Šta se to oni neandertalci ne imenuju? Sveti, zaštićeni zakonom?SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Kao sto sam i rekao, odlicno navijanje uz katastrofalan repertoar pjesamabit' ce to bolje!
Meni najjaca scena veceras kada su vodje( necu ih imenovat ) pokazivali Husrefu kao idi, idi, idi![]()
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
-
- Kontakt:
Ja sam samo cekao da neko uleti na teren
ono je bilo takvo provociranje i od strane igraca i sudije, i cak su neki i probali, ali nije im uspjelo... Znaci, samo sam cekao da uleti neko u teren i da nabije nekog' od igraca ili sudija
VELIKA SRAMOTA JE OVO BILA!
a ne raja pocne pjevat " samo gol, samo gol, samo gol sad trebam ja..." i tako 10 ili 20 minuta, jednostavno smori ljude
ja taman poce komentarisat', eto nam Zajke da povede koju pjesmu 

Ma grmilo je tako kada su vodje povele kako trebaChinaglia je napisao/la:al' kako je pred sami kraj sa sjevera zagrmilo: Zajko Zebaaaa

Joj ljepotice, vjeruj mi da sam i ja to pomislioAerials je napisao/la:ja sam Bgm kontala da će se Zeba nekako na sjever popet kad potrča tamo

samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
-
- Kontakt:
Ma drug, ne treba stavljat ovako njihova imena javnoHankMoody je napisao/la:Šta se to oni neandertalci ne imenuju? Sveti, zaštićeni zakonom?SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Kao sto sam i rekao, odlicno navijanje uz katastrofalan repertoar pjesamabit' ce to bolje!
Meni najjaca scena veceras kada su vodje( necu ih imenovat ) pokazivali Husrefu kao idi, idi, idi![]()

Ma budale su to drug...kadtrebaglasan je napisao/la:Grupa od petnaestak prosječnih igrača odigrala je večeras 38. utakmicu u sezoni . Viceprvaci su i još uvijek u igri za osvajanje kupa. Naši igrači, naše Slobode. Kao nagradu za to pročitaće na društvenim mrežama večeras sve najgore o sebi, o još jednoj prodanoj utakmici ,o još jednom uspješnom kockarskom danu njihovog perfidnog nalogodavca Husića s kim u sprezi potkopavaju ugled publike i kluba. Posle utakmice , prisluškujući i osluškujući kroz grad , slušao sam balavce a i stare magarce kako smo nakon prodaje titule ostvarili još jedan dobar deal - prodali smo i kup . I jadni mi ,volitelji Slobode, a blago mrzitelju Azmiru i ovoj petnaestorici igrača što ubraše milione na kladionici . Jel nas ima normalnih, pitam se .

DoeTz je napisao/la:![]()
![]()
![]()

samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Ma govori mi sta hoces, psuj sta hoces nemam snage da se nerviram.. prebio sam se ko mackaAgamemnon je napisao/la:Momciluk@
Napusi se kurca.

This time next year we'll be millionaires.
- Beduin
- Kontakt:
Onda mora da je preko sports-x.net neki drugi Momciluk iz Lukavca gledao tekmu, napisao na chatu kako Slobodu simpatise pa bi zato zelio da pobijedi.Momciluk je napisao/la: Ja yebem? jok momcino vidis da sam stalozen cak ni krlezi seljacini nisam nikad nista opsovao..

Idemo u srijedu dokusuriti kupusare, lijepo je sto cemo igrati u Evropi, ali jos ljepse ce nam cucati na vitrini jedan pehar.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Prebio ili prepioMomciluk je napisao/la:Ma govori mi sta hoces, psuj sta hoces nemam snage da se nerviram.. prebio sam se ko mackaAgamemnon je napisao/la:Momciluk@
Napusi se kurca.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
-
- Kontakt:
EVO SOLI, DAJ NAM KUPUSAAAAAAA, DAJ NAM KUPUSAAAA

Ako mi vjerujes nisam ja.. gledo na tvu tekmu..Beduin je napisao/la:Onda mora da je preko sports-x.net neki drugi Momciluk iz Lukavca gledao tekmu, napisao na chatu kako Slobodu simpatise pa bi zato zelio da pobijedi.Momciluk je napisao/la: Ja yebem? jok momcino vidis da sam stalozen cak ni krlezi seljacini nisam nikad nista opsovao..
Idemo u srijedu dokusuriti kupusare, lijepo je sto cemo igrati u Evropi, ali jos ljepse ce nam cucati na vitrini jedan pehar.
@krleza preBio
**** ti krleza staru.Momciluk je napisao/la:Ako mi vjerujes nisam ja.. gledo na tvu tekmu..Beduin je napisao/la:Onda mora da je preko sports-x.net neki drugi Momciluk iz Lukavca gledao tekmu, napisao na chatu kako Slobodu simpatise pa bi zato zelio da pobijedi.Momciluk je napisao/la: Ja yebem? jok momcino vidis da sam stalozen cak ni krlezi seljacini nisam nikad nista opsovao..
@krleza preBio
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
-
- Kontakt:
Hajde ba momciluk i solinas rijesite to negdje drugo
Imate na tuzlanskom.ba pregled sa tekme

Imate na tuzlanskom.ba pregled sa tekme
Agamemnon je napisao/la:**** ti krleza staru.

Jao kako će ih Husref samo nabrijat, kao i uvijek poslije lošijeg rezultata, samo ovaj put sam sigurniji u trijumf nego ikad prije.
Dokazali smo do ovog finaal da je Vugda bio u pravu kad je rekao da nas niko ne može dobiti u dvije utakmice, ne vidim zašto bi sad bilo drugačije. Iako nam nije bio cilj ove sezone, uzimamo trofej ipak.
Dokazali smo do ovog finaal da je Vugda bio u pravu kad je rekao da nas niko ne može dobiti u dvije utakmice, ne vidim zašto bi sad bilo drugačije. Iako nam nije bio cilj ove sezone, uzimamo trofej ipak.
Čini mi se da sam je vidio.Chinaglia je napisao/la:trazio najdrazu za saketanjewobly92 je napisao/la:Btw šta'š ti na sjeveru?!
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Dobro si rek'o, čini ti se. 

The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
jebga, zakon velikih brojeva
nije realno da ih dobijemo 4x u sezoni, 3x je realno, kao protiv Sarajeva
nije realno da ih dobijemo 4x u sezoni, 3x je realno, kao protiv Sarajeva
Pa eto, 2x u ligi, ovaj remi, i 3. pobjeda u kupu.
Ko je rekao da si mu ti najdraža?
Dođi slobodno, nisi ti baksuz vidjeli smo.

Aerials je napisao/la:Dobro si rek'o, čini ti se.

Ko je rekao da si mu ti najdraža?

When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Nece ona nidje !wobly92 je napisao/la:Pa eto, 2x u ligi, ovaj remi, i 3. pobjeda u kupu.![]()
Aerials je napisao/la:Dobro si rek'o, čini ti se.![]()
![]()
Ko je rekao da si mu ti najdraža?![]()
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Prijavit ću sama i sebe i vas za off topic, dok nije ko drugi
Zeznuo me brat za utakmicu, opet!

Zeznuo me brat za utakmicu, opet!

The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Sve ste rekli o tekmi, ali ja bi i dalje da mi dovedemo ovog Beširovića, jest nas yebo da valja, al se nije odvajo od Zebe, bukvalno Zeba se vidio nije 80% utakmice..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.