Šta želiš reći, da sam malo-malo bolestan?Mokes je napisao/la:Brat @high je Zadro ovog foruma. Samo jos Helgu da nade
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- alan_kardec
- Kontakt:
Šta je tačno taj periapikalni proces? Pitam pošto je moja sestra nedavno operisala taj neki proces na jedinici. Radila u jednoj ordinaciji ovdje u Lukavici, kaže da je zadovoljna, nije imala nikakvih problema nakon toga. 150 kermi po zubu.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- samo_lijevo
- Kontakt:
pride_of_merseyside je napisao/la:samo_lijevo je napisao/la:hocu i ja, hocu i ja ...
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Deen isti Rasputin iz Hellboy filma.
Odlično
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Dobri su nasi, potrudili su se.. Valjda se ne potuku ako ispadnu 
alan_kardec je napisao/la:Šta je tačno taj periapikalni proces? Pitam pošto je moja sestra nedavno operisala taj neki proces na jedinici. Radila u jednoj ordinaciji ovdje u Lukavici, kaže da je zadovoljna, nije imala nikakvih problema nakon toga. 150 kermi po zubu.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Izgleda napala me ona paradontoza ybm misha , a ne znam da li da idem stomatologu još . Jel imao ko ovaj problem ?
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Kakav je takav je, naš je. Trebamo ga podržati, mi većeg ped.era nemamo 
btw. dajte kakvu sliku te Armenke, propustio sam je
btw. dajte kakvu sliku te Armenke, propustio sam je
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Hinjska bolest. Odi to pregledati, od toga i zubi ispadaju.Besic je napisao/la:Izgleda napala me ona paradontoza ybm misha , a ne znam da li da idem stomatologu još . Jel imao ko ovaj problem ?
Umjesto da ovdje napišem 'idemo Fuade' ja napisao na opštim diskusijama od kona.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Ajmo gifovi Ane Rucner. Žena izdominirala dosad.
Prije neko što me neko osudi što gledam ovo znajte da sutra imam ispit, pa ono...
Prije neko što me neko osudi što gledam ovo znajte da sutra imam ispit, pa ono...
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Nisam još siguran ali mislim da je to ( povlačenje mesa za zuba ? ) ne boli ono mene nikako osim kad zakačim četkicom onda zna haos zabolit.High je napisao/la:Hinjska bolest. Odi to pregledati, od toga i zubi ispadaju.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Problem kod ove bolesti desni je što i nema nekih naznaka, već se uoči u nekom srednjem stadiju; tamnije desni, krv nakon četkanja zuba i sl. Poslije ide klimanje zuba i konačno ispadanje. Odi kod Pirovića - prvi pregled ti je besplatan.Besic je napisao/la:Nisam još siguran ali mislim da je to ( povlačenje mesa za zuba ? ) ne boli ono mene nikako osim kad zakačim četkicom onda zna haos zabolit.High je napisao/la:Hinjska bolest. Odi to pregledati, od toga i zubi ispadaju.
Idi, imas i pastu paradontax koja bi trebala ublaziti simptome pa eto ne bi ti bilo lose prati njom zube ako vec imas paradontozu. Uglavnom cim prije stomatologu.Besic je napisao/la:Izgleda napala me ona paradontoza ybm misha , a ne znam da li da idem stomatologu još . Jel imao ko ovaj problem ?
Nad tobom sunce najljepše sja
- tuzlak1987
- Kontakt:
Koliko vas je pisnulo na Madjara realno 
@High sad si me zabrinuo jbt.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Chat
Ja sam to radio u I. Sarajevu. Bilo je tako cini mi se 200 KM. Bukvalno ti razrezu meso iznad zuba i ubace plombu odozgo. Ranije mi neka doktorica na studentskoj nije lijepo izlijecila zub i ispunila do kraja. I dan danas se na snimcima vidi tej dio sto je ubacen. Sve ok poslije. Operacija traje nekih 30-40 minuta.High je napisao/la:Sad sam malo bolje istražio - to se zove apikotomija, i košta 200, 00 KM.hodža je napisao/la:Jesil ih pit'o ili pretpostavljas ?High je napisao/la:
Koliko vidim - ne rade. Ovo je kao neka operacija, tako da sumnjam.
Ne znam onda, osim Pirovica slabo poznajem tu bransuMada to ne rade obični stomatolozi, pa ni ovi kod Pirovića, već viši.
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 10 maj 2016, 22:35, ukupno mijenjano 1 put.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.