SP - Grupa D
Moderator/ica: admin
-
- Kontakt:
Re: SP - Grupa D
ej dobar si- ja sam na uticaju EU na politicke partije
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!
- bistrikboy
- Kontakt:
Isti sastav igra,maloprije objavljengeronimo je napisao/la:Ah, taj Ollipun je svojih bubica. Izgleda da ce Jansen uskociti umjesto Holgera. Louis van Löw
vaga ko fol izmedju Klosea i Cacau-a. Ma Miro je njegov prvi izbor.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
kolioko gnjidi,bolesni.umoboli ima ovdje...cudo jedno...
http://www.youtube.com/watch?v=CEgBGPGb ... re=related
do tokija....
http://www.youtube.com/watch?v=CEgBGPGb ... re=related
do tokija....
nas klub nas grad...samo nama pripada! L'87
"TRECI PUT CASTIMO"
"TRECI PUT CASTIMO"
- Principatus
- Kontakt:
Niko te ne tjera da budes ovdje, uostalom ne vidim sta je lose napisano na zadnjim stranicama.
Kao uvjek vazi: Kome ne valja, nek izvoli, vrata su otvorena.
Tokio? Kako bi ono sa Pristinom?
Smiri se malo i spusti dozivljaj.

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
da se prisjetimo jednog bisera iz domace stampe

NJEMACKA DOMINIRA
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
[quote="calcio"]da se prisjetimo jednog bisera iz domace stampe
ahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahaahahhaahahahahahha, umirem jebote.

ahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahaahahhaahahahahahha, umirem jebote.

Cico: Srbi, pobijedite ih kao i mi na Euru, jugo-filozofijom!
HRVATI znaju kako s Nijemcima, prisjetili su se naši istočni susjedi, pa su savjet zatražili i Zlatka Kranjčara. Iako Cico nije bio u Klagenfurtu i Lyonu, ali niti u Manchesteru gdje smo doživjeli jedini poraz od Njemačke na velikim natjecanjima, hrvatski izbornik sa SP-a 2006. Srbima je dao smjernice za skalp Loewog Elfsa.
Naravno da možete pobijediti Nijemce! Dovoljno je učiniti ono što smo i mi učinili prije dvije godine na Europskom prvenstvu. Mi smo tada, predvođeni izbornikom Bilićem, forsirali našu zajedničku jugo-nogometnu filozofiju, bez respekta prema rivalu i pobijedili", rastumačio je Cico za Kurir.
"Srbija mora igrati brzo, i s loptom i bez nje, forsirati kratak pas, jer su Nijemci uvijek bili i ostali fajteri. To je ta naša poznata kreativnost i ideja, ono što Nijemci nemaju. Ipak, morate imati i još nešto, motiviranost. Imate odličnu i kvalitetnu ekipu, ali čini mi se da igrači nisu dali 100 posto sebe na Mundijalu. Mi smo ih tako nekoliko puta nadigrali, posljednji put prije dve godine na EP. Zašto i vi ne biste učinili isto?"
Posljednji Cicin savjet stao je u nekoliko riječi - bitno je ostaviti strah u svlačionici.
"Srbi, nemojte se bojati Nijemaca. Nemate razloga za strah jer oni nisu kvalitetniji od vas. Ako Vidić, Stanković, Krasić, Pantelić i ostali pokažu zube, Nijemci se neće moći razmahati. Onda ni vaša pobjeda nije daleko!"
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ćiro se ulaguje Srbima, a spušta Slovence: Švabe nemaju šanse!
"ŠVABAMA se ne piše dobro u petak protiv Srbije", izjavio je za Nezavisne novine bivši izbornik Hrvatske i BiH, a danas trener na privremenom radu u Kini, Miroslav Blažević.
Ćiro smatra da Srbi ne mogu ponoviti lošu predstavu kao što je bila ona protiv Gane i da će njegov kolega Antić pronaći formulu za Njemačku.
"Srbija će u petak reagirati vrlo pozitivno. Uvjeren sam u to! Radomir Antić može i znat će iznenaditi Nijemce. Tim prije, jer će Nijemci sada nakon visoke pobjede nad Australijom, u duel sa Srbijom ući presigurno, a onda im se ne piše dobro", smatra Blažević i dodaje:
"Srbi su odigrali užasno i neshvatljivo loše protiv Gane. To im se ne može ponoviti i to je razlog zbog kojeg tvrdim da će se plasirati u drugi krug. Imaju strašan tim, što će se pokazati u protiv Nijemaca.
HRVATI znaju kako s Nijemcima, prisjetili su se naši istočni susjedi, pa su savjet zatražili i Zlatka Kranjčara. Iako Cico nije bio u Klagenfurtu i Lyonu, ali niti u Manchesteru gdje smo doživjeli jedini poraz od Njemačke na velikim natjecanjima, hrvatski izbornik sa SP-a 2006. Srbima je dao smjernice za skalp Loewog Elfsa.
Naravno da možete pobijediti Nijemce! Dovoljno je učiniti ono što smo i mi učinili prije dvije godine na Europskom prvenstvu. Mi smo tada, predvođeni izbornikom Bilićem, forsirali našu zajedničku jugo-nogometnu filozofiju, bez respekta prema rivalu i pobijedili", rastumačio je Cico za Kurir.
"Srbija mora igrati brzo, i s loptom i bez nje, forsirati kratak pas, jer su Nijemci uvijek bili i ostali fajteri. To je ta naša poznata kreativnost i ideja, ono što Nijemci nemaju. Ipak, morate imati i još nešto, motiviranost. Imate odličnu i kvalitetnu ekipu, ali čini mi se da igrači nisu dali 100 posto sebe na Mundijalu. Mi smo ih tako nekoliko puta nadigrali, posljednji put prije dve godine na EP. Zašto i vi ne biste učinili isto?"
Posljednji Cicin savjet stao je u nekoliko riječi - bitno je ostaviti strah u svlačionici.
"Srbi, nemojte se bojati Nijemaca. Nemate razloga za strah jer oni nisu kvalitetniji od vas. Ako Vidić, Stanković, Krasić, Pantelić i ostali pokažu zube, Nijemci se neće moći razmahati. Onda ni vaša pobjeda nije daleko!"
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ćiro se ulaguje Srbima, a spušta Slovence: Švabe nemaju šanse!
"ŠVABAMA se ne piše dobro u petak protiv Srbije", izjavio je za Nezavisne novine bivši izbornik Hrvatske i BiH, a danas trener na privremenom radu u Kini, Miroslav Blažević.
Ćiro smatra da Srbi ne mogu ponoviti lošu predstavu kao što je bila ona protiv Gane i da će njegov kolega Antić pronaći formulu za Njemačku.
"Srbija će u petak reagirati vrlo pozitivno. Uvjeren sam u to! Radomir Antić može i znat će iznenaditi Nijemce. Tim prije, jer će Nijemci sada nakon visoke pobjede nad Australijom, u duel sa Srbijom ući presigurno, a onda im se ne piše dobro", smatra Blažević i dodaje:
"Srbi su odigrali užasno i neshvatljivo loše protiv Gane. To im se ne može ponoviti i to je razlog zbog kojeg tvrdim da će se plasirati u drugi krug. Imaju strašan tim, što će se pokazati u protiv Nijemaca.
Moja leđa su već plava,i ne dostaje mi snaga.Čekam kad ću se probudit,al`ovo je već java.Još koja godina,pa ću se počet gušit,nemam više sta izgubit` idem ih rušit.
ovo mi je prvi ili drugi post na stranici,tako da ni ne budem..evo sd sam upao....da ubijem koji minut prije tekme...Principatus je napisao/la:Niko te ne tjera da budes ovdje, uostalom ne vidim sta je lose napisano na zadnjim stranicama.
a znas ti o cemu je pisano i sta je pisano...trebali ste otvoriti jednu posebnu stranicu "svi protiv srbije" ili nesto slicno...jer je ocigledno da igramo i protiv hondurasa da bi vi navijali za njih...ma znas uostalom i sam na pisem puno...
p.s. kosovom...
"TRECI PUT CASTIMO"
"TRECI PUT CASTIMO"
radebl je napisao/la:jer je ocigledno da igramo i protiv hondurasa da bi vi navijali za njih...ma znas uostalom i sam na pisem puno....
Kako posiješ, tako požanješ.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Ciro idi kupaj ribe u sangajskom zaljevu
NS BIH + Reprezentacija BIH = Mafija, prodaju i stimaju utakmice i rade za kladionicarsku mafiju
uravo to....Virtu4l je napisao/la:radebl je napisao/la:jer je ocigledno da igramo i protiv hondurasa da bi vi navijali za njih...ma znas uostalom i sam na pisem puno....
Kako posiješ, tako požanješ.
zato se ne pitaj zasto niko ne navija za bih... kako seju u savezu bih tako im se i vraca...
evo samo jedan slucaj,,nema veze sa fudbalom/nogometom..al eto...
savez bih je odlucio da ekipu bosne bh telekom (ako se tako zove) ponudi kartu za ucesce u gudijer ligi a ne ekipi igoke iz aleksandrovca koja je igrala finale sa sirokim...
tako je i u fudbalu...
aj poz,pocinje tekma...
"TRECI PUT CASTIMO"
"TRECI PUT CASTIMO"
nije li danas divan dan da susjedu crkne krava 

Lažeš!radebl je napisao/la:evo samo jedan slucaj,,nema veze sa fudbalom/nogometom..al eto...
savez bih je odlucio da ekipu bosne bh telekom (ako se tako zove) ponudi kartu za ucesce u gudijer ligi a ne ekipi igoke iz aleksandrovca koja je igrala finale sa sirokim
Sarajlije će i naredne sezone igrati u regionalnoj ligi s obzirom da je iz firme Sidro (sjedište Lige) na adresu kluba u Hamze Hume br. 2 stiglo i zvanično obavještenje.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
[youtube][/youtube]
Samo hrabro momci,ostavite srce na teren pa makar i izgubeli.
Samo hrabro momci,ostavite srce na teren pa makar i izgubeli.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
[youtube][/youtube]
ajmo nijemci!!!
ajmo nijemci!!!

7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
- Interista di cuore
- Kontakt:
sretno Srbiji...spustite ove svabe na zemlju 

I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
- Principatus
- Kontakt:
Radebln, navijac sam Elf-a malo duze nego ti Srbije, i uz to jos pravi, tako da ti ta ne vazi. 
Naravno da cu da navijam za Srbiju do Tokija, kako ti kazes. Sigurno.
Pocinje. Uzivaj.

Naravno da cu da navijam za Srbiju do Tokija, kako ti kazes. Sigurno.
Pocinje. Uzivaj.

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.