FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
[quote="DoeTz"][/quote]
Pa mislim da nisu niti dobili neke kartone neke, mozda jos jedan iz prve postave kojem nije prijetila opasnost i neki sa klupe koji nece igrati u prvoj (usao kao treca izmjena)
Pa mislim da nisu niti dobili neke kartone neke, mozda jos jedan iz prve postave kojem nije prijetila opasnost i neki sa klupe koji nece igrati u prvoj (usao kao treca izmjena)
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ma dobiti ce Zeba tri utakmice sta vam je. Okarakterisati ce ovo qovnari kao ono udaranje Kosorica od strane Bekica.
Zar stvarno vjerujete da ce doci neka odluka u nasu korist?
ove sezone svaku odluku koju sam zapamtio se zavrsilo obrnuto od onoga sto smo imali zelju.
Zar stvarno vjerujete da ce doci neka odluka u nasu korist?

- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
Besirevic je dobio drugi zuti, tako da 99,9% igra..Zeba znajuci kako nas kaznjavaju 99,9999% ne igra
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Upravo.
Jest i Mehmedagic nasao kada ce se povrijediti. A i Ahmetovic kada ce se ohladiti. Jedno nas direktno kosta kupa, drugo titule..
Jest i Mehmedagic nasao kada ce se povrijediti. A i Ahmetovic kada ce se ohladiti. Jedno nas direktno kosta kupa, drugo titule..
"Naš tim nema suspendovanih igrača za sutrašnji susret, ali ukoliko Hodžić, Zeljković, Beširović, Mašić, Maksimović, Memišević ili Šećerović dobiju žuti karton to će im biti treći akumulirani u kup takmičenju i neće biti na raspolaganju za revanš Slavku Petroviću."
Ne znam sad ko je dobio žuti osim Beširovića.
@ultrastyle_tz
Mislim da se samo direktan crveni prenosi na ligu, znači ovaj im otpada. Ko je još dobio žute, čini mi se da je i Hodžić pokupio, a dobar je igrač, broj 2 kod njih ako je ko upratio momka. Gdje naći statistiku sa žutim kartonima, na stranici saveza nema.
@ultrastyle_tz
Mislim da se samo direktan crveni prenosi na ligu, znači ovaj im otpada. Ko je još dobio žute, čini mi se da je i Hodžić pokupio, a dobar je igrač, broj 2 kod njih ako je ko upratio momka. Gdje naći statistiku sa žutim kartonima, na stranici saveza nema.
FK Sloboda Tuzla
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Neće nije dobio direktni crveni nego dva zuta..on treba da pauzira u kupu ..smao Zebino direktni crveni se prenosi i na ligaške i kup utakmice ja mislim..neka me neko demantujekatarakta je napisao/la:
Zavisi koliko ce utakmica dobiti. Ako dobije jednu, igrat ce

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ma sta je jedan covjek, nije to nista. Nasi ce morati odigrati maksimalno svakako pa sta bude..
Ne znam protiv koga Zeba nije igrao i nije mi se svidilo nikako. Mozda protiv Olimpika, neka prica ko sta hoce on je nas najbolji veznjak, a Mehmedagic najbolji stoper..
Vidim vi razmisljate jos kao da smo mi dobili 2:0, a ne da je bilo 1:1. Ako nam zabiju nasima ce trebati pola sata da se oporave od soka.
Moramo zabiti, a Siroki nije zabio tamo. To ce biti ciganluk. Udarati ce, a sudija zmiriti.
Ne znam protiv koga Zeba nije igrao i nije mi se svidilo nikako. Mozda protiv Olimpika, neka prica ko sta hoce on je nas najbolji veznjak, a Mehmedagic najbolji stoper..
Vidim vi razmisljate jos kao da smo mi dobili 2:0, a ne da je bilo 1:1. Ako nam zabiju nasima ce trebati pola sata da se oporave od soka.
Moramo zabiti, a Siroki nije zabio tamo. To ce biti ciganluk. Udarati ce, a sudija zmiriti.
jedan je Ivan Kostictuzlak1987 je napisao/la:Ma sta je jedan covjek, nije to nista. Nasi ce morati odigrati maksimalno svakako pa sta bude..

Sloboda Tuzla
Demantovani ste kolega tuzlak1987, demantovani!fukaratz je napisao/la:jedan je Ivan Kostic

He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Slažem se da je Kostić bolji.fukaratz je napisao/la:jedan je Ivan Kostictuzlak1987 je napisao/la:Ma sta je jedan covjek, nije to nista. Nasi ce morati odigrati maksimalno svakako pa sta bude..
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
- tuzlak1987
- Kontakt:
Da bogdom igraju oba. To je poenta..
Da li je ko od nabrojanih u Radniku dobio zuti karton...ko ce im faliti ko je suspendovan
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ma dobio Jakovljevic, Besirevic i neko dijete sa klupe..
Mozda budem igrao u mostaru ali jos nije sigurno..Efe.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
-
- Kontakt:
Vidis da sam te otkriosamirr je napisao/la:Mozda budem igrao u mostaru ali jos nije sigurno..Efe.

samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
- Beduin
- Kontakt:
Besirovic je nakon 1. zutog kartona automatski suspendovan za narednu kup utakmicu, a posto je dobio i 2. zuti (tj. crveni) karton, valjda bi onda trebao pauzirati 2 utakmice, ili grijesim?Pity1900 je napisao/la:"Naš tim nema suspendovanih igrača za sutrašnji susret, ali ukoliko Hodžić, Zeljković, Beširović, Mašić, Maksimović, Memišević ili Šećerović dobiju žuti karton to će im biti treći akumulirani u kup takmičenju i neće biti na raspolaganju za revanš Slavku Petroviću."
@ultrastyle_tz
A Dino je njihov ponajbolji igrac tako da je to Radniku ogroman hendikep, a vidili smo i jucer o kakvog je igracu rijec.
Uglavnom, osvajamo kup, glavu stavljam na panj ako ne osvojimo, eto koliko sam siguran.

Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Jesi , svaka cast. Uglavnpm ako budem poceo neku povredu cu glumiti da ne igram puno.SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Vidis da sam te otkriosamirr je napisao/la:Mozda budem igrao u mostaru ali jos nije sigurno..Efe.![]()
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
-
- Kontakt:
Ako osvojimo kup ti farbas fasadu u crveno-crnoBeduin je napisao/la:Besirovic je nakon 1. zutog kartona automatski suspendovan za narednu kup utakmicu, a posto je dobio i 2. zuti (tj. crveni) karton, valjda bi onda trebao pauzirati 2 utakmice, ili grijesim?Pity1900 je napisao/la:"Naš tim nema suspendovanih igrača za sutrašnji susret, ali ukoliko Hodžić, Zeljković, Beširović, Mašić, Maksimović, Memišević ili Šećerović dobiju žuti karton to će im biti treći akumulirani u kup takmičenju i neće biti na raspolaganju za revanš Slavku Petroviću."
@ultrastyle_tz
A Dino je njihov ponajbolji igrac tako da je to Radniku ogroman hendikep, a vidili smo i jucer o kakvog je igracu rijec.
Uglavnom, osvajamo kup, glavu stavljam na panj ako ne osvojimo, eto koliko sam siguran.A i ako ne osvojimo, moja ljubav prema FK Sloboda nista manja nece biti. Jer taj klub sam volio i kad smo se borili za opstanak, pa i kad smo ispadali, a da ga ne volim i postujem sad kad ostvaruju najbolje rezultate u svojoj historiji.

-
- Kontakt:
Tako je majstoresamirr je napisao/la:Jesi , svaka cast. Uglavnpm ako budem poceo neku povredu cu glumiti da ne igram puno.SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Vidis da sam te otkriosamirr je napisao/la:Mozda budem igrao u mostaru ali jos nije sigurno..Efe.![]()

samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Kako ste popucali obojicaSlobodaTuzla1919 je napisao/la:Tako je majstoresamirr je napisao/la: Jesi , svaka cast. Uglavnpm ako budem poceo neku povredu cu glumiti da ne igram puno.cuvaj se za Kup

Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.