FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Karlo
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Karlo » 12 maj 2016, 14:31

jos sanceza da dopeljesimo i evropa je pod nasim nogama next sezone,nakon suhog posta pod katalonskom prevarom
Ancelotti said “it’s an honor for me to be a part of this great club next season.”
When I know of the club’s interest I didn ’t want consider any other offer

farinelli123
Kontakt:

Post Postao/la farinelli123 » 12 maj 2016, 14:34

Karlo je napisao/la:jos sanceza da dopeljesimo i evropa je pod nasim nogama next sezone,nakon suhog posta pod katalonskom prevarom
Šta li ćeš da pišeš ako kojim čudom Karlo bude pokleknuo pred izazovom zvanim Bajern. :D
Pošto si Pepa anhilirao svojim epitetima. haha

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 12 maj 2016, 14:34

Karlo je napisao/la:jos sanceza da dopeljesimo i evropa je pod nasim nogama next sezone,nakon suhog posta pod katalonskom prevarom
Polahko, da ne bude opet za tri sezone, - "goni se zabaru i vodi ova sranja sto si doveo".

Karlo
Kontakt:

Post Postao/la Karlo » 12 maj 2016, 14:38

muamerc je napisao/la:
Polahko, da ne bude opet za tri sezone, - "goni se zabaru i vodi ova sranja sto si doveo".

:nene: :nene: :nene: ovaj put imam filing ,barem ako nista nece nam Don Vito Karlone landaradti po zivcima sa formacijskim postavkama i ,i "multi polivalentnoscu " igracia .Svako ce igrati ono sto najbolje zna i umije .

Mogli bi mi postati jaka kontraska mocad,kosta i coman kosta su Bogom dati za te stvari . :cool:
Ancelotti said “it’s an honor for me to be a part of this great club next season.”

Karlo
Kontakt:

Post Postao/la Karlo » 12 maj 2016, 14:43

farinelli123 je napisao/la:
Šta li ćeš da pišeš ako kojim čudom Karlo bude pokleknuo pred izazovom zvanim Bajern. :D
Pošto si Pepa anhilirao svojim epitetima. haha

e to vidi nisam ozbiljno razmotrio :eh: :hmmmmm: ,morat cu poraditi na tom segmentu ,za svaki slucaj da stoji u pripremi.

Iskrenos e nadam da nece biti potrebe za tim,jer zaista mislim da je Karlo covjek ,profesionalc stabila ,bez nekih posbenih preseravanja kao u slucaju guardiole koji misli da je bogom dat i da nema ravnoga sebi u svojoj "genijalnosti".Mislim da ce karlo odradti svoj posao profesionalno ,normala i da pod njim sigurno mozemo ocekivati minimalno jedno finale ili trofej LP . :salut:

slika :ljepota:

slika :salut: :ljepota:

Karlo
Kontakt:

Post Postao/la Karlo » 12 maj 2016, 14:57

Liverpool face competition from Juventus in bid to sign Bayern Munich star Mario Gotze

Juventus are ready to go head-to-head with Liverpool in the race to sign Mario Gotze from Bayern Munich.

The German playmaker is expected to leave the Allianz Arena this summer having made just ten Bundesliga starts for Pep Guardiola's side.

Reports in Germany suggest Gotze has been given no guarantees by incoming manager Carlo Ancelotti that he will feature more prominently for the club next season and he is now on the lookout for a move.

Liverpool have been monitoring the player's situation at Bayern since January but now, according to Gazzetta dello Sport, Juventus want to lure Gotze to Serie A.

Juve boss Massimiliano Allegri wants to add two creative midfielders to his ranks next season and sees the German as an ideal fit for the Italian side.

But Jurgen Klopp remains confident he can persuade his former Borussia Dortmund play to sign for Liverpool this summer, and a bidding war for the 23-year-old is expected to take place when the transfer window opens in July.

e nesssssssssssssss ga mafiji prodat pa kud puklo da puklo :evil: :evil: :evil: :nedam: :nedam: :nedam: :nene:

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 12 maj 2016, 14:59

pa oko 60m
slika
Zadnja izmjena: Nerminovic, dana/u 12 maj 2016, 14:59, ukupno mijenjano 1 put.
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

Karlo
Kontakt:

Post Postao/la Karlo » 12 maj 2016, 14:59

Nerminovic je napisao/la:slika
pa oko 60m

ćeggggaaaaaaaaa :eh: :think:

momci kad ce oficijelno prestavljanje don vita kralonea.Jel prvog juna ili jula :eh: :hmmmmm:

momci neko men se cini neposredno pre tekmu sa patetikom rece da smo u LP do tada zaradili od 96 miliona ko zna te podatke molio bih ako mu nije zahmet da to napise da uporedi sa predh.sezonama i koje su zarade tada bile ,i kolko bi smo mogli ovena koncu ove sezone obrnuti money.

mehaga ostaje :njanjanja: :njanjanja: :salut: :salut: :cool:

Medhi Benatia’s agent quashes talk his client will join Juventus or Roma - “he’ll stay at Bayern Munich”.

The centre back has spent two seasons in Bavaria after moving from the Giallorossi, and the arrival of Mats Hummels has brought speculation that he could return to Serie A.

It was reported this week that the Lupi had made contact with the player, with the Bianconeri in pole position for his signature.

However, in an interview with LaRoma24, the player’s representative has insisted Benatia will remain in Germany.

“Could Benatia return to Italy?” Moussa Sissoko considered.

“I don’t think so. There’s a meeting set for next week to talk to Bayern. There’s nothing with Roma, he’ll stay at Bayern.

“Contact with Roma? It’s absolutely not true, there’s been nothing at all.

“Juventus? No, I haven’t talked to them.”

naci odbrana armirano granitna :salut:

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 12 maj 2016, 15:16

Karlo je napisao/la:
Nerminovic je napisao/la: pa oko 60m

35m za Sanchesa, 25m za kad odigra 100 utakmica = 60M, dodaj jos 20m ako bude nesto za Balon Dor i Team of the Season znaci 60m za momka
slika
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

Karlo
Kontakt:

Post Postao/la Karlo » 12 maj 2016, 15:19

Nerminovic je napisao/la:
Karlo je napisao/la:
Nerminovic je napisao/la: pa oko 60m

35m za Sanchesa, 25m za kad odigra 100 utakmica = 60M, dodaj jos 20m ako bude nesto za Balon Dor i Team of the Season znaci 60m za momka
slika
aaaa too

ma ko ih hebe ne daju iz mog dzepa ha ja ka imaju nek daju :a iskreno ne bi bilo lose da imamo jednog dana igraca koji osvoji Balon Dor. :cool:

edit: navodno hocemo hamu rodiregza iz reala :eh:

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 12 maj 2016, 15:23

Bayern, nagrade od LP: 12m (grupe) + 7,5m (5 pobjeda) + 5,5m (1/16) + 6m (qf) + 7m (sf) = 38m. Market pool smo prosle godine dobili oko 24m a ove ne vjerujem da ce ici preko 30/35m tako da je negdje cifra oko 70+ koji milion.

Sto se tice Sanchesa mi cemo za njega godisnje izdvajati 19m racunajuci sve sto smo dali za njega, platu, bonuse, transfere i takse. Poredjenja radi, cini mi se samo za Vidalovu platu i neke bonuse dajemo slicnu cifru.

Jos nesto, dresovi prodaja 2015:

FC Barcelona - 3.6m.
FC Bayern - 3.3m.
Chelsea FC - 3.1m.
Manchester United - 2.9m.
Real Madrid CF - 2.8m.

Jos se ne mogu nacuditi da smo ovoliko prodali (ako jest tacno, jer jos nema sluzbenih rezultata).

Karlo
Kontakt:

Post Postao/la Karlo » 12 maj 2016, 16:25

muamerc je napisao/la:Bayern, nagrade od LP: 12m (grupe) + 7,5m (5 pobjeda) + 5,5m (1/16) + 6m (qf) + 7m (sf) = 38m. Market pool smo prosle godine dobili oko 24m a ove ne vjerujem da ce ici preko 30/35m tako da je negdje cifra oko 70+ koji milion.

Sto se tice Sanchesa mi cemo za njega godisnje izdvajati 19m racunajuci sve sto smo dali za njega, platu, bonuse, transfere i takse. Poredjenja radi, cini mi se samo za Vidalovu platu i neke bonuse dajemo slicnu cifru.

Jos nesto, dresovi prodaja 2015:

FC Barcelona - 3.6m.
FC Bayern - 3.3m.
Chelsea FC - 3.1m.
Manchester United - 2.9m.
Real Madrid CF - 2.8m.

Jos se ne mogu nacuditi da smo ovoliko prodali (ako jest tacno, jer jos nema sluzbenih rezultata).

morel satistika iz predhodnih sezona i porednje kada je u pitanju prodaja dresova

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 12 maj 2016, 16:36

2013 cini mi se da smo imali oko 900 000 prodatih (i bili 5ti, 6ti na listi) tako da ne vjerujem da je ovo gore tacno, vjerovatno sa carapama. :) Kad bi bio ovaj odnos to bi bilo odlicno, bez obzira na broja.

Karlo
Kontakt:

Post Postao/la Karlo » 12 maj 2016, 16:43

:wtf:
muamerc je napisao/la:2013 cini mi se da smo imali oko 900 000 prodatih (i bili 5ti, 6ti na listi) tako da ne vjerujem da je ovo gore tacno, vjerovatno sa carapama. :) Kad bi bio ovaj odnos to bi bilo odlicno, bez obzira na broja.

ono :wtf: ako je istina ovaj gore podatak onda je to nenormalno povecanje u zadnje tri sezone .Ako je ovo istina kale,uli i ostale nase tate alal im cufte kaki genijalci :tokralju:

citam poll nudi 20 miliona za gecea ,poll mi je drag klub ali bratena veresije i dazba prodaje :nedam:
,malo brate bar 28 miliona nekad daju i nek ide.

Renato je prvi portugalc ako se nevaram koji je zaigrao za nasu svetinju :eh: :hmmmmm:

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 12 maj 2016, 16:53

Najbolje bi bilo da Meho ostane jer treba nam kvalitetan backup stoper kao i Rafko.Riješiti se Badstubera i Bernata.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Karlo
Kontakt:

Post Postao/la Karlo » 12 maj 2016, 17:04

Saurman je napisao/la:Najbolje bi bilo da Meho ostane jer treba nam kvalitetan backup stoper kao i Rafko.Riješiti se Badstubera i Bernata.

meho je kad je fit u top 5 najboljih stopera svjeta, u koje spadaju boa i humels .Znaci i zvanicno imamo najacu odbranu na planeti .

Total
Kontakt:

Post Postao/la Total » 12 maj 2016, 17:09

Karlo je napisao/la:
Saurman je napisao/la:Najbolje bi bilo da Meho ostane jer treba nam kvalitetan backup stoper kao i Rafko.Riješiti se Badstubera i Bernata.

meho je kad je fit u top 5 najboljih stopera svjeta, u koje spadaju boa i humels .Znaci i zvanicno imamo najacu odbranu na planeti .
:urnebes: :urnebes: :urnebes:
Klassenerhalt - Na klar doch !

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 12 maj 2016, 17:19

Karlo je napisao/la:

E **** me ti onda ako ne bi igrali sa 3 stopera a naprijed ko gdje hoce nek igra ...
Znaci Boa-Hummels-Meho, strah i trepet napadima sirom svijeta

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 12 maj 2016, 17:23

Dolaskom Hummelsa ćemo popraviti skok igru a nadam se će Carlo poraditi još više na prekidima koji su nam velika slabost.Imamo par visokih igrača koji moraju biti opasniji iz prekida jer po utakmici imamo odprilike 10-15 prekida iz kojih smo potpuno bezopasni.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 12 maj 2016, 18:22

Ja mislim da će Benatia ostat ako i samo ako kojim slučajem promijenimo formaciju u 3-5-2 i ako budu i Boa i Hummels i on igrali skupa, u suprotnom sumnjam da će grijati klupu bilo kojem od ove dvojice, ili da će se zadovoljiti nekim rotiranjem, jer kod stopera veoma je bitna konstantnost i uigranost..Ali sumnjam da ćemo igrati 3-5-2 tako da ja otprilike predviđam njegov odlazak u Juve, naša uprava sa njihovom ima izuzetnu saradnju, pa ne bi bilo ni čudo, samo teško će se od Talijana izvući jedno 20+ miliona za štopera, škrti su previše.

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.