Pa kad veze sa životom nemaju takvi su i prodavali priču da smo prodali Drini jer su od Drine jedino pogledali stanje na tabeli na dan utakmice i razmišljali hoće li biti 4-0 ili možda 6-1SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Nije bio pun stadion jer im nije atraktivan protivnikpinoglavi je napisao/la:Nismo uopšte preloše odigrali prije izlaska Ordagića, ne znam šta se očekivali da ih razbijemo 3-0 možda... Ljudi su troduplo jači od oba sarajlijska kluba i bez provokacije ovo pišem, sreću smo u Tuzli imali da ga Sarić zabije iz slobodnog i to je to.na sjeveru je bilo psovki prema igracima jer su oni ocekivali laganu pobjedu
samo dodju na tekme i palamude, a ligu uopste ne prate
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Nad tobom sunce najljepše sja
-
- Kontakt:
Njih uopste ne treba ni komentarisat'tuzlak1987 je napisao/la:Ovakve kao Secerovic i Memisevic vracati na Husinu, to seljak pa seljak.
Besirevicu otac igrao u Slobodi, a on se na Tusnju ponasa ko zadnji cigan. Nabijem i njega i oca mu na qrac

samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
u revansu ce biti lakse za nas, a teze za njih, to se vidjelo kroz citavu sezonupinoglavi je napisao/la:A jebga uzmeš u obzir da nismo imali Sarića i Veselog i eto još i Mehmedagić. Imali bi i u drugom šta pokazati da se nije povrijedio Ordagić. Da imamo Zebu baš bi bio optimista u revanšu, ovako bara bara i još upitan Ordaga.
samo da Husref ostavi Damira na klupi, a da opet pocne s Merzicem, pa onda neka Damira ubaci s klupe
Rezultat aktivan, moglo je bolje danas, ali šta je tu je.
Molim vas samo da ne nasjedate više na provokacije na prepucavanjima jer je otišlo predaleko.
Molim vas samo da ne nasjedate više na provokacije na prepucavanjima jer je otišlo predaleko.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Auto je dobio covjek sa Drine, hajde posteno. Kad je bilo malo ljudi on dosao i dao cenera. Broj 23 karte 

đesi jozo brate, s rezervnom postavim dolazimoRigoletto je napisao/la:pozdrav dečki, ima li kartoniranih kod vas za meč u nedjelju?
Sa tom praksom se očigledno neće prestat' dok neko ne pogine ili dok se ne počne zabranjivati ulaz na stadion. Mislim, ne razumijem furku, zapalio si je na tribini, OK. Al' bacanje u teren, jeb.eš odmah klub bar za 2000 maraka. Plus što će neko na UKC-u završit', večeras sam to igrom slučaja mogao biti ja ali nisam, naredni put će neko drugi, a možda opet ja, samo što će osoba koja je bude bacala sa tribine biti preciznija.slana_krv je napisao/la:a za ubacivanje baklji zelim da vjerrujem, da je to samo prolazna faza.

Ne znam dal neko od juniora ima kartone.Rigoletto je napisao/la:pozdrav dečki, ima li kartoniranih kod vas za meč u nedjelju?
Dolazi Zeba s dječicom, pa eto malo rekreacije.
Nebitan meč za nas, vjerovatno vrlo da slavite titulu s pobjedom.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
hvala na odgovoru drug, iskreno se radujem meču u nedjelju. Neka bolji pobjediNAJGORA_BAGRA je napisao/la:Bok. S kadetima izlazimo.Rigoletto je napisao/la:pozdrav dečki, ima li kartoniranih kod vas za meč u nedjelju?
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
-
- Kontakt:
Pa kad na Bilinom bace baklju u EL. Tad ce nas tek boliti.NKMramor je napisao/la:Sa tom praksom se očigledno neće prestat' dok neko ne pogine ili dok se ne počne zabranjivati ulaz na stadion. Mislim, ne razumijem furku, zapalio si je na tribini, OK. Al' bacanje u teren, jeb.eš odmah klub bar za 2000 maraka. Plus što će neko na UKC-u završit', večeras sam to igrom slučaja mogao biti ja ali nisam, naredni put će neko drugi, a možda opet ja, samo što će osoba koja je bude bacala sa tribine biti preciznija.slana_krv je napisao/la:a za ubacivanje baklji zelim da vjerrujem, da je to samo prolazna faza.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ovo je previse stvarno, izgleda da je svaka ekipa u nasoj zemlji uzela trofej neki i to kada nisu ocekivali, a kod nas se Azmir struni i ne mozemo ga uzeti :S
Imamo vrh ekipu, koja odigra odlicnu sezonu i da izgubimo ovaj trofej. A tamo Brotnjo, Olimpik qrcevi palcevi uzimali. Sta ti je nesreca..
Daj mi taj jedan trofej i mogu da umrem
Imamo vrh ekipu, koja odigra odlicnu sezonu i da izgubimo ovaj trofej. A tamo Brotnjo, Olimpik qrcevi palcevi uzimali. Sta ti je nesreca..

-
- Kontakt:
Yebo nas Kup, umjesto da se odma' okrenemo ligi mi i Kup hocemotuzlak1987 je napisao/la:Ovo je previse stvarno, izgleda da je svaka ekipa u nasoj zemlji uzela trofej neki i to kada nisu ocekivali, a kod nas se Azmir struni i ne mozemo ga uzeti :S
Imamo vrh ekipu, koja odigra odlicnu sezonu i da izgubimo ovaj trofej. A tamo Brotnjo, Olimpik qrcevi palcevi uzimali. Sta ti je nesreca..![]()

samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Nije još kraj, treća sreća možda prokine.SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Yebo nas Kup, umjesto da se odma' okrenemo ligi mi i Kup hocemo... Svi znamo da nam je on baksuzan
-
- Kontakt:
Ako Bog Davedoz je napisao/la:Nije još kraj, treća sreća možda prokine.SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Yebo nas Kup, umjesto da se odma' okrenemo ligi mi i Kup hocemo... Svi znamo da nam je on baksuzan

Cilj na početku prvenstva je bio opstanak, Momci su do smaog finisa igrali na tri fronta i to , Prvenstvo, Kup i savez, aj sto su zbrzili prvenstvo radi Eura, nego su i u proljetni dio nabacali kup utakmice. Uz povrede, suđenje i igranje subota-srijeda ovi momci su sa skraćenim igrackim kadrom izborili Evropu i trebamo biti ponosni na njih. Uprava je uradila, reprogram, postavila klub na zdrave noge, bili smo jedan od najposjećenijih Stadiona u ligi a i na strani. Nemojmo očajavat , već budimo sretni. Ja imam osjećaj da u srijedu ovi momci ce smoć zadnji atom snage i donesu taj " ogavni kup u Rudarsku 2"
Sretno momci i hvala vam za sve
Sretno momci i hvala vam za sve
- tuzlak1987
- Kontakt:
Samo ljudi mobilizacija sada. Fukare ne mogu same, idemo zauzeti tribinu 
Nece oni nas ostaviti ispred, uci cemo sa domacinima ko ne moze u boks.

Nece oni nas ostaviti ispred, uci cemo sa domacinima ko ne moze u boks.
-
- Kontakt:
MOLIM SVE VAS DA SE MANITE OSTALIH TEMA, JER ONO JE SOKANTNO STA POJEDINCI PISU!
Nemojte ici na ostale teme jer zaista ono je sramota! Djeca ni ne znaju sta pisu
Pratite samo nasu temu, a njih ko yebe... Uzimamo Kup svima njim u inat!
SAMO SLOBODA!
Nemojte ici na ostale teme jer zaista ono je sramota! Djeca ni ne znaju sta pisu

SAMO SLOBODA!
krmpotichu, javi seeeeeeeee!!!!
ako ne uzmemo Kup, ima da te nabijemo na razanj i da te okrecemo dok ne zagoris skroz
ako ne uzmemo Kup, ima da te nabijemo na razanj i da te okrecemo dok ne zagoris skroz
Sto mene? Citam sta djecarci piskaraju:rol:Chinaglia je napisao/la:krmpotichu, javi seeeeeeeee!!!!
znas ti dobro
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.