FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
crveni karton za Zebu je kriminalan, kriminalan!
ovi iz Radnika dosli odigrat' ciganski, isprovocirat', u tome su i uspjeli
u revansu ih fino gospodski dobit', bez cigancenja i provociranja, da momci odigraju kako znaju
ovi iz Radnika dosli odigrat' ciganski, isprovocirat', u tome su i uspjeli
u revansu ih fino gospodski dobit', bez cigancenja i provociranja, da momci odigraju kako znaju
Valjda neće majmunisati protiv Zrinjskog i izvesti jači sastav. Nek' izvede ovu djecu malo da igraju, nema veze šta god bude, ovi nek' se odmore jer je evidentan umor.
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
samo, ekipa je lose reagovala kod kornera, dopustili su skraceni korner, trenutak nepaznje i zabise ljudi
s druge strane, nasi korner totalno bezopasni, valjda bude bolje u revansu
s druge strane, nasi korner totalno bezopasni, valjda bude bolje u revansu
Prvo poluvrijeme solidno bilo, drugo losije... Šteta samo sto u prvom ne udje ona stjepanoviceva prilika. U drugom su nam stoperi vodili igru, veznih igrača nigdje nije bilo... Zato smo i loše izgledali... Vidim opet standardno kritikuju saleta, efendiju, mehidica, kod gola koji smo primili kostic je pustio svog igrača jakovljevica, Sale uopste nije los bio, imao je jednu grešku kada je glavom poslao loptu u korner neometan... Kod gola koji smo zabili efendija se izborio za tu loptu po desnoj strani.. U suštini najlakše je kritikovati saleta, efendiju, Damira... Gdje su bili, pero, Zeba, krpa, Ahmetovic....
-
- Kontakt:
Losa utakmica, Radnik se branio... Kao sto je Husref rekao, dosli su da nas isprovociraju i uspjelo im je uz pomoc onog olosa iz Sarajeva koji je to sve tolerisao. Valjali su se od 1 minute pa sve do 96 minute! Koliko samo prekrsaja u nas korist nije sudije, dok za njih jest neke bezvese faulove... Zebin karton je sramota za BH fudbal, pa kako se samo onaj bacio to je kriminalno... Koliko su se samo puta bili spremni udarat' , i bas su mi pali u ocima kao klub... Fuj
...
Ordagic je dobro, pitao sam ga poslije tekme, i takodjer Zeba je rek'o da cemo ih dole dobit', i bile su mu suzne oci
Vracaju nam se Saric i Veselinovic sto je odlicno, a i Zeba bi trebao imat' pravo nastupa, ali poznavajuci nas savez on ce dobit' kaznu od 10 tekmi
Sa tribine mi se danas cinilo dobro navijanje, uz katastrofalan repertoar pjesama... Nadam se da ce se na ovoj pauzi malo i na tome poradit'
Idemo odmorit' igrace za finale Kupa i uz podrsku Fukara pobjedit' ove smradove!

Ordagic je dobro, pitao sam ga poslije tekme, i takodjer Zeba je rek'o da cemo ih dole dobit', i bile su mu suzne oci

Vracaju nam se Saric i Veselinovic sto je odlicno, a i Zeba bi trebao imat' pravo nastupa, ali poznavajuci nas savez on ce dobit' kaznu od 10 tekmi

Sa tribine mi se danas cinilo dobro navijanje, uz katastrofalan repertoar pjesama... Nadam se da ce se na ovoj pauzi malo i na tome poradit'

Idemo odmorit' igrace za finale Kupa i uz podrsku Fukara pobjedit' ove smradove!
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Po kojoj logici VRAĆA JU, kakooo?xeksor je napisao/la:Ljudi glavu gore nama se vraca ju dva igraca, i to veoma jaka, a gubimo zebu mozda, vidjećemo kako ce savez reogovat na ovaj karton. Ja mislim da ga je dobio od cele na asistenciju skakića iza gola. Celo nema trojicu standardnih i još dvojicu zbog zutih i crvenog. ja sam optimista.
P.S. Joj ljudi onom krmetu salemu proliću i jusufov dzip je mali
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
vrati se u Österreich, j te Österreich, ovo je tvoja krivica, da nisi dosao, pobjedili bismoSlobodaTuzla1919 je napisao/la:
-
- Kontakt:
Nema se sta reci. Remi najrealniji, totalno podbacivanje nase ekipe veceras. Ruku na srce, rijetko ko je bio raspolozen veceras. Utakmica bez sansi i nazalost po nas , zavrsi 1-1 umjesto realnih 0-0. Ocigledno, da nasa ekipa igra po sistemu toplo-hladno. Nadam se da ce i u Mo biti jos jedno hladno, a onda sauna vruce u bijeljini. Nije ovo nista gotovo, ali bih jako volio kad bi ikako bilo moguce da azir brani penale ako do istih dodje, jer od pirije nema fajde u penalima.
Odličan rezime i potpisujemSlobodaTuzla1919 je napisao/la:Losa utakmica, Radnik se branio... Kao sto je Husref rekao, dosli su da nas isprovociraju i uspjelo im je uz pomoc onog olosa iz Sarajeva koji je to sve tolerisao. Valjali su se od 1 minute pa sve do 96 minute! Koliko samo prekrsaja u nas korist nije sudije, dok za njih jest neke bezvese faulove... Zebin karton je sramota za BH fudbal, pa kako se samo onaj bacio to je kriminalno... Koliko su se samo puta bili spremni udarat' , i bas su mi pali u ocima kao klub... Fuj...
Ordagic je dobro, pitao sam ga poslije tekme, i takodjer Zeba je rek'o da cemo ih dole dobit', i bile su mu suzne oci![]()
Vracaju nam se Saric i Veselinovic sto je odlicno, a i Zeba bi trebao imat' pravo nastupa, ali poznavajuci nas savez on ce dobit' kaznu od 10 tekmi![]()
Sa tribine mi se danas cinilo dobro navijanje, uz katastrofalan repertoar pjesama... Nadam se da ce se na ovoj pauzi malo i na tome poradit'![]()
Nismo uopšte preloše odigrali prije izlaska Ordagića, ne znam šta se očekivali da ih razbijemo 3-0 možda... Ljudi su troduplo jači od oba sarajlijska kluba i bez provokacije ovo pišem, sreću smo u Tuzli imali da ga Sarić zabije iz slobodnog i to je to.
Nad tobom sunce najljepše sja
-
- Kontakt:
Ma krivac je Giggs, on dodje mi " izgubimo " 

ali na toj tekmi smo pogodili i dvije preckepinoglavi je napisao/la:Nismo uopšte preloše odigrali prije izlaska Ordagića, ne znam šta se očekivali da ih razbijemo 3-0 možda... Ljudi su troduplo jači od oba sarajlijska kluba i bez provokacije ovo pišem, sreću smo u Tuzli imali da ga Sarić zabije iz slobodnog i to je to.
ali da su ljudi jaka, cvrsta ekipa, to stoji i nije bilo realno nikakvo trpanje, licno sam znao da ce ovo biti 2-0 u vrh glave
-
- Kontakt:
Bio sam i protiv Selje u ligiChinaglia je napisao/la:vrati se u Österreich, j te Österreich, ovo je tvoja krivica, da nisi dosao, pobjedili bismoSlobodaTuzla1919 je napisao/la:

samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Rezultat je još otvoren itekako. Danas se vidilo koliko su igrači Radnika odmorniji i svježiji od naših koji su protiv Sarajeva a i svaku utakmicu prije igrali 120% dok Radnik već sedmicama odmara i pušta utakmice. Plus se manje troše u svojoj ovoj igri "odbrana svim silama a u napadu ako šta bude dobro i jest". Sudija je katastrofalan, nakon naših startova igrači Radnika se izležavaju bukvalnu i padaju u nesvjest, kad Ćelo svirne povreda isčezne i spremni za igru, na drugoj strani ne svira prekršaj uopšte. Kriterij mu je ko damu, Zeba je bezveze dobio karton zato se onoliko i bunio.
Nadam se da će suđenje biti bolje u revanšu,da će biti fer i pošteno pa ko koga. Ovaj danas je usrao motku totalno.
Najveće je sad pitanje šta je sa Ordagićem, ukoliko on bude spreman i uz povratak Veselog i Sarića a bez kažnjenog Zebe mi ćemo svejedno biti jači 30% nego danas. Puno je kad ti fale 3 standardna + još jedan izađe zbog povrede. U finalu Kupa i protiv Radnika na ovaj sav umor je to jako veliki hendikep.
U Mostar na ekskurziju da se igrači odmore malo pa onda napasti i osvojiti Kup u Bijeljini.
Posjeta onakva kakva je trebala biti i veći dio sezone. Savez kao organizator se osramotio s štampanim ulaznicama, nema jbn broja ulaznice a onaj izvlači kupone tamo
Da ima autoriteta kao što nema na tribini, onaj idiot što je bacio baklju u teren bi bio odstranjen iz grupe.
Nadam se da će suđenje biti bolje u revanšu,da će biti fer i pošteno pa ko koga. Ovaj danas je usrao motku totalno.
Najveće je sad pitanje šta je sa Ordagićem, ukoliko on bude spreman i uz povratak Veselog i Sarića a bez kažnjenog Zebe mi ćemo svejedno biti jači 30% nego danas. Puno je kad ti fale 3 standardna + još jedan izađe zbog povrede. U finalu Kupa i protiv Radnika na ovaj sav umor je to jako veliki hendikep.
U Mostar na ekskurziju da se igrači odmore malo pa onda napasti i osvojiti Kup u Bijeljini.
Posjeta onakva kakva je trebala biti i veći dio sezone. Savez kao organizator se osramotio s štampanim ulaznicama, nema jbn broja ulaznice a onaj izvlači kupone tamo

Da ima autoriteta kao što nema na tribini, onaj idiot što je bacio baklju u teren bi bio odstranjen iz grupe.
A jebga uzmeš u obzir da nismo imali Sarića i Veselog i eto još i Mehmedagić. Imali bi i u drugom šta pokazati da se nije povrijedio Ordagić. Da imamo Zebu baš bi bio optimista u revanšu, ovako bara bara i još upitan Ordaga.Chinaglia je napisao/la:ali na toj tekmi smo pogodili i dvije preckepinoglavi je napisao/la:Nismo uopšte preloše odigrali prije izlaska Ordagića, ne znam šta se očekivali da ih razbijemo 3-0 možda... Ljudi su troduplo jači od oba sarajlijska kluba i bez provokacije ovo pišem, sreću smo u Tuzli imali da ga Sarić zabije iz slobodnog i to je to.
ali da su ljudi jaka, cvrsta ekipa, to stoji i nije bilo realno nikakvo trpanje, licno sam znao da ce ovo biti 2-0 u vrh glave
Nad tobom sunce najljepše sja
-
- Kontakt:
Nije bio pun stadion jer im nije atraktivan protivnikpinoglavi je napisao/la:Nismo uopšte preloše odigrali prije izlaska Ordagića, ne znam šta se očekivali da ih razbijemo 3-0 možda... Ljudi su troduplo jači od oba sarajlijska kluba i bez provokacije ovo pišem, sreću smo u Tuzli imali da ga Sarić zabije iz slobodnog i to je to.

- tuzlak1987
- Kontakt:
Ovakve kao Secerovic i Memisevic vracati na Husinu, to seljak pa seljak.
Besirevicu otac igrao u Slobodi, a on se na Tusnju ponasa ko zadnji cigan. Nabijem i njega i oca mu na qrac
Besirevicu otac igrao u Slobodi, a on se na Tusnju ponasa ko zadnji cigan. Nabijem i njega i oca mu na qrac
-
- Kontakt:
Bok. S kadetima izlazimo.Rigoletto je napisao/la:pozdrav dečki, ima li kartoniranih kod vas za meč u nedjelju?
-
- Kontakt:
ako zebe dobije jednu utakmicu mozda moze igrat
Efendic dobio crveni protiv celika, pa pauziro u prvenstvu...do duse zebi direktan crveni to su mmozda dvije utakmice
Efendic dobio crveni protiv celika, pa pauziro u prvenstvu...do duse zebi direktan crveni to su mmozda dvije utakmice
Trenutno korisnika/ca: Power10, prisonbreak i 7 gostiju.