FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Zip
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Zip » 11 maj 2016, 22:08

De ba ljudi ne provaljuj te se, neko ovo i cita.
Cuj da sad prigovaramo nekomo sto nije pustio utakmicu :lol:

Sta sve necu procitati :facepalm:

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 11 maj 2016, 22:09

Nebi volio da Radnik uzme i ako su veliki cobani ovi iz Tuzle,al klub je bitan i njegov interes,a u tom pogledu navijam za Slobodu,a svako ko razmislja kontra ne zeli dobro klubu

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 11 maj 2016, 22:10

ado-hz je napisao/la:Sad lagano pustiti Olimpicu 3bobe da ostanu u ligi, i probati istjerati Borca iz lige za sve one pjesme, parole podrske ratnim zlocincima, udaranju nasih igraca, prekidu utakmica i jos 101 razlog ;)
Ubjedjen sam da cemo ih pustiti mada kako igramo nema za tim potrebe :mrgreen:
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon

Este sentimiento nadie lo comprende

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 11 maj 2016, 22:10

Zip je napisao/la:De ba ljudi ne provaljuj te se, neko ovo i cita.
Cuj da sad prigovaramo nekomo sto nije pustio utakmicu :lol:

Sta sve necu procitati :facepalm:
upravu je momak, da sse ne lazemo, ima i nas svakakvih, po fb se to moze vidjeti a bgm i na tribinama, nazalost
Pyro is not a crime !

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 11 maj 2016, 22:10

Čelo dobacio Zebi j.ebat ću ti Želju dogodine 4 puta. :kafa:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 11 maj 2016, 22:10

THEC je napisao/la:
xbox je napisao/la:Hebo vas evropa nemamo ekipu za druge lige kakva evropa. Puna podrska Celi,uzmi kup Pasa i onda sa nama u novu sezonu.
nek nemamo, prvo pretkolo bismo prosli makar sa juniorima igrali, nosioci i u drugom, dotad bi se i dovelo neko pojacanje, dakle koeficijent je najbitniji u svemu ovome i to je najveci problem sto ako ne odemo u evropu trebat ce nam 5 godina da se izbrise ova sezona
Ko nam garantuje da ćemo proći? Na ovaj rođendan smo dokazali prekide mnogih tradicija i ogromne padove prezentirali, oprosti što ne vidim da će se ištaznačajno promjeniti. A to za koeficijent - za to smo sami krivi, tj. svi znamo ko je sve odgovoran za promašaje protiv Rudara, Mladosti, Zrinjskog kući, pa i FKŽ kući. I na sve te promašaje imali smo priliku da osiguramo evropu u tuzli neki dan. I ljudi nas nabili na kurrac. A gledaj Radnika, zaključao ih i vozdra.
Samo Saraj'vo.

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 11 maj 2016, 22:11

Znaci jedina nada je da Radnik uzme bod Sirokom.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 11 maj 2016, 22:13

Ćeli ce trebat 5 mjeseci da pripremi nase nehljebe da se ovako brane. Izvuci bod u kamenolomu mi cemo nabit Olimpic u drugu ligu i vozdra.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 11 maj 2016, 22:15

PitarBordo je napisao/la:
THEC je napisao/la:
xbox je napisao/la:Hebo vas evropa nemamo ekipu za druge lige kakva evropa. Puna podrska Celi,uzmi kup Pasa i onda sa nama u novu sezonu.
nek nemamo, prvo pretkolo bismo prosli makar sa juniorima igrali, nosioci i u drugom, dotad bi se i dovelo neko pojacanje, dakle koeficijent je najbitniji u svemu ovome i to je najveci problem sto ako ne odemo u evropu trebat ce nam 5 godina da se izbrise ova sezona
Ko nam garantuje da ćemo proći? Na ovaj rođendan smo dokazali prekide mnogih tradicija i ogromne padove prezentirali, oprosti što ne vidim da će se ištaznačajno promjeniti. A to za koeficijent - za to smo sami krivi, tj. svi znamo ko je sve odgovoran za promašaje protiv Rudara, Mladosti, Zrinjskog kući, pa i FKŽ kući. I na sve te promašaje imali smo priliku da osiguramo evropu u tuzli neki dan. I ljudi nas nabili na kurrac. A gledaj Radnika, zaključao ih i vozdra.
ja ti garantujem, kad je ekipa sa Melunovicem uspjela proci prvo pretkolo, prosla bi i ova, daj ba kakvi god da smo u prvom pretkolu imas mnogo ekipa koje su nivo Drine iz Zvornika...ali pisaj ga sad, sta je tu je, imat ce vise vremena da se presaberu, nadam se i novi ljudi dodju i sastave respektabilnu ekipu
Pyro is not a crime !

sasistika
Kontakt:

Post Postao/la sasistika » 11 maj 2016, 22:18

THEC je napisao/la:
Ama tako će i biti,ko ti garantuje da ćemo Olimpik uzeti?? Jel možda misliš na sterilne Divove ala uzdanica Radovac,glatki repić vedetu Duljevića ili Denija ili 105 golova Cezara ili majstora Harbu,jesul to oni garant da smo bolji od Olimpika??? Ma Dino Selimoviću brata ti sebi napravio što prije :pray:
Zadnja izmjena: sasistika, dana/u 11 maj 2016, 22:20, ukupno mijenjano 1 put.
Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 11 maj 2016, 22:18

Hoce li iko odgovarat zbog ovoga???
Hoce li iko biti samokritican pa sam reci "nismo uspjeli, odlazimo".

Na pocetku sezone cilj je bila dupla kruna, opravdano. Od samog pocetka mi navijaci smo upozoravali na tanak roster i trazili smo promjene.
Dobili smo ih, ali na gore tri puta.

Nakon sto se kup izgubio govorili su kako ima liga, i tu smo dozivjeli strasno prizemljenje.

Nakon svega, kao zadnja moguca stanica, nesto sto niko od nas ni u najgorim snovima nije ocekivao je to da FK Sarajevo samo ode u europu , bez trofeja..
A sada ni to nemamo!

Pitam ponovo, HOCE LI IKO ODGOVARATI???
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 11 maj 2016, 22:18

Radovacu je utakmica u tz aBd zadnja
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 11 maj 2016, 22:19

THEC je napisao/la:ja ti garantujem, kad je ekipa sa Melunovicem uspjela proci prvo pretkolo, prosla bi i ova, daj ba kakvi god da smo u prvom pretkolu imas mnogo ekipa koje su nivo Drine iz Zvornika
Drina uze na Tušnju ove levate, a oni onda nas nabiše... Nema tu nekog jasnog primjera. Ova ekipa ne može, to je jasno - kad kažem ekipa mislim i na struku. Plus ako se dobro sjećam mi smo 12/13 završili 2., i to rahat vako nekoilko kola prije kraja.

Da ne bude da vučem negativu, ali to da bi SIGURNO prošli, to je u ovakvoj konstalaciji snaga i ustrojstvu kluba - najnezahvalnije za izjaviti.
Samo Saraj'vo.

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 11 maj 2016, 22:21

THEC je napisao/la: ja ti garantujem, kad je ekipa sa Melunovicem uspjela proci prvo pretkolo, prosla bi i ova, daj ba kakvi god da smo u prvom pretkolu imas mnogo ekipa koje su nivo Drine iz Zvornika
:thumbup:
Treba nam izlazak u Europu radi novca i koeficijenta.
Ako recimo ne izademo u Europu gubi se minimalno 200k eura ako se odmah ispadne, plus jos mnogi drugi bonusi. Dobro, nije sad da nam egzistencija ovisi od toga, ali..
Brise nam se koeficijent iz sezone 11/12, odnasno umjesto 6,4 imali bismo 5,4 sto znaci da vjerovatno ne bi imali status nosioca u drugim pretkolima u sljedecim sezonama. A to nam je bila sansa za neki iskorak.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 11 maj 2016, 22:24

Čuj Radnik da otkine bod Širokom?! Pa jeste li normalni?!
Prvo, nije ništa riješeno u kupu. Već odavno se čuvaju za isti, i mislite da će istrčati u nedjelju na Pecari u najjačem sastavu, 2-3 prije, njima najvažnije utakmice u historiji kluba?

I da igraju u najjačem sastavu, opet su minimalne šanse da išta naprave. Široki sigurno neće opet prokockati evropu i opet sebi nanijeti višemilionsku štetu.

Ostaje da se navija za Slobodu u revanšu, nije ništa gotovo ali sada Radnik ima veće šanse za osvajanje kupa.

Gledao sam utakmicu, Radnik dosta dobro odigrao, prije svega taktički. Kada uporediš naše utakmice na Tušnju sa ovom igrom Radnika, dolazim do zaključka da Evropu nismo zaslužili. Na stranu ove činjenice, svakako evropu nismo zaslužili i za to se trebamo zahvaliti, prvom osmjehu Sarajeva, Dini Selimoviću.

RuleHz
Kontakt:

Post Postao/la RuleHz » 11 maj 2016, 22:24

Petrovic je novi trener FK Sarajevo, PROVJERENO, sacekajte 20 dana, plata velika za nase uslove, ali covjek je i zasluzio. :njanjanja:
Ono sto cekam je da poslije sezone vidim naslov: Dino Selimovic podnio ostavku!!!
Osnovala partija , podrzala CARSIJA !

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 11 maj 2016, 22:24

Kako će mučno biti na Koševu u nedjelju,haj dobi nemos "slavit" Evropu,haj kiksaj belaj u najavi.Užasna situacija
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 11 maj 2016, 22:26

Mokes je napisao/la:
THEC je napisao/la: ja ti garantujem, kad je ekipa sa Melunovicem uspjela proci prvo pretkolo, prosla bi i ova, daj ba kakvi god da smo u prvom pretkolu imas mnogo ekipa koje su nivo Drine iz Zvornika
:thumbup:
Treba nam izlazak u Europu radi novca i koeficijenta.
Ako recimo ne izademo u Europu gubi se minimalno 200k eura ako se odmah ispadne, plus jos mnogi drugi bonusi. Dobro, nije sad da nam egzistencija ovisi od toga, ali..
Brise nam se koeficijent iz sezone 11/12, odnasno umjesto 6,4 imali bismo 5,4 sto znaci da vjerovatno ne bi imali status nosioca u drugim pretkolima u sljedecim sezonama. A to nam je bila sansa za neki iskorak.
i meni je radi koeficijenta najvise, jer siguran sam da bi u najgorem slucaju igrali dva pretkola, a s obzirom da smo nosioci i u tom drugom, i da ne bi bas usli sa ovom ekipom u evropu nego bi se nesto dotad i dovelo, moglo se mozda napraviti i neki solidan rezultat, no jbg sad su nam sanse bas svedene na minimum
Pyro is not a crime !

DBR1987
Kontakt:

Post Postao/la DBR1987 » 11 maj 2016, 22:26

Koje smo mi tarabe :( od koga smo dobili 4 gola u jednoj utakmici :facepalm: ....

Celo nadmudrio Musemica u svakom pogledu.. Slanci trebali dobit jos jedan crveni .... al ja sam sig da Radnik uzima kup.... a Celi se nadam na kormilu Sarajeva ..

Jedinu sansu za evropu vidim kroz pobjedu Radnika ili remi(mislim da nam i to odgovara uz nasu pobjedu)

A ove bolide sto govore da su ljuti na celu sto ne pusti slance da mi evropu vidimo i da treba pustit Olimpik necu ni koment. :shh:
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.

Leon Benko

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 11 maj 2016, 22:26

Mokes je napisao/la:Treba nam izlazak u Europu radi novca i koeficijenta.
Samo radi koeficijenta. Ako bi kojim slučajem izborili Evropu, siguran sam da bi trenutna struktura kluba ostala a te pare bi pokrali ili ih bacila u vodu i probila budžet.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Alen1987, Amidzaa, Fouzi1, mercurial i 61 gost.