Izvini na upadu, samo me interesuje na kojoj temi je to napisao ?????Zip je napisao/la:
Toliko o tuzlacima...
I da ja navijam sad za njih, hocu al u qurcu..
Makar ne izborili Evrope jos 10 godina...
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ljubav se zvala i zvat' će imenom Tvojim !
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
PL - Prepucavanjarodrigo87 je napisao/la:Izvini na upadu, samo me interesuje na kojoj temi je to napisao ?????Zip je napisao/la:
Toliko o tuzlacima...
I da ja navijam sad za njih, hocu al u qurcu..
Makar ne izborili Evrope jos 10 godina...
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
A kada bi i pobjedio prvih 10 utakmica, neki bi sigurno rekli da i pored pobjeda naša igra ne valja.High je napisao/la:Nama ni Petrović ne bi valjao jer bismo u prvih 10 kola pod njegovim vodstvom očekivali, a bogme i zahtijevali od njeg, sve pobjede, i to bez primljenog gola. Otjerali bismo ga nakon prvog kiksa, još ga golog skinuli i palili mu bradavice pred svima.
Šta god da se desi u finalu kupa, zadnjem kolu, na skupštini... Bit ćemo uz Tebe! 1946
SARAJEVO
Joj kad se sjetim Sir Alex Jovica covjek koji je vezao pobjede sa Saidom i par panjeva,najljepsu igru smo imali,i na kraju covjek se pokazao kao najaci karakter,cim je vidio da ne ide vise covjek je podnio ostavku.
A nezzz mozda bi bilo i dobro da izvisimo evropu jer je nismo ni zasluzili.
Samo Sarajevo
Jao,jao ne prizivaj tico jedna.
- dr.van nostrand
- Kontakt:
kanarinac je napisao/la:Joj kad se sjetim Sir Alex Jovica covjek koji je vezao pobjede sa Saidom i par panjeva,najljepsu igru smo imali,i na kraju covjek se pokazao kao najaci karakter,cim je vidio da ne ide vise covjek je podnio ostavku.

Allahu dragi, pomozi nam.
By the way, dugo se on "koprcao" nakon momenta kad je jasno bilo da vise ne ide.
Jedino je Janjos gospodski otisao.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Dragan i Meho
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Adidas i Chelsea raskinuli ugovor , izgleda da se pripremaju za nas .
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Gosk,Zvijezda, Velez,Gradina,Zeta..jesmo igrali nema govorakanarinac je napisao/la:Joj kad se sjetim Sir Alex Jovica covjek koji je vezao pobjede sa Saidom i par panjeva,najljepsu igru smo imali,i na kraju covjek se pokazao kao najaci karakter,cim je vidio da ne ide vise covjek je podnio ostavku.

...igraj bordo bijeli ale ale...
Fudbalski klub Sarajevo ovim putem želi obavijestiti svoje navijače i simpatizere, te bosanskohercegovačku javnost o imenovanju trenera prvog tima našeg kluba.
Upravni odbor Fudbalskog kluba Sarajevo na sjednici održanoj 11.05.2016. godine u kompletnom sastavu, odlučio je da će dužnost šefa stručnog štaba prvog tima u nadolazećoj takmičarskoj sezoni 2016/17 obavljati Almir Hurtić, četrdesetčetverogodišnji fudbalski stručnjak, koji dolazi iz trenerskog kadra FK Sarajevo.
Hurtić je u dosadašnjem toku sezone dva puta vršio dužnost privremenog trenera prvog tima, a ostvario je učinak od osam pobjeda, jedan nerješen rezultat, te dva poraza. Upravni Odbor FK Sarajevo smatra da ovim imenovanjem treba da se obezbijedi kontinuitet rada struke, te da će ovo imenovanje omogučiti logičnu implementaciju mladih fudbalera iz Akademije FK Sarajevo u prvi tim, obzirom da je Almir Hurtić obavljao do sada dužnost Šefa Akademije našeg kluba.
Fudbalski klub Sarajevo Almiru Hurtiću i njegovim pomoćnicima u stručnom štabu prvog tima našeg kluba želi mnogo sreće i uspjeha u predstojećim utakmicama.
hahahhahahahaha
Upravni odbor Fudbalskog kluba Sarajevo na sjednici održanoj 11.05.2016. godine u kompletnom sastavu, odlučio je da će dužnost šefa stručnog štaba prvog tima u nadolazećoj takmičarskoj sezoni 2016/17 obavljati Almir Hurtić, četrdesetčetverogodišnji fudbalski stručnjak, koji dolazi iz trenerskog kadra FK Sarajevo.
Hurtić je u dosadašnjem toku sezone dva puta vršio dužnost privremenog trenera prvog tima, a ostvario je učinak od osam pobjeda, jedan nerješen rezultat, te dva poraza. Upravni Odbor FK Sarajevo smatra da ovim imenovanjem treba da se obezbijedi kontinuitet rada struke, te da će ovo imenovanje omogučiti logičnu implementaciju mladih fudbalera iz Akademije FK Sarajevo u prvi tim, obzirom da je Almir Hurtić obavljao do sada dužnost Šefa Akademije našeg kluba.
Fudbalski klub Sarajevo Almiru Hurtiću i njegovim pomoćnicima u stručnom štabu prvog tima našeg kluba želi mnogo sreće i uspjeha u predstojećim utakmicama.
hahahhahahahaha
Samo Sarajevo
I onda dodju neki ovdje kazu Evropa bitna. Zasta je bitna? Da bi igrao kolo ,dva i izletio. Evropa bi bila bitna da inamo ekipu i trenera da napravimo iskorak al to ocito nemamo. Jos jedan dokaz da mi nikad necemo napraviti iskorak van okvira BiH je i imenovanje Hurtica. Ne kazem da je Boze sacuvaj los trener nego to nije nikakv iskorak za nesto vise. Prestanite mastati o nekom Evropskom Sarajevu i vratite se u realnost a to je nasa liga i kup.
Eto sad znamo da nemamo nikakvih ambicija za narednu sezonu. Nastavak forsiranja menadzerskih igraca...
Uprava napolje!!!!
Uprava napolje!!!!
SARAJEVO
Ista greska znači kao sa Dzenom.Ništa hajde trebali su dodati jos da se okrećemo akademiji skroz,da ne očekujemo rezultate i to bi ppošteno bilo,jel očito Tanovci su im naredili da urade to jel nema druge logike za ovim potezom sem da su se skroz dijeci okrenuli ljudi iz Malezije
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Uzjasi hurta hahaha
E **** ti fes.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Vidjeli smo Hurtica na derbiju I protiv slobode. Pametnom dosta.
Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo
Levatu, hoces slike iz Istanbula iz Genka i Podgorice?Majkl je napisao/la:Ja ne znam sta se ti javljas ,i da izadjemo u Evropu ti ces svakako na streamu gledati,ti si "stream navijac".Evander je napisao/la:Sloboda ostaje bez licence?Majkl je napisao/la:Ja sam ubjedjen da cemo izaci u Evropu ,sad da li ce sloboda osvojiti ili ce Radnik uzeti bod u nedjelju ne znam,ali sam ubjedjen da cemo izaci.

Cestitam ti, ovi tvoji definitivno ostaju.
Sad sto je to pogubno za Sarajevo, vama i onako nije bitno.
Slijedece godine liga za opstanak nam se smjesi. Sto se prije pomirimo sa tim, bit ce nam lakse.
produzenjem ugovora Hurticu, ja sam od danas na aparatima
U svakom slucaju, ja Amiru zelim srecu u narednoj sezoni, kao i svakom treneru koji nas je do sad vodio

U svakom slucaju, ja Amiru zelim srecu u narednoj sezoni, kao i svakom treneru koji nas je do sad vodio
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Nemamo za trenera, da ne spominjem pojacanja. Pipe Su zavrnute, cao I vozdrica.
Hajde ba ne seri, protiv želje samo nije bilo sreće. Bili smo duplo bolji.tamburica je napisao/la:Vidjeli smo Hurtica na derbiju I protiv slobode. Pametnom dosta.
Protiv Slobode očajna utakmica, slažem se.
Trenutno korisnika/ca: AuroraBorealis, iliyaa8, ristagrad i 35 gostiju.