FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Saric motor jbg, grabi samo covjek. Da je on u postavi to bi bilo odlicno jer odmah i Zeba i Ordagic dodju do izrazaja
Ne znam kako do sad niste skontali da vam redni broj i ne govori koju ste kartu po redu kupili.xeksor je napisao/la:Ja uzeo danas oko podne zapad 0914
Evo očit primjer, ja uzeo u ponedjeljak oko 11:30h i 1200+
FK Sloboda Tuzla
- tuzlak1987
- Kontakt:
Nema veze broj, imao sam ja pet dana prije utakmice 21**, a na utakmici bilo 1500 ljudi
Sve preko 5000 hiljada nam je dobro..

Sve preko 5000 hiljada nam je dobro..
-
- Kontakt:
Jaka slika, jos jaca stranica

-
- Kontakt:
Znaci mozemo bit' veoma optimisticni za sutra...sloboda72 je napisao/la:AKO JE SUDIT PO TRENINGU ,SUTRA ĆE BITI 1-1.
Naime , tim rezultatom se završila utakmica pod reflektorima Tušnja između "stertne postave" i ostatka.
.......................PIRIĆ
...EFENDIĆ ...SALIHOVIĆ..KOSTIĆ...IVETIĆ
.............STJEPANOVIĆ.....MERZIĆ
.....MEHIDIĆ......ZEBA.........ORDAGIĆ
.....................KRPIĆ.
0-1 su poveli gosti a starteri izjednačili 1-1.Naša desna strana ,Salihović, Efendić i Mehidić ,"kanafa".
Zeba i Ordagić ZALIJEPLJENI.Krpić jeste postigao gol ,ali se u igri nije vidio ,potpuno odsječen.Fale Sarić , Veselinović i Mehmedagić.Mislio sam i još se nadam da će starter biti Ahmetović umjesto Mehidića, dakle na krilu.Ahmetović je je u zadnjim utakmicama pokazao da je njegova forma u usponu.On zna igrati krilo .Sjećam se da je znao i asistirati za gol dosta puta, baš sa krila.Osim toga ako napad ide preko drugog krila, Ordagića ,tad Ahmetović može u šesnestercu udvojiti Krpića.Njih dvojica onako visoki mogu prilično razdrmat odbranu Radnika koja igra dosadno,na ivici faula i nema sumnje striktno će markirati Zebu i Ordagića.Naša komparativna prednost su Stjepanović i Merzić dva destruktivca sa odličnom tehnikom .Oni mogu iz drugog plana upasti duboko u polje protivnika.Tako naravno zbuniti čuvare na Zebi i Ordagiću.Naravno i prekidi igre mogu biti nama u korist.
Salihović nesiguran ,vidise da ne igra.Govedarica mu podvali lažnjak a on okrene stražnjicu,ovaj komotno prođe.Musemić zaledi igru i prospe salvu kritika na njega.Nisam optimist za prvu utakmicu.Pogotovu što ne koristimo odmah na početku utakmice Ahmetovića.Veliko je pitanje i da li Salihović može biti starter za sutrašnju utakmicu.Merzić je za klasu bolji igrač od njega.Uostalom,mi možemo igrati na 0-0 pa sve odgoditi za sedam dana u Bijeljini. Treningu prisustvovali predsjednik Skupštine Kurević , predsjednik Husić i direktor Vugdalić.SRETNO DO ĆUPA.
p.s. povećan je broj sijalica na reflektorima.Ići će se do 192, a 48 će se otpojiti.Nećemo imati više svih 240.
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
2:0
SAMO BAHATO

SAMO BAHATO
Pazi ovog sa stranice Crveno Crni, odma shareuje njihove slikeNAJGORA_BAGRA je napisao/la:

When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Mramoree mozes li uradit skicu koju bi mogao isprintat na majicu?
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
-
- Kontakt:
Haj nek nas pozdravi, nas raju s forumawobly92 je napisao/la:2:0
SAMO BAHATO
Pazi ovog sa stranice Crveno Crni, odma shareuje njihove slikeNAJGORA_BAGRA je napisao/la:

Mene posebnoNAJGORA_BAGRA je napisao/la:Haj nek nas pozdravi, nas raju s forumawobly92 je napisao/la:2:0
SAMO BAHATO

Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Proši bi mi u finale evrovizije,al zeljo i sarajevo nisu izborili evropu pa nisu mogli glasat

Samo bahato i gazimo ko plitak potok 

In Husref we trustvedoz je napisao/la:Samo bahato i gazimo ko plitak potok

Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
- Beduin
- Kontakt:
Skakat cemo tebi po guzici.SRSlavinovici je napisao/la:I bas vas dvojica da se javite, svakom loncu poklopci. Zasmetalo vam? Mozda cete i vi sljedeci put kao majmuni skakati i prijetiti ispred svlacionica? LP

Pa bolan, pises SVI NA FORUMU, valjda losu rakiju loces pa pocnes bauljati ovdje i psovati, vrijedjati, a da ni sam nisi svjestan, i onda se cudis sto ti se svi smiju. Dodjes i starijeg covjeka, Probisvjeta, ti psujes jazavac jedan.
LP i mani se rodjak tih supstanci, losijaner si na njima skroz. Nekad si bio pametan i stalozen forumas, ili sam polupao loncice!?

Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Ajdeeee visee, ubi ovo cekanje

Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
De bolan, gdje si navalio, plitak potok se prelazi lagano i bez zurbeDoeTz je napisao/la:Ajdeeee visee, ubi ovo cekanje![]()

He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Oprosti mi, zivim nesto o cemu sam prije par godina samo sanjaoRimes87 je napisao/la:De bolan, gdje si navalio, plitak potok se prelazi lagano i bez zurbeDoeTz je napisao/la:Ajdeeee visee, ubi ovo cekanje![]()

Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
- Beduin
- Kontakt:
Ako pobijedimo sutra, ja doE castim kahvom u Slobodi kad dodjem. 

Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Casti u Mellainu ako si frajerBeduin je napisao/la:Ako pobijedimo sutra, ja doE castim kahvom u Slobodi kad dodjem.

Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 9 gostiju.