FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

bordoakapitar

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la bordoakapitar » 11 maj 2016, 22:29

Ma Radnik ce gostovati u Listici cisto rekreativno i cuvati igrace za revans, tako da od tog boda nema nista. Realnije bi mi bilo da Sloboda pobijedi u Bijeljini... Uostalom, ova sezona je otisla u p.m. svakako i da hoce tamo otici i svi koji su krivi za to ja bih bio zadovoljan...

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 11 maj 2016, 22:33

bordoakapitar je napisao/la:Ma Radnik ce gostovati u Listici cisto rekreativno i cuvati igrace za revans, tako da od tog boda nema nista. Realnije bi mi bilo da Sloboda pobijedi u Bijeljini... Uostalom, ova sezona je otisla u p.m. svakako i da hoce tamo otici i svi koji su krivi za to ja bih bio zadovoljan...

Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Samo ovo moze smirit navijace!!!
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Real87
Kontakt:

Post Postao/la Real87 » 11 maj 2016, 22:35

Zasto ste me izbacili iz grupe na fb?

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 11 maj 2016, 22:36

Što kaže u mene haver "ako ne očekujemo ulazak u grupe u slijedećih 4-5 godina, koji kurrac nam je onda bitan koeficijent"... Ima i ta težinu. :kafa:

Kome mi nismo mogli barem bod klepiti prije nekoliko dana... Bolan Ćelo ih zatvorio pa nisu mogli igru uspostaviti ni kad su najveći pritisak vršili... A nas bušili ko ludi... Još kod nas Hurta u jednom trenutku igra sa 3-3-4 formacijom...
Samo Saraj'vo.

baboatif
Kontakt:

Post Postao/la baboatif » 11 maj 2016, 22:36

THEC je napisao/la:
Zip je napisao/la:De ba ljudi ne provaljuj te se, neko ovo i cita.
Cuj da sad prigovaramo nekomo sto nije pustio utakmicu :lol:

Sta sve necu procitati :facepalm:
upravu je momak, da sse ne lazemo, ima i nas svakakvih, po fb se to moze vidjeti a bgm i na tribinama, nazalost
kod nas je kolicina dusmanluka nevjerovatna i ljudi koji su jedva docekali da sarajevo posusatane.odigrati ovo.jos pa restart i nadogradnja svih segmenata
Svi u napad,jedan je HASE

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 11 maj 2016, 22:39

PitarBordo je napisao/la:Što kaže u mene haver "ako ne očekujemo ulazak u grupe u slijedećih 4-5 godina, koji kurrac nam je onda bitan koeficijent"... Ima i ta težinu. :kafa:

Kome mi nismo mogli barem bod klepiti prije nekoliko dana... Bolan Ćelo ih zatvorio pa nisu mogli igru uspostaviti ni kad su najveći pritisak vršili... A nas bušili ko ludi... Još kod nas Hurta u jednom trenutku igra sa 3-3-4 formacijom...
Skenderbeg, budzet oko milion i po eura, dovoljno, ali naravno sa ljudima koji imaju viziju, sa trenutnim rukovodstvom nam koeficijent i nije bitan jer ne znaju
Pyro is not a crime !

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 11 maj 2016, 22:40

THEC je napisao/la:
PitarBordo je napisao/la:Što kaže u mene haver "ako ne očekujemo ulazak u grupe u slijedećih 4-5 godina, koji kurrac nam je onda bitan koeficijent"... Ima i ta težinu. :kafa:

Skenderbeg, budzet oko milion i po eura, dovoljno, ali naravno sa ljudima koji imaju viziju, sa trenutnim rukovodstvom nam koeficijent i nije bitan jer ne znaju
Nemoj ti misliti kume da ja tebi šta kontriram/tersam, istog smo mi razmišljanja, samo drugačije ispoljavamo. :thumbup:
Samo Saraj'vo.

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 11 maj 2016, 22:41

FrancescoTotti je napisao/la:Hoce li iko odgovarat zbog ovoga???
Hoce li iko biti samokritican pa sam reci "nismo uspjeli, odlazimo".

Na pocetku sezone cilj je bila dupla kruna, opravdano. Od samog pocetka mi navijaci smo upozoravali na tanak roster i trazili smo promjene.
Dobili smo ih, ali na gore tri puta.

Nakon sto se kup izgubio govorili su kako ima liga, i tu smo dozivjeli strasno prizemljenje.

Nakon svega, kao zadnja moguca stanica, nesto sto niko od nas ni u najgorim snovima nije ocekivao je to da FK Sarajevo samo ode u europu , bez trofeja..
A sada ni to nemamo!

Pitam ponovo, HOCE LI IKO ODGOVARATI???
Opet ponavljam trebaju neki otic,al nigdje na svijetu se ne odlazi nakon jedne ocajne sezone. Kod nas se sve rastjera od igraca do uprave trenera nakon par kiksova il jedne sezone,htjeli mi il ne toga nema vise kod nas da se tjera za sta da odgovaraju? Kome su prosle uprave odgovarale koje za 20 godina 1 titulu osvoje? Treba malo realan biti. Ova uprava nek ode pustili.su navijace i forumase da im vode politiku,sa nekima su i haveri,kad dodje uprava koju ce bolit uvo sta kaze navijac i forumas,onda mozemo naprijed dok god je ovako nigdje se mi mrdnut necemo,reko bi.covjek kad cita forume da je ova drzava puna uspjesnih mladih biznismena a realnost je da nam sve propada,i da vecina nikad nista nije napravila u zivotu niti ce jer takva drzava raspala

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 11 maj 2016, 22:47

FrancescoTotti je napisao/la:Hoce li iko odgovarat zbog ovoga???
Hoce li iko biti samokritican pa sam reci "nismo uspjeli, odlazimo".

Na pocetku sezone cilj je bila dupla kruna, opravdano. Od samog pocetka mi navijaci smo upozoravali na tanak roster i trazili smo promjene.
Dobili smo ih, ali na gore tri puta.

Nakon sto se kup izgubio govorili su kako ima liga, i tu smo dozivjeli strasno prizemljenje.

Nakon svega, kao zadnja moguca stanica, nesto sto niko od nas ni u najgorim snovima nije ocekivao je to da FK Sarajevo samo ode u europu , bez trofeja..
A sada ni to nemamo!

Pitam ponovo, HOCE LI IKO ODGOVARATI???
Kome ce zeljina uprava odgovarat? Zasto oni ne rastjeraju sve? Zasto najtrofejniji klub u BIH ne rastjera sve pa 5 ti su na tabeli i 4-5 godina bez trofeja? Zasto njihovi navijaci ne pljuju ovoliko.koliko mi? Godinama smo pokusavali uzet titulu pa nikad nista i nismo ovoliko kukali kao.ove nove generacije,svega se nagledali Troglava,Drinovaca itd ovo jeste losa politika uprave,los rad,losa pojacanja slazem se sa svim,plus dodaj par licemjera kao Dino i kao takvi neki treba da odu odma iz kluba,al mi nismo ti koji ce tjerat i kojima ce se ispunjavat zelje u vezi toga vec ima covjek i od or koji to odlucuje,i gdje se nadam da ce Dino otic

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 11 maj 2016, 22:51

PitarBordo je napisao/la:
THEC je napisao/la:

Nemoj ti misliti kume da ja tebi šta kontriram/tersam, istog smo mi razmišljanja, samo drugačije ispoljavamo. :thumbup:
ma znam, al eto jbg, ne predajem se dok se ne odigra i zadnja utakmica, pa kako god zavrsi :mrgreen:....a i zao mi je koeficijenta iz razloga da nam se ne desi ko proslo ljeto kad nismo bili nosioci i to nam je falilo tako malo, tacnije da smo prije neku godinu prosli Kukesi ili Zetu bili bismo nosioci, e zamisli onda naredne sezone se bas pojacamo, uzmemo titulu i u pretkolu LP 2017. nama zafali nezz 0.2-0.3 boda za status nosioca bas zbog toga sto ove sezone nismo izasli u evropu
Zadnja izmjena: THEC, dana/u 11 maj 2016, 22:56, ukupno mijenjano 1 put.
Pyro is not a crime !

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 11 maj 2016, 22:53

treba upravi dati josh jednu shansu iduche sezone realno,moraju totalno promijeniti sportsku politiku i dobro zasukati rukave u protivnom bi trebali sami otichi,ma ko che vishe nama znati ustvari

VVVBK

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 11 maj 2016, 22:56

Ovo sto ja pisem je realnost,a to sto ti pises su budalastine,odgovori na pitanje kad je i jedna uprava nekom racune polagala? Ima upravni odbor i nek odlucuje,i dohavizaj se malo,jer ako nemam kao ti misljenje i ako zelim dobro klubu ne moram.placenik biti,a ako ti je lakse placenik sam,daje mi Dino 5 milja mjesecno,a Kantardzic 3000 milje. Barem imam mozak da znam sta je dobro za moj klub a to sigurno nije da svi odu,jer su neki uradili odlicne stvari a imena im se po medijima nisu vukla

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 11 maj 2016, 22:56

nukleusmember je napisao/la:treba upravi dati josh jednu shansu iduche sezone realno,moraju totalno promijeniti sportsku politiku i dobro zasukati rukave u protivnom bi trebali sami otichi,ma ko che vishe nama znati ustvari

VVVBK

Treba im **** majku kroz majku, u nedjelju je vec prva prilika.

MI SMO TU I **** VAM MAMEEEE :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa:

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 11 maj 2016, 22:57

nukleusmember je napisao/la:treba upravi dati josh jednu shansu iduche sezone realno,moraju totalno promijeniti sportsku politiku i dobro zasukati rukave u protivnom bi trebali sami otichi,ma ko che vishe nama znati ustvari

VVVBK

Svakako, ali kako preko laži, kako protiv raznih talova, krađe, afera, punca?!
Da je milion grešaka koji se mogu svakom desit davno bi im bilo oprošteno, ali doveli su se u situaciju da drugu šansu ne zaslužuju.

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 11 maj 2016, 22:58

VVVBK

Evo ja kao prvi placenik foruma kazem da se nekim treba momentalni otkaz udjeliti Kantardzic,Dino itd i izvrsiti neke promjene u upravi al pod uslovom samo ako.ce.doci sposobnoji ljudi

nukleusmember
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la nukleusmember » 11 maj 2016, 23:00

Lakoste je napisao/la:

VVVBK

Treba im **** majku kroz majku, u nedjelju je vec prva prilika.

MI SMO TU I **** VAM MAMEEEE :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa:

pa mozhda im treba **** majku ali ih ne treba tjerati,proshle godine titula,pretproshle kup,sagradio se taj kamp,vratili se dugovi,ove godine su bash krahirali jbg a,zarad ovih prvih stvari koje sam naveo bi im se trebala pruzhiti shansa realno

VVVBK

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 11 maj 2016, 23:00

[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 11 maj 2016, 23:01

Pod broj jedan svi u upravnom odboru treba da kolektivno daju otkaz ako imaju i truna obraza i truna stida!!!!
Pod broj dva, ja se s tobom uopste necu raspravljat jer smo milion puta ovu pricu prezvakali i uvijek su takvi poput tebe podvijali repove!
Pod broj tri ne citiraj me molim te. Hvala .
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Arhitekt
Kontakt:

Post Postao/la Arhitekt » 11 maj 2016, 23:03

zagor1987 je napisao/la:

VVVBK

Evo ja kao prvi placenik foruma kazem da se nekim treba momentalni otkaz udjeliti Kantardzic,Dino itd i izvrsiti neke promjene u upravi al pod uslovom samo ako.ce.doci sposobnoji ljudi
zavrsi treci, dodji do polufinala kupa, dovedi prave ljude u akademiju, ubaci jednog ili 2 juniora u prvi tim i uradio si bolji posao.Meni ne zvuci kao neki previe tezak zadatak.

zagor1987
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la zagor1987 » 11 maj 2016, 23:05

Evander je napisao/la:
zagor1987 je napisao/la:
FrancescoTotti je napisao/la:NE SERI PICKO PLACENICKA !!!
Nauci da pricas prvo. Ovo sto ja pisem je realnost,a to sto ti pises su budalastine,odgovori na pitanje kad je i jedna uprava nekom racune polagala? Ima upravni odbor i nek odlucuje,i dohavizaj se malo,jer ako nemam kao ti misljenje i ako zelim dobro klubu ne moram.placenik biti,a ako ti je lakse placenik sam,daje mi Dino 5 milja mjesecno,a Kantardzic 3000 milje. Barem imam mozak da znam sta je dobro za moj klub a to sigurno nije da svi odu,jer su neki uradili odlicne stvari a imena im se po medijima nisu vukla
Ne seri picko placenicka.
Svaki post od kako si se registrovao, bio ti je da branis upravu.
Poserrem se i na njih i na tebe.
Placenik sam kazem ti ako imas.nesto protiv bujrum curice. Nisam bilo.kakav.placenik vec ovaj forumski. Lako na.forumu vrijedjat? Pa tebe covjece na svakom forumu ismijavaju i ovog totija,ako je ovdje iko placenik to si ti maleni novinarcicu sva sreca zna se ko si nemoj da brines okano vidim i.mangup si posto

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: riki46, Vanja8 i 35 gostiju.