Studiranje
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Studiranje
Prop'o sam k'o stari kauc, nije elektrotehnika za mene
kuknjava

Koja si godina? Je li u Sarajevu?xinxee je napisao/la:Prop'o sam k'o stari kauc, nije elektrotehnika za menekuknjava
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Corruptio optimi cuiusque pessima.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Corruptio optimi cuiusque pessima.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Opusti se ba kupi sebi maturski.. Totalno najnebitnija stvar u srednjoj skoli
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Dasta,frajer upalio Caps Lock koda je doktorat u pitanju a ne stvar koja vecina plati da im se urade u srednjoj skoli
Dasta,frajer upalio Caps Lock koda je doktorat u pitanju a ne stvar koja vecina plati da im se urade u srednjoj skoli

Ja moderne djece, Allahu dragi. Cuj maturski kupuju.
Stvar, kojA, uradE, sad mi je sve jasno.
♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!
90 sam ih uradio zadnja 4 proljeca haha lahka i brza para, sta se moze.rasavoje je napisao/la:Dasta,frajer upalio Caps Lock koda je doktorat u pitanju a ne stvar koja vecina plati da im se urade u srednjoj skoli![]()
★ 38 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!
- Donnie Darko
- Kontakt:
Mudro zboris.rasavoje je napisao/la:Dasta,frajer upalio Caps Lock koda je doktorat u pitanju a ne stvar koja vecina plati da im se urade u srednjoj skoli![]()
Je li neko išao na ove pripreme i probne testove na medicini u Sarajevu ?
znal' neko da li ima prijemni za historiju na filozofskom fakultetu u sarajevu, koliko studenata primaju, kakve su sanse ovim sto nisu prolazili peticama????
Ja cu biti sijed, ja cu biti star al' voljet cu i tad Zeljeznicar.
- Jaozinho22
- Kontakt:
http://www.ff.unsa.ba/files/upis_2015.1 ... didata.pdfjasan je napisao/la:znal' neko da li ima prijemni za historiju na filozofskom fakultetu u sarajevu, koliko studenata primaju, kakve su sanse ovim sto nisu prolazili peticama????
Nema prijemnog buraz...ide moja haverica tu al je tesko drama...jbt sad imaju predmet RIM 2.700 stranica knjizurina..pozz
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Oooooo vidjaj izbjegliceJaozinho22 je napisao/la:http://www.ff.unsa.ba/files/upis_2015.1 ... didata.pdfjasan je napisao/la:znal' neko da li ima prijemni za historiju na filozofskom fakultetu u sarajevu, koliko studenata primaju, kakve su sanse ovim sto nisu prolazili peticama????
Nema prijemnog buraz...ide moja haverica tu al je tesko drama...jbt sad imaju predmet RIM 2.700 stranica knjizurina..pozz

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
e fala ti punoJaozinho22 je napisao/la:http://www.ff.unsa.ba/files/upis_2015.1 ... didata.pdfjasan je napisao/la:znal' neko da li ima prijemni za historiju na filozofskom fakultetu u sarajevu, koliko studenata primaju, kakve su sanse ovim sto nisu prolazili peticama????
Ja cu biti sijed, ja cu biti star al' voljet cu i tad Zeljeznicar.
- Jaozinho22
- Kontakt:
Ma tu sam buraz,vrljam malo po ovim temama,napišem ponekad šta al me na udarnim nema.FrancescoTotti je napisao/la:Oooooo vidjaj izbjegliceJaozinho22 je napisao/la:http://www.ff.unsa.ba/files/upis_2015.1 ... didata.pdfjasan je napisao/la:znal' neko da li ima prijemni za historiju na filozofskom fakultetu u sarajevu, koliko studenata primaju, kakve su sanse ovim sto nisu prolazili peticama????
Nema prijemnog buraz...ide moja haverica tu al je tesko drama...jbt sad imaju predmet RIM 2.700 stranica knjizurina..pozzpa gdje si joaze kuco stara

Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Ovaj sto mu treba maturski, koja skola? Daj pare i dobices.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Da li je neko ili zna nekog, ko se prebacio iz Tuzle u neki grad Europe za studiranje? u mom slučaju je to prebacivanje iz Tuzle u Sloveniju? trenutno studiram visoku zdravstvenu i želim se prebaciti tamo? da li neko zna kakva je procedura, da li se može, da li priznaju položene predmete i šta sve? hvala unaprijed
- JackTheStripper
- Kontakt:
Pitam u ime prijatelja koji nije clan foruma. On je student politickih nauka i treba pisati svoj diplomski rad. Zanima ga politicki sistem BiH, neki aspekt istog, kao sto je recimo zastita vitalnog nacionalnog interesa. Ima li neko sto studira politicke nauke ili sto je studirao i sto ima nekakav diplomski rad? Cisto da momak dobije neku inspiraciju. Moze biti i na nasem jeziku ili engleskom, nije bitno.
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.
ne slomi ga, al zube polomi.
Uputi ga u prvu javnu biblioteku, nema znanja na guzove 

Mogu li se gdje nabaviti prijemni ispiti od prethodnih godina na EFSA?
Ne gumo.
Mozda oni stave jedan kao reprezentativni primjerak, da znate sta vas ceka.
Mozda oni stave jedan kao reprezentativni primjerak, da znate sta vas ceka.
♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 34 gosta.