FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- PitarBordo
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Hahaha ma je li se to raja ljuti na Ćelu jer nije pustio Slobodu da bi mi išli u evropu? Hahahahahahaha!
Samo Saraj'vo.
-
- Kontakt:
perverzno bi bilo navijati za slobodu,krajnje
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
VVVBK
Joj Husrefa sto mi pade u ocima on nesto celi prigovara.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Zna se kome se treba nabijat na nos to sto nismo u europi!!! A to sigurno nije Ćelo!
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- ElCartel11
- Kontakt:
Nemoj Besa majketi, posle ovoga sad sto sam vidio, kakvi seljaci igraju u Slobodi, volio bi da Radnik uzme kup! Sami smo sebi krivi sto u ovom momentu ne proslavljamo titulu i mastamo o mogucem protivniku u 2 predkolu LP, vec se bojimo za Evropu o kojoj opet nismo sami ovisni.Besic je napisao/la:Pa kad dođe i prije nego sto dođe nabijat cu mu se na nos da zbog njega nismo u europi plus ako izgubi u listici ... a trenercina... nema veze kako god nek dođe kod nas vidjet cemo kako dalje.zlo87 je napisao/la:StoBesic je napisao/la:Matere mi sad su mi pomjesane emocije u vezi Ćele.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Mehidic bez lopte sa dvije ruke u prsa udara igraca kojeg baca na pod,automatski crveni,kao sto je Barbaric dobio u SB.a ovom Mehidcu nista smjesno,onda ovaj Kostic psovanje poslije tekme a nama Dulji u tunelu daju crveni haha,skakanje i pljuvanje Petrovica jer je lik dosao da se pozdravi? Fukare smjesna skupina,nemaju jednu svoju pjesmu,sve grupe uznu melodiju od nekog i naprave svoj orginal tekst al fukare pjevaju pjesmu od HZ bukvalno samo umjesto Sarajevo stave Sloboda,pa svaka ozbiljna grupa nikad ne pjeva pjesmu tj ne kradu od drugih
Da se razumijemo ja sam za to da on sutra dođe
samo nisam naviko na ovakve situacije

NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- LegendKiller
- Kontakt:
ŠB 58 + 1 = 59toni1996 je napisao/la:Pogledaj tablicu i dodaj nama 1 bod u zadnjem kolu i vama dodaj 3 pa mi se javi. Dogovoreno?LegendKiller je napisao/la:Osvojit će Petrović sa Radnikom kup, ali će i nama obezbijediti Evropu tako što će Širokom u nedjelju na Pecari uzeti bod! Ima čovjek plan, nije lud da preuzeme Sarajevo a da ne igra u Evropi!
Sarajevo 57 + 3 = 60
Izgleda da ti matematika nije jača strana!
Jel sad OK!
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Zbog njega smo ostali bez Europe?Besic je napisao/la:Pa kad dođe i prije nego sto dođe nabijat cu mu se na nos da zbog njega nismo u europi plus ako izgubi u listici ... a trenercina... nema veze kako god nek dođe kod nas vidjet cemo kako dalje.zlo87 je napisao/la:StoBesic je napisao/la:Matere mi sad su mi pomjesane emocije u vezi Ćele.
Izvini, ali on je najmanje kriv za to.
Sad lagano pustiti Olimpicu 3bobe da ostanu u ligi, i probati istjerati Borca iz lige za sve one pjesme, parole podrske ratnim zlocincima, udaranju nasih igraca, prekidu utakmica i jos 101 razlog 

- PitarBordo
- Kontakt:
MA BRAVO! Cartel kao da sam ja pisao.ElCartel11 je napisao/la:Nemoj Besa majketi, posle ovoga sad sto sam vidio, kakvi seljaci igraju u Slobodi, volio bi da Radnik uzme kup! Sami smo sebi krivi sto u ovom momentu ne proslavljamo titulu i mastamo o mogucem protivniku u 2 predkolu LP, vec se bojimo za Evropu o kojoj opet nismo sami ovisni.Besic je napisao/la:Pa kad dođe i prije nego sto dođe nabijat cu mu se na nos da zbog njega nismo u europi plus ako izgubi u listici ... a trenercina... nema veze kako god nek dođe kod nas vidjet cemo kako dalje.zlo87 je napisao/la: Sto
@Totti razumijemo se

Samo Saraj'vo.
Hebo vas evropa nemamo ekipu za druge lige kakva evropa. Puna podrska Celi,uzmi kup Pasa i onda sa nama u novu sezonu.
Kriv je Jesic kakav Celo, odlicno odradjeno svaka cast.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
nek nemamo, prvo pretkolo bismo prosli makar sa juniorima igrali, nosioci i u drugom, dotad bi se i dovelo neko pojacanje, dakle koeficijent je najbitniji u svemu ovome i to je najveci problem sto ako ne odemo u evropu trebat ce nam 5 godina da se izbrise ova sezonaxbox je napisao/la:Hebo vas evropa nemamo ekipu za druge lige kakva evropa. Puna podrska Celi,uzmi kup Pasa i onda sa nama u novu sezonu.
Pyro is not a crime !
Da, jesic nam je jedini krivac...Sabinho je napisao/la:Kriv je Jesic kakav Celo, odlicno odradjeno svaka cast.
- PitarBordo
- Kontakt:
LegendKiller je napisao/la:ŠB 58 + 1 = 59toni1996 je napisao/la:Pogledaj tablicu i dodaj nama 1 bod u zadnjem kolu i vama dodaj 3 pa mi se javi. Dogovoreno?LegendKiller je napisao/la:Osvojit će Petrović sa Radnikom kup, ali će i nama obezbijediti Evropu tako što će Širokom u nedjelju na Pecari uzeti bod! Ima čovjek plan, nije lud da preuzeme Sarajevo a da ne igra u Evropi!
Sarajevo 57 + 3 = 60
Izgleda da ti matematika nije jača strana!
Jel sad OK!
Hahaha... Nije toni išao u školu, to je kod njih tek kasnije došlo.
Samo Saraj'vo.
jesic je na mjestu broj 2 jer prvo mjesto neprikosnoveno drzi Uprava FK SarajevoEvander je napisao/la:Da, jesic nam je jedini krivac...Sabinho je napisao/la:Kriv je Jesic kakav Celo, odlicno odradjeno svaka cast.
Pyro is not a crime !
Neko nasu evropu spominje,trebali smo to davno rijesiti,a ne da se ovako ceka,volio bi zbog svetinje da odemo u evropu jer klub je iznad svega,a da zelim da se ne plasiramo mislio bi lose svom timu . Uglavnom ako se ne plasiramo lose po svetinju i bilo bi mi krivo,al onda dobro nek se zapitaju pojedini u upravi. Ako kojim slucajem Siroki nabusi Radnik odma pustiti Olimpic,pa nek istrazuju iz UEFA slobodno,jer Barsa nudi premije javno Deportivu i Real nudi a mi smo ovdje hajku digli zbog premije i pisali nebuloze da ce nas izbaciti neko,uostalom kad mize Radnik od Borca zijanit,i Slavija itd sto nebi i mi u tekmi koja nam nije bitna a Olimpicu utakmica zivota
Đeno na trecem al ne bjezi mu puno Jesic
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Ostade nam HAAdalj, ne izborismo evropu 

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Proximic, tutankamon1905 i 54 gosta.