NK Zvijezda Gradačac
- husein veličanstveni
- Kontakt:
Re: NK Zvijezda Gradačac
Ja kako sam čuo igračima je dat rok do 25 juna da se izjasne hoće li produžiti ugovor sa zvijezdom (ovi kojim su istekli) ili će potražiti novu sredinu. Okupljanje je 29 juna pa će mo vidjeti šta će biti. Za sad su ugovore potpisali samo Hamzić i Hadžiđulbić.
Čovjek je najsavršenije biće na svijetu, kojega svaka budala može napraviti!
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"
Savić stiže u nedjelju navečer u Sarajevo, već smo dogovorili kafu.yummymummy je napisao/la:LJudi sta vam je,palite se na te suplje price,danas sam bio sa Savom,doduse nisam ga nista ni pitao jer nisam znao da je neko napisao da ide u Zelju,ali ni on nista nije spomenuo,sjedili ispred Bambija,ujutro cu ga pitati da provjerim i to,iako mislim da su to samo suplje price pojedinih sa ovoga foruma kao sto je casanova i dr.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
neka mu je sa srecomcassanova je napisao/la:Savić potpisao 1+1 ,eto samo da znate.

Nk Zvijezda
-
- Kontakt:
ajd neka je,ima jos igraca nije jedini eto sto ne dovedu onog nikica iz celika....a vi sto pametujete toliko o tim pojacanjima,ajde da ih cujem koji su to igraci koji bi mogli doci,samo da znate da Joca STOKIC ne dolazi....ado_94 je napisao/la:neka mu je sa srecomcassanova je napisao/la:Savić potpisao 1+1 ,eto samo da znate.

- husein veličanstveni
- Kontakt:
Pa tko će nam onda doći???? Ili možda ovi naši pripremaju ekipu za 1 ligu Federacije. Šalim se. Prije mjesec dana tj. nekako uoči utakmice sa Širokim pitao sam Cvijiša ko sve odlazi iz Zvijezde, na što mi je odgovorio da će mo se svi iznenadit kad vidimo tko će sve otići, a također da će mo se iznenadit i kad vidimo ko će sve doć. E pa prvo iznenađenje se desilo. Vidjećemo kakvo će biti ovo drugo.
-
- Kontakt:
Vidio sam se sa Savicem,potvrdio da ce ici u Zelju.Bolje i to nego da izjavljuje kao Veca "nisam to zasluzio",trebamo biti realni da Veca svake godine trazi novu sredinu ali bezuspjesno,jedne sezone je otisao u Katar,dali su mu papire bez ikakvih problema i ostecenja, jer on je to zasluzio,nije bio zadovoljan vratio se,klub ga vrati bez problema,jer on je to zasluzio.Samo da znate da ima dobar razlog cime nije "zasluzio" sada da ostane,ali cemo uskoro i to saznati,dali zbog stimanja(bez znanja uprave) ili zato sto nije htjeo ucestvovati u stimanju(koje je nalozila uprava).
Niko da odgovori covjeku na pitanje kakvog su igraca dobili. Dobili ste klasicnog seoskog igraca velikih mogucnosti koje vjerovatno nikad nece u potpunosti iskoristiti bas zbog svog seoskog mentaliteta. Zna odigrat perfektnu utakmicu, a zna izgubit jedno 40 lopti, kad mu se igra ubacuje se naprijed zabija golove dobro drzi loptu gradi se. Jako nekulturan igrac, prosjek mu je zuti po utakmici tako da odmah mozete izracunat koliko utakmica nece igrat u sezoni, jedan od najvecih simulatora i iznudjivaca prekrsaja u ligi, i zbog tih osobina meni je drago sto je otisao, a zao mi je zbog ovih dobrih. Nek mu je sa srecom ipak je on gradacacki zet.
fino fino..ne brini ammar ce njega dresirati..ako se bude pravio mangup vjeruj da ammar nece ni minute razmisljatdzabalama je napisao/la:Niko da odgovori covjeku na pitanje kakvog su igraca dobili. Dobili ste klasicnog seoskog igraca velikih mogucnosti koje vjerovatno nikad nece u potpunosti iskoristiti bas zbog svog seoskog mentaliteta. Zna odigrat perfektnu utakmicu, a zna izgubit jedno 40 lopti, kad mu se igra ubacuje se naprijed zabija golove dobro drzi loptu gradi se. Jako nekulturan igrac, prosjek mu je zuti po utakmici tako da odmah mozete izracunat koliko utakmica nece igrat u sezoni, jedan od najvecih simulatora i iznudjivaca prekrsaja u ligi, i zbog tih osobina meni je drago sto je otisao, a zao mi je zbog ovih dobrih. Nek mu je sa srecom ipak je on gradacacki zet.

-PAJA Fan Club!!
-
- Kontakt:
srdjan je stvarno dobar igrac.prava radilica na terenu i moze pricat sta ko hoce ali ja vjerujem da ce ga amar sigurno ukrotiti i napraviti od njega ekstra klasu.sjetimo se samo sta je amar uradio sa mesanovica.koliko je taj igrac samo pio i udebljao se , a sta se lani s njim dogodilo, prosto bio nosilac zeljine igre.sigurno je jedno da je zeljo dobio pravo pojacanje , igraca mozda i boljeg kvaliteta nego li je to bio bekric, koji je samo ovu sezonu eksplodirao i odmah igrac, a srdjan je konstanta 4-5 godina.srdjan savic je inace rodjen 27.09.1984 te je igrac u najboljim godinama.pravo pojacanje za evropu. SRETNO ZELJI NA IZVLACENJU PAROVA U PONEDJELJAK U PODNE._Bad_boy je napisao/la:fino fino..ne brini ammar ce njega dresirati..ako se bude pravio mangup vjeruj da ammar nece ni minute razmisljatdzabalama je napisao/la:Niko da odgovori covjeku na pitanje kakvog su igraca dobili. Dobili ste klasicnog seoskog igraca velikih mogucnosti koje vjerovatno nikad nece u potpunosti iskoristiti bas zbog svog seoskog mentaliteta. Zna odigrat perfektnu utakmicu, a zna izgubit jedno 40 lopti, kad mu se igra ubacuje se naprijed zabija golove dobro drzi loptu gradi se. Jako nekulturan igrac, prosjek mu je zuti po utakmici tako da odmah mozete izracunat koliko utakmica nece igrat u sezoni, jedan od najvecih simulatora i iznudjivaca prekrsaja u ligi, i zbog tih osobina meni je drago sto je otisao, a zao mi je zbog ovih dobrih. Nek mu je sa srecom ipak je on gradacacki zet.uglavnom znaci trebalo bi od njega biti nesto..a koliko ima godina doticni..
-
- Kontakt:
Niko ne odgovara,ali mislim da ga niko nebi bolje ni opisao od tebe,samo bi ovo zadnje popravio,odakle je zena odatle si i ti,znas onu izreku,hehe,on je Gradacacan,a Gradacac bogatiji za jos jednog (ve)seljakadzabalama je napisao/la:Niko da odgovori covjeku na pitanje kakvog su igraca dobili. Dobili ste klasicnog seoskog igraca velikih mogucnosti koje vjerovatno nikad nece u potpunosti iskoristiti bas zbog svog seoskog mentaliteta. Zna odigrat perfektnu utakmicu, a zna izgubit jedno 40 lopti, kad mu se igra ubacuje se naprijed zabija golove dobro drzi loptu gradi se. Jako nekulturan igrac, prosjek mu je zuti po utakmici tako da odmah mozete izracunat koliko utakmica nece igrat u sezoni, jedan od najvecih simulatora i iznudjivaca prekrsaja u ligi, i zbog tih osobina meni je drago sto je otisao, a zao mi je zbog ovih dobrih. Nek mu je sa srecom ipak je on gradacacki zet.

- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Trenutna situacija kako izgleda podsjeca na proslu godinu kada smo izgubili Alimanovica i Smajlovica. Nimalo me ovo ne ohrabruje, ali za nadati je se da ovo sto je Cvisa najavio istina i da nece biti ta iznenadjujuca pojacanja tipa Kovacevic, Stankovic. Mozda je na pomolu nova Zvijezda, sa nekim novim imenima ali ovo sto je uprava dosada uradila nije ni malo ohrabrujuca situacija. Mislim da se ovdje u Zvijezdi slabo radi sa navijacima, nema nekog ko ce se redovno obracati navijacima sa izvjestajima sta se radi u klubu i koji je program za sezonu. Ova prosla sezona je bila najavljivana kao da ce se Zvijezda boriti za vrh, a kako su neke price krenule isto i ove sezone tesko mi je povjerovati u to.
Dragon Town
Nikić u Želju najvjerovatnije.ZVIJEZDAGRADACAC je napisao/la:ajd neka je,ima jos igraca nije jedini eto sto ne dovedu onog nikica iz celika....a vi sto pametujete toliko o tim pojacanjima,ajde da ih cujem koji su to igraci koji bi mogli doci,samo da znate da Joca STOKIC ne dolazi....ado_94 je napisao/la:neka mu je sa srecomcassanova je napisao/la:Savić potpisao 1+1 ,eto samo da znate.![]()
![]()
![]()
![]()

1996
Nikic je prije 2 godine dolazio na probu u Zvijezdu sa svojim tatom, i tada nije zadovoljio.Sto se mene tice, ne zadovoljava ni sad.Spusti sorc i glumi, imali smo takvog ( Stankovic)
-
- Kontakt:
ima li neko novih informacija o pojacanjima zvijezde.danas sam cuo da u ponedjeljak se nastavljaju radovi na stadionu i to 100 %
Nikić, Radulović, Stokić, Kušljić, Spalević, Vukelja, Halilović,...
Ko dolazi?

Ko dolazi?

- husein veličanstveni
- Kontakt:
SVI!!!!!!!!!! i još par njih iz okoline na probu.

- husein veličanstveni
- Kontakt:
Ne znam da li si pročitao moju poruku koju sam ti poslao. Ponovno ti se izvinjavam pošto je došlo do nesporazuma.MinistaR je napisao/la:Nikić, Radulović, Stokić, Kušljić, Spalević, Vukelja, Halilović,...
Ko dolazi?![]()

Ma, dobio sam poruku i istu sam pročitao. Nema frke, sve uredno.
- zvijezdica
- Kontakt:
Od ovih niko 100 %.MinistaR je napisao/la:Nikić, Radulović, Stokić, Kušljić, Spalević, Vukelja, Halilović,...
Ko dolazi?![]()
- husein veličanstveni
- Kontakt:
Ljudi imal kakvih novosti, čitam u Sportu da je i Prodanović pred izlaznim vratima

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.