hvala na komplimentuNYKnicks Fan je napisao/la:cuj ovih hafiza hahaha

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
hvala na komplimentuNYKnicks Fan je napisao/la:cuj ovih hafiza hahaha
Gornja Maoca hahahaNYKnicks Fan je napisao/la:cuj ovih hafiza hahaha
Pa tako se ispravno čita kao što sam napisao 286 ajet sura Bekare zadnje 4 riječi.club21 je napisao/la:Tačno tako se piše. Ali u izgovoru odnosno pravilnom učenju Kur 'ana,čita se
sipu ga jarane, sto to nisi napisao 1h ranije, da ne idem bezefukaratz je napisao/la:kod Mide karte rasprodate da napomenem da je on dobio pola karata za sjever i pola karata za zapad, tako da se ne sekirate bit ce karata ispred stadiona prodaja pocinje u 17:00
joooooooooooooooooooooooooj al me pogodi jbtsloboda72 je napisao/la:[youtube][/youtube]
OVE UTAKMICE SU PRAZNICI.ZA NAS TUZLAKE ONE SU PITANJE ČASTI I PONOSA , SLOBODAŠKOG I LJUDSKOG DOSTOJANSTVA.tuzlak1987 je napisao/la:E i ti Sloboda sto znas ubosti sa pjesmama
bht1necko_gradacac je napisao/la:prenosil koja tv kuca veceras tekmu.? I sretno vam veceras da ih dobro nakantate....
Pa tako se ispravno čita kao što sam napisao 286 ajet sura Bekare zadnje 4 riječi.club21 je napisao/la:Tačno tako se piše. Ali u izgovoru odnosno pravilnom učenju Kur 'ana,čita se
Ajde na sjever, biće kartiChinaglia je napisao/la:ostao sam bez karte, ne gine pracenje tekme iz toplog doma uz ss.ba forum
Prekrila si ga, svaka ti častAerials je napisao/la:![]()
nema veze dobro je za kondicijuChinaglia je napisao/la:sipu ga jarane, sto to nisi napisao 1h ranije, da ne idem bezefukaratz je napisao/la:kod Mide karte rasprodate da napomenem da je on dobio pola karata za sjever i pola karata za zapad, tako da se ne sekirate bit ce karata ispred stadiona prodaja pocinje u 17:00
nesretnice, ne dolazim vise na sjever jer si ti tamo, a on me jos zove na sjeverwobly92 je napisao/la:Ajde na sjever, biće kartiChinaglia je napisao/la:ostao sam bez karte, ne gine pracenje tekme iz toplog doma uz ss.ba forum![]()