FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

muhamed121
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la muhamed121 » 12 maj 2016, 20:02

Probisvjet je napisao/la:Joj sta cu od komsije. Kao Sloboda dala Radniku da uzmu kup, a da pare koje Radnik dobije podjele po pola. Kaze, tako ce Sloboda zaraditi od svoje Evrope plus od Radnikove pola. :rol: :rol: :urnebes: Yebo majku jes droga obuzela po Tuzli.
:lol: :lol: :lol: :lol: jedino ako ce po pola djelit od evrope

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 12 maj 2016, 20:03

Ja sam procitao negdje na fejsu da je 4, tako da trebalo bi da je tacno :thumbup: :thumbdown:
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 12 maj 2016, 20:05

tuzlak1987 je napisao/la:Jel ozbiljno 4?

kako njemu toliko, a Bekicu i Kjosevskom za ono onako blage kazne..
Nema nigdje ništa. Vjerovatno samo oni tamo lože. Čudilo bi i da donesu odluku odmah sutradan, ne znam da li je ikada tako bilo...
Uostalom i ne treba nam u Mostaru, a propušta kup, tako da dobije i 4, šta će biti već sljedeće sezone ko zna, kakvi će igrači doći..Do tad ko živ ko mrtav...Tako da je svejedno koliko god dobije.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 12 maj 2016, 20:07

Pity1900 je napisao/la:
NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Ja bi da budem anoniman :lol:
Ima li kakvih novosti za Bijeljinu ?
Sto se ugasila stranica crveno-cni.ba ? Tamo je dobro zapoceo forum ..
Kakve novosti te zanimaju? Ja sam čuo 250 karata dobijamo. Ide li ko "medju njih"?

@Beduin
Kako ja nisam spomenuo Memiševića osim da mu prijete kartoni, jel i on dobio žuti, bilo bi dobro?
Cijena i je li samo ko je u FFC moze da ide ?

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 12 maj 2016, 20:09

Koliko god da nam daju karti mi moramo napunit' onaj stadion! Tesko ce to biti bez velike podrske sa tribina, jer vidjeli smo da su sudije ipak protiv nas!

SVI U BIJELJINU!
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 12 maj 2016, 20:12

200 karti i imaju momci prednost koji su isli na gostovanja...tako otprilike to ce to poklopit tih 200 karti...cijena vjerovatno 10 KM
Zlatan Nalić sin tuzlanski

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 12 maj 2016, 20:14

emirzlaTu je napisao/la:200 karti i imaju momci prednost koji su isli na gostovanja...tako otprilike to ce to poklopit tih 200 karti...cijena vjerovatno 10 KM
Tih 200 se odnosi na onaj ogradjeni dio ?

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 12 maj 2016, 20:15

NAJGORA_BAGRA je napisao/la:
emirzlaTu je napisao/la:200 karti i imaju momci prednost koji su isli na gostovanja...tako otprilike to ce to poklopit tih 200 karti...cijena vjerovatno 10 KM
Tih 200 se odnosi na onaj ogradjeni dio ?
Tako je...

Agamemnon
Kontakt:

Post Postao/la Agamemnon » 12 maj 2016, 20:20

Daj ba nije valjda da ce nam organizovano dati samo 200 pisljivih karti jbt.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 12 maj 2016, 20:22

Ma moze se i pored organizovanog doci. Ako ne bude ono da s licnom moras kartu kupiti :D

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 12 maj 2016, 20:25

90% ljudi juce u BN nije ni znalo da Radnik igra finale kupa,tako da ce najvjerovatnije bit nas vecina...

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 12 maj 2016, 21:09

Kakvi smo mi baksuzi postoji realna šansa da postanemo prvi klub u istoriji Kupa koji je ispustio isti bez poraza...hahahaha... Znaci,Bozeeee :rol: :rol:.... To osim ovog malera da smo j e b e n i h sedam finala zijanili do sad.... :urnebes: :urnebes:... Valja Reisa vodit u zemlju kupusa :rol:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 12 maj 2016, 21:33

Sezona za pamćenje. Poslije rata na ovamo, najbolja, i to je činjenica. :thumbup:

Za to su zaslužni Azmir, Saša, i šef Husref, pa igrači. Možemo mi pričati ovdje Drina, sinoć remi samo, ovo ono, ali, jedno pitanje, jeste li vi zapamtili kada smo se mi posljednji put borili za naslov prvaka BiH? I u istoj sezoni dogurali do finala Kupa, i imamo fin rezultat za revanš? :tokralju:

Podsjećanja radi, posljednja dva finala (Zrinjski i Slavija) smo prvu utakmicu dobili 1:0 i 2:0, pa na kraju izgubili na penale, tako da, i da smo dobili sinoć... Možda je i bolje ovako (radi uroka). :lol:

Nemoj da se svađamo više. Ujedinimo se svi skupa, i pružimo ovim momcima podršku koju su i zaslužili. Mnogo puta ove sezone su nas obradovali. Izgurali smo ovu sezonu, opstali u ligi, riješili reflektore, porez... još da stadion počnemo graditi, i sve za 10! :thumbup:

Ne sumnjam da će nas obradovati i u srijedu. Proradit će inat... :bih:

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 12 maj 2016, 21:35

NYKnicks Fan je napisao/la:Sezona za pamćenje. Poslije rata na ovamo, najbolja, i to je činjenica. :thumbup:

Za to su zaslužni Azmir, Saša, i šef Husref, pa igrači. Možemo mi pričati ovdje Drina, sinoć remi samo, ovo ono, ali, jedno pitanje, jeste li vi zapamtili kada smo se mi posljednji put borili za naslov prvaka BiH? I u istoj sezoni dogurali do finala Kupa, i imamo fin rezultat za revanš? :tokralju:

Podsjećanja radi, posljednja dva finala (Zrinjski i Slavija) smo prvu utakmicu dobili 1:0 i 2:0, pa na kraju izgubili na penale, tako da, i da smo dobili sinoć... Možda je i bolje ovako (radi uroka). :lol:

Nemoj da se svađamo više. Ujedinimo se svi skupa, i pružimo ovim momcima podršku koju su i zaslužili. Mnogo puta ove sezone su nas obradovali. Izgurali smo ovu sezonu, opstali u ligi, riješili reflektore, porez... još da stadion počnemo graditi, i sve za 10! :thumbup:

a ja ubjedjen da smo Zrinjskog dobili 2-1 i tamo izgubili 2-1 (Tosunovic ga zabio pod Bijelim Brijegom) :hmmmmm:
Sloboda Tuzla

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 12 maj 2016, 21:38

fukaratz je napisao/la:
NYKnicks Fan je napisao/la:Sezona za pamćenje. Poslije rata na ovamo, najbolja, i to je činjenica. :thumbup:

Podsjećanja radi, posljednja dva finala (Zrinjski i Slavija) smo prvu utakmicu dobili 2:1 i 2:0, pa na kraju izgubili na penale, tako da, i da smo dobili sinoć... Možda je i bolje ovako (radi uroka). :lol:

a ja ubjedjen da smo Zrinjskog dobili 2-1 i tamo izgubili 2-1 (Tosunovic ga zabio pod Bijelim Brijegom) :hmmmmm:
Moje greška, u pravu si. 2:1. :thumbup:

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 12 maj 2016, 21:38

14.05.2008.
Prva utakmica finala Kupa BiH u fudbalu

FK Sloboda – NK Zrinjski 2:1
Ja volim FK Tuzla City

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 12 maj 2016, 21:44

sloboda72 je napisao/la:

14.05.2008.

U redu efendija, moja greška, ispravio sam. ;) :bih:

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 12 maj 2016, 21:45

sloboda72 je napisao/la:14.05.2008.

Javljaš se sad za bezvezne stvari, a kad te pola forumaša pita šta je za igrača kojeg si spomenuo, to ignorišeš i šutiš...Ako nisi siguran nemoj ni bacat bombe, ako nešto znaš onda bi bilo lijepo da napišeš kad si već načeo.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 12 maj 2016, 21:49

Beduin je napisao/la:
Pity1900 je napisao/la:"Naš tim nema suspendovanih igrača za sutrašnji susret, ali ukoliko Hodžić, Zeljković, Beširović, Mašić, Maksimović, Memišević ili Šećerović dobiju žuti karton to će im biti treći akumulirani u kup takmičenju i neće biti na raspolaganju za revanš Slavku Petroviću."

Ne znam sad ko je dobio žuti osim Beširovića.
@ultrastyle_tz
Mislim da se samo direktan crveni prenosi na ligu, znači ovaj im otpada. Ko je još dobio žute, čini mi se da je i Hodžić pokupio, a dobar je igrač, broj 2 kod njih ako je ko upratio momka. Gdje naći statistiku sa žutim kartonima, na stranici saveza nema.
Besirovic je nakon 1. zutog kartona automatski suspendovan za narednu kup utakmicu, a posto je dobio i 2. zuti (tj. crveni) karton, valjda bi onda trebao pauzirati 2 utakmice, ili grijesim?
A Dino je njihov ponajbolji igrac tako da je to Radniku ogroman hendikep, a vidili smo i jucer o kakvog je igracu rijec.

Uglavnom, osvajamo kup, glavu stavljam na panj ako ne osvojimo, eto koliko sam siguran. :cool: A i ako ne osvojimo, moja ljubav prema FK Sloboda nista manja nece biti. Jer taj klub sam volio i kad smo se borili za opstanak, pa i kad smo ispadali, a da ga ne volim i postujem sad kad ostvaruju najbolje rezultate u svojoj historiji.
Ovo za Beširovića.On je namjerno dobio drugi žuti i onaj prvi koji je dobio je pretvorio u crveni.Tako da će kazna biti 1 utakmica i odradiće je u u narednom, 30. kolu PL i igraće protiv nas u revanšu Ćupa.Da je ostao na jednom žutom ,bio bi mu to treći u kupu i ne bi igrao protiv nas u revanšu.SELJAČINA JE TO MOJ "Beduin" ,ONA SA DNA KACE.
Zadnja izmjena: sloboda72, dana/u 12 maj 2016, 21:50, ukupno mijenjano 1 put.
Ja volim FK Tuzla City

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 12 maj 2016, 21:50

wobly92 je napisao/la:
sloboda72 je napisao/la:14.05.2008.

Javljaš se sad za bezvezne stvari, a kad te pola forumaša pita šta je za igrača kojeg si spomenuo, to ignorišeš i šutiš...Ako nisi siguran nemoj ni bacat bombe, ako nešto znaš onda bi bilo lijepo da napišeš kad si već načeo.
Neće ti ni odgovoriti. :thumbup:

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.