Cuj da sad prigovaramo nekomo sto nije pustio utakmicu

Sta sve necu procitati

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ubjedjen sam da cemo ih pustiti mada kako igramo nema za tim potrebeado-hz je napisao/la:Sad lagano pustiti Olimpicu 3bobe da ostanu u ligi, i probati istjerati Borca iz lige za sve one pjesme, parole podrske ratnim zlocincima, udaranju nasih igraca, prekidu utakmica i jos 101 razlog
upravu je momak, da sse ne lazemo, ima i nas svakakvih, po fb se to moze vidjeti a bgm i na tribinama, nazalostZip je napisao/la:De ba ljudi ne provaljuj te se, neko ovo i cita.
Cuj da sad prigovaramo nekomo sto nije pustio utakmicu
Sta sve necu procitati
Ko nam garantuje da ćemo proći? Na ovaj rođendan smo dokazali prekide mnogih tradicija i ogromne padove prezentirali, oprosti što ne vidim da će se ištaznačajno promjeniti. A to za koeficijent - za to smo sami krivi, tj. svi znamo ko je sve odgovoran za promašaje protiv Rudara, Mladosti, Zrinjskog kući, pa i FKŽ kući. I na sve te promašaje imali smo priliku da osiguramo evropu u tuzli neki dan. I ljudi nas nabili na kurrac. A gledaj Radnika, zaključao ih i vozdra.THEC je napisao/la:nek nemamo, prvo pretkolo bismo prosli makar sa juniorima igrali, nosioci i u drugom, dotad bi se i dovelo neko pojacanje, dakle koeficijent je najbitniji u svemu ovome i to je najveci problem sto ako ne odemo u evropu trebat ce nam 5 godina da se izbrise ova sezonaxbox je napisao/la:Hebo vas evropa nemamo ekipu za druge lige kakva evropa. Puna podrska Celi,uzmi kup Pasa i onda sa nama u novu sezonu.
ja ti garantujem, kad je ekipa sa Melunovicem uspjela proci prvo pretkolo, prosla bi i ova, daj ba kakvi god da smo u prvom pretkolu imas mnogo ekipa koje su nivo Drine iz Zvornika...ali pisaj ga sad, sta je tu je, imat ce vise vremena da se presaberu, nadam se i novi ljudi dodju i sastave respektabilnu ekipuPitarBordo je napisao/la:Ko nam garantuje da ćemo proći? Na ovaj rođendan smo dokazali prekide mnogih tradicija i ogromne padove prezentirali, oprosti što ne vidim da će se ištaznačajno promjeniti. A to za koeficijent - za to smo sami krivi, tj. svi znamo ko je sve odgovoran za promašaje protiv Rudara, Mladosti, Zrinjskog kući, pa i FKŽ kući. I na sve te promašaje imali smo priliku da osiguramo evropu u tuzli neki dan. I ljudi nas nabili na kurrac. A gledaj Radnika, zaključao ih i vozdra.THEC je napisao/la:nek nemamo, prvo pretkolo bismo prosli makar sa juniorima igrali, nosioci i u drugom, dotad bi se i dovelo neko pojacanje, dakle koeficijent je najbitniji u svemu ovome i to je najveci problem sto ako ne odemo u evropu trebat ce nam 5 godina da se izbrise ova sezonaxbox je napisao/la:Hebo vas evropa nemamo ekipu za druge lige kakva evropa. Puna podrska Celi,uzmi kup Pasa i onda sa nama u novu sezonu.
Ama tako će i biti,ko ti garantuje da ćemo Olimpik uzeti?? Jel možda misliš na sterilne Divove ala uzdanica Radovac,glatki repić vedetu Duljevića ili Denija ili 105 golova Cezara ili majstora Harbu,jesul to oni garant da smo bolji od Olimpika??? Ma Dino Selimoviću brata ti sebi napravio što prijeTHEC je napisao/la:nek nemamo, prvo pretkolo bismo prosli makar sa juniorima igrali, nosioci i u drugom, dotad bi se i dovelo neko pojacanje, dakle koeficijent je najbitniji u svemu ovome i to je najveci problem sto ako ne odemo u evropu trebat ce nam 5 godina da se izbrise ova sezonaxbox je napisao/la:Hebo vas evropa nemamo ekipu za druge lige kakva evropa. Puna podrska Celi,uzmi kup Pasa i onda sa nama u novu sezonu.
Drina uze na Tušnju ove levate, a oni onda nas nabiše... Nema tu nekog jasnog primjera. Ova ekipa ne može, to je jasno - kad kažem ekipa mislim i na struku. Plus ako se dobro sjećam mi smo 12/13 završili 2., i to rahat vako nekoilko kola prije kraja.THEC je napisao/la:ja ti garantujem, kad je ekipa sa Melunovicem uspjela proci prvo pretkolo, prosla bi i ova, daj ba kakvi god da smo u prvom pretkolu imas mnogo ekipa koje su nivo Drine iz Zvornika
THEC je napisao/la: ja ti garantujem, kad je ekipa sa Melunovicem uspjela proci prvo pretkolo, prosla bi i ova, daj ba kakvi god da smo u prvom pretkolu imas mnogo ekipa koje su nivo Drine iz Zvornika
i meni je radi koeficijenta najvise, jer siguran sam da bi u najgorem slucaju igrali dva pretkola, a s obzirom da smo nosioci i u tom drugom, i da ne bi bas usli sa ovom ekipom u evropu nego bi se nesto dotad i dovelo, moglo se mozda napraviti i neki solidan rezultat, no jbg sad su nam sanse bas svedene na minimumMokes je napisao/la:THEC je napisao/la: ja ti garantujem, kad je ekipa sa Melunovicem uspjela proci prvo pretkolo, prosla bi i ova, daj ba kakvi god da smo u prvom pretkolu imas mnogo ekipa koje su nivo Drine iz Zvornika![]()
Treba nam izlazak u Europu radi novca i koeficijenta.
Ako recimo ne izademo u Europu gubi se minimalno 200k eura ako se odmah ispadne, plus jos mnogi drugi bonusi. Dobro, nije sad da nam egzistencija ovisi od toga, ali..
Brise nam se koeficijent iz sezone 11/12, odnasno umjesto 6,4 imali bismo 5,4 sto znaci da vjerovatno ne bi imali status nosioca u drugim pretkolima u sljedecim sezonama. A to nam je bila sansa za neki iskorak.
Samo radi koeficijenta. Ako bi kojim slučajem izborili Evropu, siguran sam da bi trenutna struktura kluba ostala a te pare bi pokrali ili ih bacila u vodu i probila budžet.Mokes je napisao/la:Treba nam izlazak u Europu radi novca i koeficijenta.