Nisam taj gledao mada znam za njega. Kakavgod da je, sumnjam da može bit lošiji od ovoga.High je napisao/la:
Nije loš ni onaj koji je bio na Al Jazeera Balkans.
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Marsal
- Kontakt:
Re: Chat
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
[youtube][/youtube]Marsal je napisao/la:Nisam taj gledao mada znam za njega. Kakavgod da je, sumnjam da može bit lošiji od ovoga.High je napisao/la:
Nije loš ni onaj koji je bio na Al Jazeera Balkans.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Re: RE: Re: Chat
Za koju namjenu ?IpceAhmedovski je napisao/la:Zna li neko koliko se kreću solidni buketi po sarajevskim cvjećarama?
Imas od 15-20 KM pa do nekoliko stotina KM
FORZA MARŠAL !!!
-
IpceAhmedovski
- Kontakt:
Ma ima li kakav od 10-15, gdje ću stoju i više davati na cvijećehodža je napisao/la:Za koju namjenu ?IpceAhmedovski je napisao/la:Zna li neko koliko se kreću solidni buketi po sarajevskim cvjećarama?
Imas od 15-20 KM pa do nekoliko stotina KM
-
IpceAhmedovski
- Kontakt:
ili ona ili ništa!High je napisao/la:Neko nam se zacopao.
IpceAhmedovski je napisao/la:ili ona ili ništa!High je napisao/la:Neko nam se zacopao.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Koje sranje jbt, šta je ovo danas zavladalo..
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Re: RE: Re: RE: Re: Chat
Stooo ? 101 ruza, ovo-onoIpceAhmedovski je napisao/la:Ma ima li kakav od 10-15, gdje ću stoju i više davati na cvijećehodža je napisao/la:Za koju namjenu ?IpceAhmedovski je napisao/la:Zna li neko koliko se kreću solidni buketi po sarajevskim cvjećarama?
Imas od 15-20 KM pa do nekoliko stotina KM![]()
Ma ima...na Ciglanama na pijaci imas na samom ulazu vrh bukete za te pare. I na Markalama isto.
Ako si cicija onda ove fensi cvjecare probaj izbjeci
FORZA MARŠAL !!!
Pusti sebi Tifu i Grbavicu i ne prdiRokoko87 je napisao/la:Koje sranje jbt, šta je ovo danas zavladalo..
Nek sluša šta ko hoće
-
IpceAhmedovski
- Kontakt:
Re: RE: Re: RE: Re: Chat
hodža je napisao/la:
Stooo ? 101 ruza, ovo-ono
Ma ima...na Ciglanama na pijaci imas na samom ulazu vrh bukete za te pare. I na Markalama isto.
Ako si cicija onda ove fensi cvjecare probaj izbjeci
ma nisam cicija nego je drugarica u pitanju a slab sam sa traženjem poklona skroz inače dajem u parama, al gdje ću njoj dati tako
tako da je izbor pao na cvijeće
Ma dobra je tema realno, ali druga stvar je što su oni usrali pjesmu sa lošom lirikom i ovim glasovnim efektimaRokoko87 je napisao/la:Koje sranje jbt, šta je ovo danas zavladalo..
Bila je na Grbavici radnja( ne znam da li i sad ima ) pored shopping centra, na ruzi ti ugravira i text, oko 15-20KM fin buket.IpceAhmedovski je napisao/la:Zna li neko koliko se kreću solidni buketi po sarajevskim cvjećarama?
Sent from my LG-P880 using Tapatalk
® GONGASHI POWERHOUSE ®
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Hvala Bogu pa smo mi Sandzaklije operisani od toga. Bolje da joj kupim kilu suhog mesa
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Nisi romantican ljiljane.
Ali e dobra ti ta ideja oko suhog mesa.
Ali e dobra ti ta ideja oko suhog mesa.
♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!
Toliko sam pretjerao sa janjetinom da sam pritisak poremetio. 
- samo_lijevo
- Kontakt:
Bosniacum Lilium je napisao/la:Hvala Bogu pa smo mi Sandzaklije operisani od toga. Bolje da joj kupim kilu suhog mesa
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
- SlevinKelevra
- Kontakt:
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Romantika je konkretnost, a ovi kite cvijeca su mi vise punjenje dzepova cvjecarima. Onda cu ti radije kupiti neki fini prsten ili nausnice, eto da vidis i nekog hajra. Od gledanja nema selameta, mislim na cvijece.
@High
ovčavine na kasiku, da protjeras to malo
@High
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Odavno se nisam ovako ošinuo.Bosniacum Lilium je napisao/la:
@High
Trenutno korisnika/ca: ASD, enobarca, Goalgetter i 18 gostiju.