već zato što vole taj klub.opel je napisao/la: Zamislite situaciju da Messi, Pique i Suarez pređu iz Barce u Real, da Hazard, Villian i Costa pređu u MC, da Ozil i Sanchez pređu u Chelsea, to je nezamislivo, ja mislim da bi publika prestala dolaziti na utakmice u znak protesta, a ono što je tamo nezamislivo, u BL je postala normala i opet će 80.000 ovaca blejati i zviždati na Westfalenu, a na ovom forumu pričati biblijske priče o Judama, prodanim dušama, licemjerima itd. S te strane, BL je smiješna liga.
Pa i u Španiji i Engleskoj ljudi navijaju za klub iz ljubavi, neko iz navike, neko i iz dosade, ali neke stvari jednostavno su nezamislive i ne prolaze.KayserSose je napisao/la:Pa tih 80000 ovaca ne navijaju za taj klub zbog nekog gubavog plaćenika već zato što vole taj klub.opel je napisao/la: Zamislite situaciju da Messi, Pique i Suarez pređu iz Barce u Real, da Hazard, Villian i Costa pređu u MC, da Ozil i Sanchez pređu u Chelsea, to je nezamislivo, ja mislim da bi publika prestala dolaziti na utakmice u znak protesta, a ono što je tamo nezamislivo, u BL je postala normala i opet će 80.000 ovaca blejati i zviždati na Westfalenu, a na ovom forumu pričati biblijske priče o Judama, prodanim dušama, licemjerima itd. S te strane, BL je smiješna liga.![]()
Ali slažem se da je BL u tom kontekstu smiješna liga. Ipak bolje tu temu ne načimati da hebivjetri s Buyernova topica ne bi opet zaspamali ovdje.
Kod: Označi sve
http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-3587927/Borussia-Dortmund-set-debut-new-2016-17-striped-kit-final-home-game.html?ITO=1490&ns_mchannel=rss&ns_campaign=1490
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.