Sve je to ok,ali momak je otiso na probu nije otiso da potpise ugovor,pozelimo mu srecu da zadovolji na probi,a Zvijezda kolko god dobije dobro je na ulozeno u tu djecu.A Orasje je kljucna utakmica prvenstva slazem se sa tobom tamo treba napravit invaziju navijaca i simpatizera.reddragon001 je napisao/la:Za Serbu itekako se ocekuju velike pare bez obzira sto istice u decembru ugovor, ima naknada za treniranje koja je po mojoj procjeni astronomska jer se vec to izracunalo. Uglavnom odlicna cifra s obzirom koliko smo mi njemu dali do sada. Plus procenat od transfera i obestecenje da ide odma na ljeto. Nego treba se pobrinuti da nas ode u Orasje sto vise...
NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
-
- Kontakt:
Husic
Serbedzic
Ordagic
Music
Zeljo...standard...sloboda...grashopers
Oko 350 000 eura ocekujem u kasu
Serbedzic
Ordagic
Music
Zeljo...standard...sloboda...grashopers
Oko 350 000 eura ocekujem u kasu

Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
Sudi nam Karačić jao nece bit dobro
Jel se zezasmoranjak je napisao/la:Sudi nam Karačić jao nece bit dobro

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Re: Odg: RE: Re: NK Zvijezda Gradačac
http://www.nsfbih.ba/novost/10902/deleg ... _lige_fbihesprit24 je napisao/la:Jel se zezasmoranjak je napisao/la:Sudi nam Karačić jao nece bit dobro![]()
![]()
- theboss_RD07
- Kontakt:
Karacic sudi, delegat iz Jajca. Bravo savez. Yebo vam Orasje sugavo mater
⭐
Ovo delegiranje sudija je dokaz da je gradacacki klub u ovoj sugavoj ligi sam protiv svih. Neviđena drskost gospode iz sudijske organizacije, postavljanjem covjeka koji je izazvao incident u Gradačcu, evidentnim navlačenjem gostima iz Orašja. Ovo je sada mač sa dvije oštrice, ili će gospodin Karačić oprati svoje grijehe i suditi pošteno, ili će pokušati dotući gradačačkog prvoligaša.Treba uputiti apel navijačima i simpatizerima NK Zvijezde, da ostanu pribrani bez obzira na sve i da ne dođe do incidenta širih razmjera, ako bi kola krenula niz brdo.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
-
- Kontakt:
On je poslan s namjerom da ostane isti razmak bodova....esprit24 je napisao/la:Ovo delegiranje sudija je dokaz da je gradacacki klub u ovoj sugavoj ligi sam protiv svih. Neviđena drskost gospode iz sudijske organizacije, postavljanjem covjeka koji je izazvao incident u Gradačcu, evidentnim navlačenjem gostima iz Orašja. Ovo je sada mač sa dvije oštrice, ili će gospodin Karačić oprati svoje grijehe i suditi pošteno, ili će pokušati dotući gradačačkog prvoligaša.Treba uputiti apel navijačima i simpatizerima NK Zvijezde, da ostanu pribrani bez obzira na sve i da ne dođe do incidenta širih razmjera, ako bi kola krenula niz brdo.
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
Meni nije jasno zasto se iz kluba niko ne oglasava, kasno je poslije trazit pravdu, treba sad upoznat javnost i medije, o kakvim lakrdiji je rijec. Jos da stvar bude gora Keno iz Orasja sudi u Gracanici, fakticki uzeli su sve u svoje ruke.
Nadam se da ce nasi a i fudbaleri Gracanice ostavit srce na teren i da se nece dat lako isprovocirat.
Nadam se da ce nasi a i fudbaleri Gracanice ostavit srce na teren i da se nece dat lako isprovocirat.
+1Kapetan je napisao/la:Meni nije jasno zasto se iz kluba niko ne oglasava, kasno je poslije trazit pravdu, treba sad upoznat javnost i medije, o kakvim lakrdiji je rijec. Jos da stvar bude gora Keno iz Orasja sudi u Gracanici, fakticki uzeli su sve u svoje ruke.
Infarkt,ma kakav je,od srca je.
Re: Odg: RE: Re: NK Zvijezda Gradačac
carli22 je napisao/la:+1Kapetan je napisao/la:Meni nije jasno zasto se iz kluba niko ne oglasava, kasno je poslije trazit pravdu, treba sad upoznat javnost i medije, o kakvim lakrdiji je rijec. Jos da stvar bude gora Keno iz Orasja sudi u Gracanici, fakticki uzeli su sve u svoje ruke.
+1
Kad kontam da ova liga ne može više potonuti,svaki put se sve više razočaram..pa šta misli Dominiković,da se ova liga igra za njega i njegove parazitske poslušnike? Kreteni jedni...Momci vrijedno treniraju i rade cijele godine i treba ih opet neki idiot povaljati,ccc...ma ljudi moji,ko god ima kakve veze u medijima dajte da se čuje o ovim radnjama...Jajce da pošteno završi prvi ja bih im odmah čestitao,ovako sam strašno razočaran...
U inat idemo u što većem broju .dobit cemo ih sigurno yebo sudiju
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
+1....hajde zavrsite to kako treba da bar imam za koga da navijam iduce sezone...nisu se zaboravile vase dobre partije ovih godina...srecno momci i samo jako...astra1922 je napisao/la:U inat idemo u što većem broju .dobit cemo ih sigurno yebo sudiju
-
- Kontakt:
Aman bit ce sranja..
Gledao sam kako Orasje pokrade Brastvo dosta nam je pola takve otimacine i tricu cemo primit.
Al na dusu svima u savezu.
Znam da nam se Orasje sveti al sta ces idemo igrat pa sta bude.
Gledao sam kako Orasje pokrade Brastvo dosta nam je pola takve otimacine i tricu cemo primit.
Al na dusu svima u savezu.
Znam da nam se Orasje sveti al sta ces idemo igrat pa sta bude.
Neobra se bostan,dok sljive ne popadaju.
hvala druglovcen16 je napisao/la:+1....hajde zavrsite to kako treba da bar imam za koga da navijam iduce sezone...nisu se zaboravile vase dobre partije ovih godina...srecno momci i samo jako...astra1922 je napisao/la:U inat idemo u što većem broju .dobit cemo ih sigurno yebo sudiju

Što se tiče delegata, on je kontra struja tako da je on više za Zvijezdu nego Metalleghe.
Inače Jajce nema nijednog sudiju u Prvoj ili Premijer , i ovaj je jedini delegat u ovim rangovima (a ovaj živi u Travniku i samo je iz Jajca)
Inače Jajce nema nijednog sudiju u Prvoj ili Premijer , i ovaj je jedini delegat u ovim rangovima (a ovaj živi u Travniku i samo je iz Jajca)
Vi ako završite prvi na kraju bez sudijske pomoći ja ću Vam prvi čestitati,nadam se korektnoj završnici pa ko bude bolji..živio..gol-man je napisao/la:Što se tiče delegata, on je kontra struja tako da je on više za Zvijezdu nego Metalleghe.
-
- Kontakt:
Koga za startere u orasju
1.hinovic
2.colic
3.lazarevic(doljancic)
4.pejic
6.islamagic(devedzic)
7.savic
8.mekic(facic)
9.ramic(isanovic)
10.misan(djordjevic)
11.mujagic(duvnjak)
1.hinovic
2.colic
3.lazarevic(doljancic)
4.pejic
6.islamagic(devedzic)
7.savic
8.mekic(facic)
9.ramic(isanovic)
10.misan(djordjevic)
11.mujagic(duvnjak)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.