FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

tuzlak1987
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la tuzlak1987 » 12 maj 2016, 17:31

[quote="DoeTz"][/quote]

Pa mislim da nisu niti dobili neke kartone neke, mozda jos jedan iz prve postave kojem nije prijetila opasnost i neki sa klupe koji nece igrati u prvoj (usao kao treca izmjena)

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 12 maj 2016, 17:33

Ma dobiti ce Zeba tri utakmice sta vam je. Okarakterisati ce ovo qovnari kao ono udaranje Kosorica od strane Bekica.

Zar stvarno vjerujete da ce doci neka odluka u nasu korist? :lol: ove sezone svaku odluku koju sam zapamtio se zavrsilo obrnuto od onoga sto smo imali zelju.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 12 maj 2016, 17:34

Besirevic je dobio drugi zuti, tako da 99,9% igra..Zeba znajuci kako nas kaznjavaju 99,9999% ne igra
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 12 maj 2016, 17:36

Upravo.

Jest i Mehmedagic nasao kada ce se povrijediti. A i Ahmetovic kada ce se ohladiti. Jedno nas direktno kosta kupa, drugo titule..

Pity1900
Kontakt:

Post Postao/la Pity1900 » 12 maj 2016, 17:42

"Naš tim nema suspendovanih igrača za sutrašnji susret, ali ukoliko Hodžić, Zeljković, Beširović, Mašić, Maksimović, Memišević ili Šećerović dobiju žuti karton to će im biti treći akumulirani u kup takmičenju i neće biti na raspolaganju za revanš Slavku Petroviću."

Ne znam sad ko je dobio žuti osim Beširovića.
@ultrastyle_tz
Mislim da se samo direktan crveni prenosi na ligu, znači ovaj im otpada. Ko je još dobio žute, čini mi se da je i Hodžić pokupio, a dobar je igrač, broj 2 kod njih ako je ko upratio momka. Gdje naći statistiku sa žutim kartonima, na stranici saveza nema.
FK Sloboda Tuzla

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 12 maj 2016, 17:50

katarakta je napisao/la:
Zavisi koliko ce utakmica dobiti. Ako dobije jednu, igrat ce
Neće nije dobio direktni crveni nego dva zuta..on treba da pauzira u kupu ..smao Zebino direktni crveni se prenosi i na ligaške i kup utakmice ja mislim..neka me neko demantuje :)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 12 maj 2016, 17:54

Ma sta je jedan covjek, nije to nista. Nasi ce morati odigrati maksimalno svakako pa sta bude..

Ne znam protiv koga Zeba nije igrao i nije mi se svidilo nikako. Mozda protiv Olimpika, neka prica ko sta hoce on je nas najbolji veznjak, a Mehmedagic najbolji stoper..

Vidim vi razmisljate jos kao da smo mi dobili 2:0, a ne da je bilo 1:1. Ako nam zabiju nasima ce trebati pola sata da se oporave od soka.
Moramo zabiti, a Siroki nije zabio tamo. To ce biti ciganluk. Udarati ce, a sudija zmiriti.

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 12 maj 2016, 17:57

tuzlak1987 je napisao/la:Ma sta je jedan covjek, nije to nista. Nasi ce morati odigrati maksimalno svakako pa sta bude..

Ne znam protiv koga Zeba nije igrao i nije mi se svidilo nikako. Mozda protiv Olimpika, neka prica ko sta hoce on je nas najbolji veznjak, a Mehmedagic najbolji stoper..

Vidim vi razmisljate jos kao da smo mi dobili 2:0, a ne da je bilo 1:1. Ako nam zabiju nasima ce trebati pola sata da se oporave od soka.
Moramo zabiti, a Siroki nije zabio tamo. To ce biti ciganluk. Udarati ce, a sudija zmiriti.
jedan je Ivan Kostic :kafa:
Sloboda Tuzla

Rimes87
Kontakt:

Post Postao/la Rimes87 » 12 maj 2016, 18:09

fukaratz je napisao/la:jedan je Ivan Kostic :kafa:
Demantovani ste kolega tuzlak1987, demantovani! :mrgreen:
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!

HankMoody
Kontakt:

Post Postao/la HankMoody » 12 maj 2016, 18:13

fukaratz je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Ma sta je jedan covjek, nije to nista. Nasi ce morati odigrati maksimalno svakako pa sta bude..

jedan je Ivan Kostic :kafa:
Slažem se da je Kostić bolji.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 12 maj 2016, 18:15

Da bogdom igraju oba. To je poenta..

Agamemnon
Kontakt:

Post Postao/la Agamemnon » 12 maj 2016, 18:17

Da li je ko od nabrojanih u Radniku dobio zuti karton...ko ce im faliti ko je suspendovan
ZIVJELA DRZAVA TUZLA

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 12 maj 2016, 18:18

Ma dobio Jakovljevic, Besirevic i neko dijete sa klupe..

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 12 maj 2016, 18:49

Mozda budem igrao u mostaru ali jos nije sigurno..Efe.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 12 maj 2016, 18:52

samirr je napisao/la:Mozda budem igrao u mostaru ali jos nije sigurno..Efe.
Vidis da sam te otkrio ;) :)
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 12 maj 2016, 18:52

Pity1900 je napisao/la:"Naš tim nema suspendovanih igrača za sutrašnji susret, ali ukoliko Hodžić, Zeljković, Beširović, Mašić, Maksimović, Memišević ili Šećerović dobiju žuti karton to će im biti treći akumulirani u kup takmičenju i neće biti na raspolaganju za revanš Slavku Petroviću."

@ultrastyle_tz
Mislim da se samo direktan crveni prenosi na ligu, znači ovaj im otpada. Ko je još dobio žute, čini mi se da je i Hodžić pokupio, a dobar je igrač, broj 2 kod njih ako je ko upratio momka. Gdje naći statistiku sa žutim kartonima, na stranici saveza nema.
Besirovic je nakon 1. zutog kartona automatski suspendovan za narednu kup utakmicu, a posto je dobio i 2. zuti (tj. crveni) karton, valjda bi onda trebao pauzirati 2 utakmice, ili grijesim?
A Dino je njihov ponajbolji igrac tako da je to Radniku ogroman hendikep, a vidili smo i jucer o kakvog je igracu rijec.

Uglavnom, osvajamo kup, glavu stavljam na panj ako ne osvojimo, eto koliko sam siguran. :cool: A i ako ne osvojimo, moja ljubav prema FK Sloboda nista manja nece biti. Jer taj klub sam volio i kad smo se borili za opstanak, pa i kad smo ispadali, a da ga ne volim i postujem sad kad ostvaruju najbolje rezultate u svojoj historiji.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 12 maj 2016, 18:55

SlobodaTuzla1919 je napisao/la:
Jesi , svaka cast. Uglavnpm ako budem poceo neku povredu cu glumiti da ne igram puno.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 12 maj 2016, 18:55

Beduin je napisao/la:
Pity1900 je napisao/la:"Naš tim nema suspendovanih igrača za sutrašnji susret, ali ukoliko Hodžić, Zeljković, Beširović, Mašić, Maksimović, Memišević ili Šećerović dobiju žuti karton to će im biti treći akumulirani u kup takmičenju i neće biti na raspolaganju za revanš Slavku Petroviću."

@ultrastyle_tz
Besirovic je nakon 1. zutog kartona automatski suspendovan za narednu kup utakmicu, a posto je dobio i 2. zuti (tj. crveni) karton, valjda bi onda trebao pauzirati 2 utakmice, ili grijesim?
A Dino je njihov ponajbolji igrac tako da je to Radniku ogroman hendikep, a vidili smo i jucer o kakvog je igracu rijec.

Uglavnom, osvajamo kup, glavu stavljam na panj ako ne osvojimo, eto koliko sam siguran. :cool: A i ako ne osvojimo, moja ljubav prema FK Sloboda nista manja nece biti. Jer taj klub sam volio i kad smo se borili za opstanak, pa i kad smo ispadali, a da ga ne volim i postujem sad kad ostvaruju najbolje rezultate u svojoj historiji.
Ako osvojimo kup ti farbas fasadu u crveno-crno :mrgreen: Ako ne osvojimo, K**mi je veci od tebe :D

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 12 maj 2016, 19:01

samirr je napisao/la:
Jesi , svaka cast. Uglavnpm ako budem poceo neku povredu cu glumiti da ne igram puno.
Tako je majstore :tokralju: cuvaj se za Kup
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 12 maj 2016, 19:04

samirr je napisao/la: Jesi , svaka cast. Uglavnpm ako budem poceo neku povredu cu glumiti da ne igram puno.
Tako je majstore :tokralju: cuvaj se za Kup
Kako ste popucali obojica :tokralju: :mrgreen:
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.