Mavala i Azerke su bara bara, ali niko s Anom našom.alan_kardec je napisao/la:samo nek se trude. bolje i to nego da gledam gejeve, trandže, lutke, bradate pjevačice... Jermenke su evropske Kolumbijke.
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
I mene je, iako sam bio kod stomaKtologa prije 3 sedmice i mjesec ipo svake sedmice išao, liječio zub od ciste i još nisam do kraja. Ali imam sve to, dobro krv ne bude, nekad boli malo.Rokoko87 je napisao/la:@High sad si me zabrinuo jbt.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- alan_kardec
- Kontakt:
High je napisao/la:
kako mi je objasnila, to je to.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Ako terapija oporavka traje duže od mjesec dana ne ide mi se izgleda. Otići ću to pogledat samo bit če žešči smor ako budem moram svaki drugi dan tamo dolazit.Pročitao sam na netu oko ovog šta se radi pa mi loma bed.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Povlače li se desni?Rokoko87 je napisao/la:@High sad si me zabrinuo jbt.

Evo primjera; obrati pažnju na ogoljenje zuba, tad dolazi do ispadanja.
@Pogba, moram i ja na taj vrag.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Jel ono Deenu na majici pise Torbicom ga Fuade

Normalne su mi desni, samo mi konstantno nakon malo jačeg i dužeg pranja počnu krvariti, morat ću u skorijoj budućnosti posjetiti stomatologa.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
I meni se učinilo.SlevinKelevra je napisao/la:Jel ono Deenu na majici pise Torbicom ga Fuade![]()
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Re: RE: Re: Chat
Kawhi je napisao/la:
Prije neko što me neko osudi što gledam ovo znajte da sutra imam ispit, pa ono...
Ne lazi gejcinooooo
Fudo se popis'o po hejterima sa majicom
Zadnja izmjena: hodža, dana/u 10 maj 2016, 22:38, ukupno mijenjano 1 put.
FORZA MARŠAL !!!
Koliko sam do sad kontao da su ovi nasi srednja zalost. Tek veceras se dokazalo da su mozda i najbolji u ovom polufinalu... Nije moje da sudim al imam takav osjecaj...
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Nije vam se učiniloMaestro^^ je napisao/la:I meni se učinilo.SlevinKelevra je napisao/la:Jel ono Deenu na majici pise Torbicom ga Fuade![]()
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Kaunas je napisao/la:Kakav je takav je, naš je. Trebamo ga podržati, mi većeg ped.era nemamo
btw. dajte kakvu sliku te Armenke, propustio sam je
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Re: RE: Re: Chat
Diže mi se na Deena.hodža je napisao/la:Kawhi je napisao/la:
Prije neko što me neko osudi što gledam ovo znajte da sutra imam ispit, pa ono...
Ne lazi gejcinooooo
Fudo se popis'o po hejterima sa majicom
Da nije Jale bili bi najbolji.*p!p!t@* je napisao/la:Koliko sam do sad kontao da su ovi nasi srednja zalost. Tek veceras se dokazalo da su mozda i najbolji u ovom polufinalu... Nije moje da sudim al imam takav osjecaj...
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
hapuc je napisao/la:![]()
![]()
![]()
- tuzlak1987
- Kontakt:
Meni je havarija sa umnjacima, gore su narasli jedva nekako. Uklopili se ali prave pritisak na druge zuve i krive ih.
A dole nemaju gdje da narastu :O a trebali su davno, jednostavno nemaju gdje izaci i onda iskrive druge zube i izbacuju ih iz lezista
A dole nemaju gdje da narastu :O a trebali su davno, jednostavno nemaju gdje izaci i onda iskrive druge zube i izbacuju ih iz lezista
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Ali na stranu te gej zayebancije, covjek se izoblicio... Sta je debil uradio od sebe 
Kupi nešto mekšu četkicu i ne pritišći je kad četkaš zube. Ispirati usta žalfijom i koristiti dentalni konac.Rokoko87 je napisao/la:Normalne su mi desni, samo mi konstantno nakon malo jačeg i dužeg pranja počnu krvariti, morat ću u skorijoj budućnosti posjetiti stomatologa.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Jel ono rahmetli saban bajramovic predstavlja San Marino

Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE