Haha, nista nije nemoguce. On je Dinamov igrač, pa kako oni kažu, odnosno ko se s njima bolje dogovori. Mada i ja cisto sumnjamDoeTz je napisao/la:Haj sve al sto nas sloboda72 trolla za Zakarica

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Haha, nista nije nemoguce. On je Dinamov igrač, pa kako oni kažu, odnosno ko se s njima bolje dogovori. Mada i ja cisto sumnjamDoeTz je napisao/la:Haj sve al sto nas sloboda72 trolla za Zakarica
Znači sad smo u tom fazonu, ništa potok više, ništa bahato...Da probamo i to.Agamemnon je napisao/la: Stim sto cemo Radnik u Bijeljini razbiti ko beba zvecku.
SLOBODA PORAŽENA I U SEDMOM FINALU KUPAbojler je napisao/la:Izvinite na uletu samo da pitam jeste li vi protiv Slavije izgubili ono finale u Lukavici na penale kad je onaj golman ( ne znam ko vam je branio ako jeste ) nije se ni jednom bacio na loptu samo po sredini klekne 90% suteva
Sto bi bilo tako najbolje?crvenobijeli je napisao/la:U slucaju da neosvoljite kup,vasih je 2o ooo,imate evropu zagarantovanu,samo mozete ucerat sarajlijama,da evropu vide na tv-u.....zrinjski sloboda,siroki radnik bi islu u evropu.mozda je ovako najbolje....
Ipak mislim da ce husref poceti sa Ordagicem na krilu, mozda sa lakicevicem uz stjepanovica na zadnjem veznom da bi dobio sirinu u veznom redu.Thranduil je napisao/la:Ja bi to ovako postavio u srijedu s Radnikom:
------------------Pirić------------------
Efendić----Merzić----Kostić----Ivetić
--------------Stjepanović------------
--------Ordagić---------Sarić----------
Mehidić---------------------Veselinović
-------------Ahmetović----------------
Svejedno očekujem da pobijedimo Radnik u Bijeljini, bolja smo ekipa od njih, imat ćemo malo odmora konačno (vjerujem da u Mostar idemo na izlet, sve drugo bi bila glupost) a i iako će izostati Zeba, vraćaju se Sarić i Veselinović i Merzića možemo na stopera umjesto nesigurnog Salihovića s tim da Merzić može pomoći u iznošenju lopte (Kostić je to radio u ovoj sad utakmci)
Chinaglia je napisao/la:kako je Ordagic kod gola majstorski napucao sebe u glavu, sto mu je omogucilo da ostavi povratnu za Merzica
#respect
DoeTz je napisao/la:Koliko je ostecen radnik sto se tice igraca sad u drugoj utakmici ?
Besirevic u odnosu na ovu utakmicu prvu.DoeTz je napisao/la:DoeTz je napisao/la:Koliko je ostecen radnik sto se tice igraca sad u drugoj utakmici ?
Samo?tuzlak1987 je napisao/la:Besirevic u odnosu na ovu utakmicu prvu.DoeTz je napisao/la:DoeTz je napisao/la:Koliko je ostecen radnik sto se tice igraca sad u drugoj utakmici ?
Mislim da je i MemisevicDoeTz je napisao/la:Samo?tuzlak1987 je napisao/la:Besirevic u odnosu na ovu utakmicu prvu.DoeTz je napisao/la:Koliko je ostecen radnik sto se tice igraca sad u drugoj utakmici ?
Zavisi koliko ce utakmica dobiti. Ako dobije jednu, igrat cetuzlak1987 je napisao/la:Besirevic u odnosu na ovu utakmicu prvu.DoeTz je napisao/la:DoeTz je napisao/la:Koliko je ostecen radnik sto se tice igraca sad u drugoj utakmici ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.