Pozdrav šizofreničaru. Sad kažeš "nas" misliš na Liverpool i onda kažeš da ne navijaš za njihcurryjetudokadminspava je napisao/la:Sutra peticu primite. Dje ce nas pobjedit tim u kojem igraju kerol i dauning

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Pozdrav šizofreničaru. Sad kažeš "nas" misliš na Liverpool i onda kažeš da ne navijaš za njihcurryjetudokadminspava je napisao/la:Sutra peticu primite. Dje ce nas pobjedit tim u kojem igraju kerol i dauning
Stara Dama gostovaće 7. avgusta ekipi Slavena Bilića u prijateljskom meču koji će ujedno biti i ceremonija svečanog otvaranja novog stadiona Čekićara
Bit' će to sjajan uvod za iduću kampanju. Nadam se da ćemo dotad dovesti neka zvučnija imena.Andrej je napisao/la:Stara Dama gostovaće 7. avgusta ekipi Slavena Bilića u prijateljskom meču koji će ujedno biti i ceremonija svečanog otvaranja novog stadiona Čekićara
Reakcije su naravno pozitivne, statistički gledano škvadra Bilića je već u plusu, jer je jučer izašao podatak o tome kako je svih 54k sezonskih karata već rasprodano. Domaćin pred otvorenje će biti Juve, gdje ćeš veću elitu.tale07 je napisao/la:Imam jedno pitanje mozda je neko upucen. Upratio sam da West Ham seli na novi stadion, tj. olimpijski stadion. Kakve su reakcije navijaca na to, i da li ce to biti jedini premijerligasa koji ce igrati na takvom stadionu sa atletskom stazom ili vec ima takvih slucajeva u premijer ligi?
Kod: Označi sve
"James Collins pozvan u reprezentaciju Velsa koja će imati trening kamp u Portugalu, a sve u cilju što bolje pripreme za predstojeći Euro."
Vidio sam i taj podataka da je za sljedecu sezonu prodano preko 50 000 godisnjih ulaznicaBullard je napisao/la:Reakcije su naravno pozitivne, statistički gledano škvadra Bilića je već u plusu, jer je jučer izašao podatak o tome kako je svih 54k sezonskih karata već rasprodano. Domaćin pred otvorenje će biti Juve, gdje ćeš veću elitu.tale07 je napisao/la:Imam jedno pitanje mozda je neko upucen. Upratio sam da West Ham seli na novi stadion, tj. olimpijski stadion. Kakve su reakcije navijaca na to, i da li ce to biti jedini premijerligasa koji ce igrati na takvom stadionu sa atletskom stazom ili vec ima takvih slucajeva u premijer ligi?![]()
Mišljenja sam kako sam s ovim opće objasnio suštinu o vašem pitanju. Europski WHU miriše.![]()
Proguglah o idućem pitanju, ne nađoh nažalost odgovor...Tko je više upućen, molim quote.
PS. Ginger Pele će ipak biti u Parizu.![]()
Kod: Označi sve
"James Collins pozvan u reprezentaciju Velsa koja će imati trening kamp u Portugalu, a sve u cilju što bolje pripreme za predstojeći Euro."
Trenutno korisnika/ca: sarajevskiMarlboro i 12 gostiju.