Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica
Osim što su ovo vjerovatno najveće pi.čkice u ligi, postaviti taktiku da protiv West Hama ne povežeš tri pasa je vrlo vjerovatno najveći taktički blam stoljeća. Ovaj rezutat je čak i dobar
Opasno su vas pritisnuli čekićari, umalo Carrol za 2:0.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- TravisBickle
- Kontakt:
Kako smo smijesni, amateri mrtvi ...
Wtf Daley, pa gdje ides naprijed, sunce ti zarko. Small ostaje sam sa dva rasirena beka.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Ma za ovo je kriva uprava, niko drugi. Trebali su Gala otpustiti odmah nakon Volfsburga, ako vec nisu na kraju prosle sezone, kada je i definitivno postalo jasno da ga ekipa ne konta. Svaka tekma nakon Volfsburga je znacila izgubljeno vrijeme.
Da su na klupu postavili bilo koga, vjerovatno bi bili cetvrti, kada se uzme u obzir da je Siti totalna **** ove sezone.
Da su na klupu postavili bilo koga, vjerovatno bi bili cetvrti, kada se uzme u obzir da je Siti totalna **** ove sezone.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
Pa Rooney dragi razdrmaj to malo, yebi majke svima, ne mogu ovako igrati hahaha
Ma realno ionako je samo pitanje vremena gledajuci trenutnu situaciju. Sve po starom, oni jednostavno nisu za lp i to je to. Koliko god istina pojedinima bila gorka ali Gaalu se ova sezona nije smjela dati, ovaj scenario se unaprijed znao.Saurman je napisao/la:Opasno su vas pritisnuli čekićari, umalo Carrol za 2:0.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
- KingJamesMVP
- Kontakt:
koja je ovo bruka od igre
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
haj dobro posle tekme izjave na twiteru i Instagramu da se necemo predat itd isl jbli vam majku usranu,bjedo jedna pogana,jbs onaj ko vas trenira i ko vas je doveo da nosite ovaj dres,pi.kr jedne ofucane
Ofanzivni dio odsjecen, a povlacenjem kapitena nazad, mladi Rash ostaje sam u vrhu, gdje je svaki pedalj zatvoren tak da nema prilike da iskoristi brzinu.
Defanz Noble/Kouyate je beton, pa se mora traziti igra u sirinu.
Defanz Noble/Kouyate je beton, pa se mora traziti igra u sirinu.
Nije ni City za CL, valjda LvG nešto uradi na poluvremenu pa uspiju okrenuti ovaj rezulatat,previše mi lahko WHM dolazi u šanse.Rooney88 je napisao/la:Ma realno ionako je samo pitanje vremena gledajuci trenutnu situaciju. Sve po starom, oni jednostavno nisu za lp i to je to. Koliko god istina pojedinima bila gorka ali Gaalu se ova sezona nije smjela dati, ovaj scenario se unaprijed znao.Saurman je napisao/la:Opasno su vas pritisnuli čekićari, umalo Carrol za 2:0.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Mi smo livade zesce. Znalo se da i West Hamu treba za Evropu, znalo se da je zadnja utakmica a kultnom stadionu i da ce motivacija biti sa faktorom x10, a nasi, naravno priprema nikakva. Mjesto da ih je je heftu unaprijed hranio sirovim mesom, pustao im motivacijske govore i najbolje momente, on oh spremio ko tetkice za popodnevnu setnju nedjeljom. I onda me pitaju sta imam protiv trenera. Odgovor: nista efikasno
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ovo je čisti kontakt, ruke na leđima 
Moguce rjesenje problema mali B. Jackson, jer Rojo ne pruza nikakvu podrsku Martialu, a na drugoj str je jasno da Juan nije krilo.
Slaven je odlicno prokuzio nedostatke tog dijela i koncentrisao trupe centralno a lijevu stranu podebljao na Martialu, tj. cesto ga udvajaju.
Zato nam preko desne strane pustaju centarsuteve gdje se uzdaju u svoje gorostase.
Slaven je odlicno prokuzio nedostatke tog dijela i koncentrisao trupe centralno a lijevu stranu podebljao na Martialu, tj. cesto ga udvajaju.
Zato nam preko desne strane pustaju centarsuteve gdje se uzdaju u svoje gorostase.
-
argentarium80
- Kontakt:
Penal je bio...
Jbt ti Wudvorde djete i tebi i Van Galu,Chaltonu i Fergusonu koji su lobirali da ovo smece jos sjeti na klubi,jbl vam majku da bog da izgubili i cup i ligu i sve i jos jednu godinu ostao da jos vise brukas klub koji ocito nije vise ni slovo od tog nekad kluba,majku vam svima jbm kolektivno i igracima koji su ko pi.ke
Bravo momci
ovako se pristupa odlucujucoj tekmi u sezoni,u usta vas **** sve do jednog,a onaj Rojo i Valencia,ja ne znam je li nekad neka ekipa imala 2 vece krampe na bekovima!
Prvo poluvrijeme je ogledalo čitave ove sezone. Bijedno jadno, prelahko protivnici stvaraju prilike dok se mi mucimo po 5 minuta da stvorimo bilo sta..
Ekipe poput West Ham-a su pencilin protiv ove vrste igre. Nesto mora radikalno Lujo mjenjati ukoliko zeli povoljan rezultat, a LP se ne smije propustati pa makar da ti je Vlado Jagodic trener.
Nakon što me prošla jeza od onog njihovog blickriga pred našim golom u prvih 15 minuta primjetio sam nekih pozitivnih stvari kod nas, da ne budem negativan a i za to imam razloga.
Sviđa mi se ova kombinatorika Morgan - Rooney - Ander - Valenica - Mata po desnoj strani. Po lijevoj je to nemoguće jer imaš jednog Levante level igrača i u odbrani i Martiala koji bi bio daleko korisniji u špicu nego da se hrva sa Antoniom.
I moram da pohvalim Antonio-a. Svaki put kad sam nipodoštavao protivničke desne bekove (Walker, Clyne, Antonio) pokazalo se skroz suprotno.
Mislim da možemo do 3 boda u nastavku. Teško ali moguće.
Sviđa mi se ova kombinatorika Morgan - Rooney - Ander - Valenica - Mata po desnoj strani. Po lijevoj je to nemoguće jer imaš jednog Levante level igrača i u odbrani i Martiala koji bi bio daleko korisniji u špicu nego da se hrva sa Antoniom.
I moram da pohvalim Antonio-a. Svaki put kad sam nipodoštavao protivničke desne bekove (Walker, Clyne, Antonio) pokazalo se skroz suprotno.
Mislim da možemo do 3 boda u nastavku. Teško ali moguće.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.