FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

muamerc
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la muamerc » 11 maj 2016, 18:20

Izgleda da ne pase ni Carlovoj filozofiji, njemu je sudjeno izgleda samo kod Kloppa.

R32
Kontakt:

Post Postao/la R32 » 11 maj 2016, 18:24

Pa nekako bi mi bilo i drago kad bi isao da ode u Liverpul, vjerujem da bi im postao glavni igrac.
U suprotnom volio bih da mu se pruzi sansa jos jednu sezonu.
Mia San Mia

luca toni 9
Kontakt:

Post Postao/la luca toni 9 » 11 maj 2016, 19:24

Znaci ide odsteta do 60 miliona, kroz 3, 4 godine. A ovo ako bude izabran u tim ili top 3, dobro je neko rekao - poslati im jos koji milion :mrgreen:
Götze je slican Iscu iz Reala, a i on se nije naigrao kod Dona. Mislim da ce Carlo zaigrati sa 433, bez desetke. Samo me zanima ko ce igrati u sredini??? I kako se Müller tu uklapa? Ali otom potom.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Oliver Kahn: "Toni je jedan od najboljih napadača koji je igrao u Bayernu. On je lukavac i takvih kao što je on nema puno. U kaznenom prostoru osjeća se kao kod kuće, uvijek je na pravom mjestu i odlično iskorištava prilike."

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 11 maj 2016, 19:58

Danas je doba totalnog fudbala i igrac koji je limitiran na jednu poziciju najcesce mu se ne vjeruje niti ga ko planira ozbiljno, pogotovo ako je pozicije Gotzea. Ostao bi on ali na njegovu zalost ima boljih igraca na njegovoj poziciji.

Klare

Post Postao/la Klare » 11 maj 2016, 20:30

sekerbay je napisao/la:nasi su dovoljno pametni tako da ih benfika nikada nece opljackati.
Misliš da mogu nekako izbjeći ove klauzule? :?

Inače ovo što pojednici pišu o godinama je smiješno. Malac je strašne genetike, a u licu se vidi da je još dijete...

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 11 maj 2016, 20:52

Klare je napisao/la: Malac je strašne genetike, a u licu se vidi da je još dijete...
slika

Sila nebeska. :mrgreen:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 11 maj 2016, 21:28

Saurman je napisao/la:
Klare je napisao/la: Malac je strašne genetike, a u licu se vidi da je još dijete...
slika

Lagano je na 170 masu nabaciti.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 11 maj 2016, 21:31

Greivis je napisao/la:
Saurman je napisao/la:
slika
Lagano je na 170 masu nabaciti.
Tačnije 176.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

sekerbay
Kontakt:

Post Postao/la sekerbay » 11 maj 2016, 21:33

Klare je napisao/la:
sekerbay je napisao/la:nasi su dovoljno pametni tako da ih benfika nikada nece opljackati.
Misliš da mogu nekako izbjeći ove klauzule? :?
izbjeci ce ih tako sto ce dozirati njegove nastupe. izgleda da mi svi zaboravljamo da se radi o dijetu.
nema sanse da ce u prvoj ili drugoj sezoni biti jedan od nosilaca bayernove igre.
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."

van gall
Kontakt:

Post Postao/la van gall » 11 maj 2016, 21:51

Braco gledam evo utakmicu Celzija,tacnije pratim cijelo vrijeme Ovog Azpilikuetu i covjek fakat zna lopte

Par puta sam gledao bas njega kad Celzi igra jer je odlican bek samo nekako nije eksponiran toliko kao ostali,jedino ne znam koliko godina ima

S obzirom da Conte sledece godine dodje na klupu Celzija i ako bude igrao svojom formacijom onda se Azpi mozda i nece bas naigrat :D
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.

BAYERN MUNCHEN

Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !

R32
Kontakt:

Post Postao/la R32 » 11 maj 2016, 21:59

Pa i ja sto sam gledao poprilicno je dobar, a cini mi se lijevo desno nije mu belaj igrati.
Samo sto mu je vec 26 godina,
Mia San Mia

van gall
Kontakt:

Post Postao/la van gall » 11 maj 2016, 22:03

R32 je napisao/la:Pa i ja sto sam gledao poprilicno je dobar, a cini mi se lijevo desno nije mu belaj igrati.
Samo sto mu je vec 26 godina,
Taman znaci jos najboljih 5 godina fudbala kao bek neka da za Bayern :)

Al fakat je dobar ,pogotovo u defanzivi,a ni u napadu nije glupa kokos,igra dosta glavom
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.

BAYERN MUNCHEN

Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !

luca toni 9
Kontakt:

Post Postao/la luca toni 9 » 12 maj 2016, 00:18

Svejedno kad, svakih 25 nastupa po 5 milki. I tako do 125 nastupa, tj. 25 milki.
Ovo ostalo je vec teze izvodivo.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Oliver Kahn: "Toni je jedan od najboljih napadača koji je igrao u Bayernu. On je lukavac i takvih kao što je on nema puno. U kaznenom prostoru osjeća se kao kod kuće, uvijek je na pravom mjestu i odlično iskorištava prilike."

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 12 maj 2016, 10:01

Nekoliko informacija:

- Bayern nece zadrzati Tascia koji ce se vratiti u Rusiju.
- Benatia zeli da zna svoj status u Bayernu, dok Bayern ocekuje ponude i ocekuje da ce biti u vrijednosti oko 20m.
- Rode-a trazi vise klubova.
- Thiagova buducnost u Bayernu nije jasna uprkos produzenju ugovora.
- Nema inofrmacija da ce se raditi na produzenju ugovora za Bastrubera.
- Hojbjerg je primio nekoliko ponuda iz Engleske.
- Bayern nece traziti zamjenu za Lewandowskog.
- Bayern zeli da proda Gotzea.

Edit: Ovaj Rafinja kao da ima dionice u Bayernu, ne mozes ga otjerati, nema sanse.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 12 maj 2016, 10:30

muamerc je napisao/la: Edit: Ovaj Rafinja kao da ima dionice u Bayernu, ne mozes ga otjerati, nema sanse.
Možda ima kakav kompromitujući snimak Ullija sa nekim zatvorenikom pa ga ucjenjuje :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 12 maj 2016, 11:01

Ili je tusio satove u Brazilu za Rumenog.

Karlo
Kontakt:

Post Postao/la Karlo » 12 maj 2016, 12:58

Saurman je napisao/la:
slika

BUDUCI PREDATOR :eh: :cool: slika TRECE GENERACIJE ,nakon davidsa i sedorfa :salut: :salut:

Shopping is fun, but spending money is an art." ;)
Zadnja izmjena: Karlo, dana/u 12 maj 2016, 13:51, ukupno mijenjano 1 put.
Ancelotti said “it’s an honor for me to be a part of this great club next season.”
When I know of the club’s interest I didn ’t want consider any other offer

sekerbay
Kontakt:

Post Postao/la sekerbay » 12 maj 2016, 13:03

muamerc je napisao/la:Ovaj Rafinja kao da ima dionice u Bayernu, ne mozes ga otjerati, nema sanse
a sta kojeg qrca hocete od rafinje? covjek bi kod 90% bundesligasa bio prvotimac. istina da nema kuveta za najvece ciljeve, ali je odlican kao zamjena za lama. ono, kad se lam odmara protiv nekih slabijih klubova.
zamjenu za lama ce traziti, ali definitivno ne ove sezone, tako da to sebi mozete izbiti iz glave.
rafinja je profesionalac od glave do pete i kao takav se ne bune ako u sezoni odigra 10-ak utakmica. helem, zlatna vrijedna zamjena.
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."

van gall
Kontakt:

Post Postao/la van gall » 12 maj 2016, 13:03

Podseca me malo na Brenu naseg piromana

Daj boze da bude samo fizicki :D :D

BAYERN MUNCHEN

Karlo
Kontakt:

Post Postao/la Karlo » 12 maj 2016, 13:23

sekerbay je napisao/la:
muamerc je napisao/la:Ovaj Rafinja kao da ima dionice u Bayernu, ne mozes ga otjerati, nema sanse
a sta kojeg qrca hocete od rafinje? covjek bi kod 90% bundesligasa bio prvotimac. istina da nema kuveta za najvece ciljeve, ali je odlican kao zamjena za lama. ono, kad se lam odmara protiv nekih slabijih klubova.
zamjenu za lama ce traziti, ali definitivno ne ove sezone, tako da to sebi mozete izbiti iz glave.
rafinja je profesionalac od glave do pete i kao takav se ne bune ako u sezoni odigra 10-ak utakmica. helem, zlatna vrijedna zamjena.

sta amidza kad nam na megdan dodje neki jaci rival mislim prvnstveno na LP ,a primjerice lamh nedaj Boze povredejen ,belaj moj amidza :eh: .N,belaj.Ali eto posto je hvala Bogu lahm jako malo sklon povredama :salut: :pray: ,meni iskreno posto karlo dolazi rafinja kao neka zamjena i nije neki porblem ,jer kalro ce normalno postavljati ekipu i formaciju kako tako nego odlazece katalonsko kvazi trenersko smece :sick: :puke: .Samo jedini problem po meni je berni ecclestone ,on za naseg bayu nije ni za rezerve drugig tima,Po meni je veci prioritet radti na zmjeni lijevog bocnog u naem slucaju alibabe i 40 razbojnika ,berni nije dostojna zamena .
Ancelotti said “it’s an honor for me to be a part of this great club next season.”
When I know of the club’s interest I didn ’t want consider any other offer

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.