Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Al' kad' poče sa zapada skandiranje "Nema brojeva", oplak'o od smijeha.Chinaglia je napisao/la:sta kaze onaj panj, tehnicka greska, nema brojeva na kartama![]()
![]()
Što se sikirate kup je vaš!!xeksor je napisao/la:Cilj na početku prvenstva je bio opstanak, Momci su do smaog finisa igrali na tri fronta i to , Prvenstvo, Kup i savez, aj sto su zbrzili prvenstvo radi Eura, nego su i u proljetni dio nabacali kup utakmice. Uz povrede, suđenje i igranje subota-srijeda ovi momci su sa skraćenim igrackim kadrom izborili Evropu i trebamo biti ponosni na njih. Uprava je uradila, reprogram, postavila klub na zdrave noge, bili smo jedan od najposjećenijih Stadiona u ligi a i na strani. Nemojmo očajavat , već budimo sretni. Ja imam osjećaj da u srijedu ovi momci ce smoć zadnji atom snage i donesu taj " ogavni kup u Rudarsku 2"
Sretno momci i hvala vam za sve
E nek si mi ti reko nakon sto yebes svima sve redomDoeTz je napisao/la:@Zlajci si ti bio na sjeveru kraj kapije u dresu, pokrupan lik?
PS: Momciluk ne raspravljaj se tamo dzaba
Znam i jaChinaglia je napisao/la:znas ti dobro
e jbgMomciluk je napisao/la:E nek si mi ti reko nakon sto yebes svima sve redomDoeTz je napisao/la:@Zlajci si ti bio na sjeveru kraj kapije u dresu, pokrupan lik?
Ja sam rekao, i znam sta sam cuo! Bilo je tu svakakvih psovki, ali od POJEDINACA! Nisam rekao da su iz grupe, ali na sjeveru jesus4mke1987 je napisao/la:Ko je reko ba da je neko psovao igracima sa sjevera?
Ja sam bio na sjeveru i nisam cuo ni jednu pogrdnu rijec a kamoli psovku.
Koji vam je vise, sto pljujete sve.
evo navijanje, po meni je odlicno ovo, samo da se promjeni repertoar pjesama i da se oni koji ne navijaju odvoje od navijaca i to je to.
Gdjee ste biliii sisewobly92 je napisao/la:Znam i jaChinaglia je napisao/la:znas ti dobroKup je naš!
Btw šta'š ti na sjeveru?!
trazio najdrazu za saketanjewobly92 je napisao/la:Btw šta'š ti na sjeveru?!
Momciluk i na sport-X na chatu j3be sve onom navijacu ZrinjskogMomciluk je napisao/la:E nek si mi ti reko nakon sto yebes svima sve redomDoeTz je napisao/la:@Zlajci si ti bio na sjeveru kraj kapije u dresu, pokrupan lik?
Ja yebem? jok momcino vidis da sam stalozen cak ni krlezi seljacini nisam nikad nista opsovao..Beduin je napisao/la:Momciluk i na sport-X na chatu j3be sve onom navijacu ZrinjskogMomciluk je napisao/la:E nek si mi ti reko nakon sto yebes svima sve redomDoeTz je napisao/la:@Zlajci si ti bio na sjeveru kraj kapije u dresu, pokrupan lik?
PS: Momciluk ne raspravljaj se tamo dzabaJel' te Memo banovo, hahaha?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.