FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Paradajz
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Paradajz » 10 maj 2016, 18:34

Ma cak i da to jeste ogroman bonus, pitanje je da li ce ikad to Benfica naplatiti, a ako naplati, to ce znaciti da je Bayern i dobro prosao, jer ce taj bonus obicno dolaziti sa uslovima, poput 30+ nastupa u prvoj sezoni, najmladji igrac godine u prve 3 sezone, igrac godine u prve 3 sezone, osvajac zlatne lopte. Samo nagadjam, ali verovatno slicni uslovi kao oni za Martiala.

Treba skinuti kapu ovo kako Bayern radi transfere, samo tiho udju u deal, zavrse sve i objave posle dva dana.

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 10 maj 2016, 18:41

Sljedeći iz befavufe je onaj Passlack najveći njemački talenat za desnog beka i kako kažu prava zamjena za Lahma u elfu :mrgreen:

phily
Kontakt:

Post Postao/la phily » 10 maj 2016, 18:44

[youtube][/youtube]

According to Kicker, Thiago Alcântara could still follow Pep Guardiola to Manchester City this summer
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17

#CarloOut

BenjooJutub
Kontakt:

Post Postao/la BenjooJutub » 10 maj 2016, 18:54

Ja mislim da je idući na redu Ousmane Dembele :)

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 10 maj 2016, 20:13

Kakav dan, nevjerovatno, očigledno kad Pep ode ostane viška para jer ne ide na njegovu platu :mrgreen:

Ovako smo govorili i za Douglasa Costu i njegovih 30 miliona, pa ne bih da se opečem sad na Sanchesa, vrijeme će pokazati, jer pozicija centralnog veznog u Bayernu je veoma nezahvalna, možda će mu se biti teško adaptirat, ali ko riskira taj profitira yebiga.

A Hummels nadam se da će biti bolja investicija od Benatie, a i dobro dođe za njemačku reprezentaciju da im prvi stoperski par igra zajedno u klubu.
Jedino što mi ide na qrac su ovi epiteti Buyern i slično kao da smo "plastični" klub, a Bayern je jedan od rijetkih timova sa historijom koji od svojih para parira klubovima poput Barce, Reala i PSG-a a posluje u plusu, ne znam šta tu nije jasno...nemoš zabranit nekom niti osporavat nekog što troši svoje pare, pa makar i za osamnesotogodisnjake poput Comana i Sanchesa...

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 10 maj 2016, 21:02

Impresivno je bilo kako smo prošle sezone odradili transfer Vidala, isto ko iz vedra neba. A još impresivnije danas ovakav udarac i za konkurenciju u Njemačkoj a i u internacionalnim okvirima. Čak je ovaj transfer malog Sanchesa nekako više opalio po cijelom internacionalnom fudbalskom tržištu.. Najbolje je to opisao ****.de : Bayern je pokazao bicepse engleskim klubovima.... :D I zaista su se mišići danas cijeloj internacionalnoj konkurenciji pokazali. Ali ovaj dan ilustruje u pravom smislu politiku Bayernove uprave: ciljani, efikasni transferi, transferi s planom i kupuje se ono što je potrebno i što se smatra da je kvalitet koji će pojačati ekipu i eventualno popuniti šupljine u dijelovima tima gdje postoje...Pri tome se kupuje i na domaćem, a i internacionalnom tržištu. Prvenstveni cilj je kvalitativno pojačat ekipu.... ;) Ovo zapravo svi znaju, ali sve ostalo je šuplja i pokušaj da se od ovog našeg kluba napravi babaroga... ;)
coelho41 je napisao/la: A Hummels nadam se da će biti bolja investicija od Benatie, a i dobro dođe za njemačku reprezentaciju da im prvi stoperski par igra zajedno u klubu.
Ma s tim stoperskim parom je sada tu definitivno najjača odbrana Evrope.... ;)
coelho41 je napisao/la: Jedino što mi ide na qrac su ovi epiteti Buyern i slično kao da smo "plastični" klub, a Bayern je jedan od rijetkih timova sa historijom koji od svojih para parira klubovima poput Barce, Reala i PSG-a a posluje u plusu, ne znam šta tu nije jasno...nemoš zabranit nekom niti osporavat nekog što troši svoje pare, pa makar i za osamnesotogodisnjake poput Comana i Sanchesa...
A što tebe zanima što se to priča? :D Zar ti se ne čini kao zavist....Uživaj u transferima i Bayernovom uspjehu, a ne o trabunjanju zavidnika. A ljude treba razumjeti, svi koji ne vole Bayern ovo je za njih šamar.
A i moraš shvatit nečiju nemoć i očaj, ako vidiš da je konkurent moćniji, sposobniji, da je među top 3 tima u Evropi, jadikovanje je jedino što ostaje i smišljanje nekih epiteta... :D
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 10 maj 2016, 21:15

effe_sa je napisao/la:
coelho41 je napisao/la: Jedino što mi ide na qrac su ovi epiteti Buyern i slično kao da smo "plastični" klub, a Bayern je jedan od rijetkih timova sa historijom koji od svojih para parira klubovima poput Barce, Reala i PSG-a a posluje u plusu, ne znam šta tu nije jasno...nemoš zabranit nekom niti osporavat nekog što troši svoje pare, pa makar i za osamnesotogodisnjake poput Comana i Sanchesa...
A što tebe zanima što se to priča? :D Zar ti se ne čini kao zavist....Uživaj u transferima i Bayernovom uspjehu, a ne o trabunjanju zavidnika. A ljude treba razumjeti, svi koji ne vole Bayern ovo je za njih šamar.
A i moraš shvatit nečiju nemoć i očaj, ako vidiš da je konkurent moćniji, sposobniji, da je među top 3 tima u Evropi, jadikovanje je jedino što ostaje i smišljanje nekih epiteta... :D
Pa i jeste zavist što je najgora, baš sam na Dortmundovoj temi piso o psihološkoj racionalizaciji i efektu "slatko grožđe-kiseli limun" hoće sad odjednom da opovrgnu Bayernovu moć, time što će pisat kako je puno 35mil + bonusi za Sanchesa i 35mil za Hummelsa i lupat ko Maksim po diviziji kako su to loše investicije.
Baš što kažeš prave babarogu od Bayerna u BL, još malo pa će počet pričat kako Bayern uništava svjetsku fudbalsku scenu jer kupuje svima igrače ispred nosa...paradoks do paradoksa, al sve iz nemoći nastaje.

van gall
Kontakt:

Post Postao/la van gall » 10 maj 2016, 21:17

Ovo danas je povratak Muhameda Alia

Cijelom svijetu pokazano kako se kvalitetno i brzo,bez cigancenja,bez pumpanja medija odradi transfer,ne obican transfer jer mali je bio zelja mnogih velikana ali gospoda je gospoda,zavrsi to uz obicnu kaficu

Fino se ciljano dovede igraci,bas na mjesta gdje skripi,na mjesta zbog kojih nismo u lp isli do kraja,pri tome misli se i na buducnost

Jos samo treba da se Lahmu osladi igrati sa Matsom i Boatengom pa mozda se vrati i u elf :) :) :)

Do kraja roka dovesti jos 2 omladinca neka za beka i napadaca,u vrh moze i neki iskusniji napadaca,uglavnom neko ko se ne buni sjediti na klupi

Ulli Ulli Ulli ti si FC BAYERN MUNCHEN,dokazao po ko zna koji put
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.

BAYERN MUNCHEN

Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !

Stefan Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Stefan Effenberg » 10 maj 2016, 21:26

Moram priznati da već dugo nisam bio ovako zadovoljan i sretan kao danas. :D :D

Priznam da Sanchesa nisam gledao osim nešto malo protiv Bayerna ( da, niti jednu utakmicu nisam pogledao cijelu, toliko mi se ogadio Pep i njegova shranha ) tako da ne znam kakav je igrač. Rummenigge kaže tehnički verziran, dinamičan, jak u duelu. Nadam se da je malac dobar i stvarno takav potencijal kao što se priča.

O Hummelsu ne treba previše trošiti riječi, jednostavno je momak jedan od najboljih stopera svijeta i mnogi su se klubovi otimali za njega što samo potvrđuje o kakvoj se klasi radi. Imati takav stoperski par kod mene izaziva euforiju i oduševljenje jer znam da ćemo ponovno imati strašnu obranu. :D :D

Pošto je Sanches vezni, očekujem odlazak Rodea i Thiaga jer su tu svakako Martinez, Vidal, Alonso, Kimmich koji će sigurno dobivati i dalje priliku za igru redovito jer je momak također strašan potencijal.

Ako uzmemo u obzir da je Rummenigge rekao da je ovo transfer želja Don Carla, onda ovaj transfer Sanchesa znači povratak jednoj igri kao onomad kod Don Jupp Heynckesa, dakle ponekad prepustiti posjed, bazirati se u nekim utakmicama na kontre a uvijek imati odličnu i sigurnu obranu.

Imam osjećaj da ovo nije kraj sa pojačanjima jer će biti odlazaka sigurno a i po meni jedan krilni igrač prevage bi morao doći kao i zamjene za bekovske pozicije.
FRANK RIBERY je napisao/la:-Najbolji golman na svijetu
-Najbolji bekovi na svijetu
-Najbolji stoperski par na svijetu
-Najbolji defanzivni par na svijetu
-Najbolji napadač na svijetu
-Najtrofejniji trener na svijetu

Sta više poželjeti iduće godine osim da uzmemo sve što se nudi.
Ovo zvuči brutalno. :D

Effe je napisao/la:A što tebe zanima što se to priča? :D Zar ti se ne čini kao zavist....Uživaj u transferima i Bayernovom uspjehu, a ne o trabunjanju zavidnika. A ljude treba razumjeti, svi koji ne vole Bayern ovo je za njih šamar.
Potpuno si u pravu Effe. NIšta drugo do ljubomora a ja ću reći i mržnja prema Bayernu.

Svi oni koji tako pričaju protiv Bayerna dali bi sve da kupuju takve igrače i budu ovoliko jaki kao i Bayern. Časti izuzecima naravno.
Zadnja izmjena: Stefan Effenberg, dana/u 10 maj 2016, 21:32, ukupno mijenjano 2 puta.

smopiBVB
Kontakt:

Post Postao/la smopiBVB » 10 maj 2016, 21:28

Bacate drkicu na nekog Sancheza, trojica vas cula za njega, i kae novi Pogba...hahaha..
Sto se tice "kapetana" imate na sta bacati,zelim mu da propadne sto prije.
Pozdrav effe-Tu i secku,nadam se da sam ga ispostovo zbog opklade(zaboravio sam u za sta smo se kladili) pa nisam piso godinu i nesto.

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 10 maj 2016, 21:32

smopiBVB je napisao/la:Bacate drkicu na nekog Sancheza, trojica vas cula za njega, i kae novi Pogba...hahaha..
Pozdrav effe-Tu i secku,nadam se da sam ga ispostovo zbog opklade(zaboravio sam u za sta smo se kladili) pa nisam piso godinu i nesto.
:wave:

van gall
Kontakt:

Post Postao/la van gall » 10 maj 2016, 21:37

NYKnicks Fan je napisao/la:
smopiBVB je napisao/la:Bacate drkicu na nekog Sancheza, trojica vas cula za njega, i kae novi Pogba...hahaha..
:wave:

I nakon godinu i nesto nisi naucio napisat nista pametno

Odmori kolega jos koju godinu mozda nadodje sta pametno za reci ;)
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.

BAYERN MUNCHEN

Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !

smopiBVB
Kontakt:

Post Postao/la smopiBVB » 10 maj 2016, 21:45

Ti,anelic i kompanija tisina, nije vas ciko nista pito, jasno?

R32
Kontakt:

Post Postao/la R32 » 10 maj 2016, 21:48

Da, i zaboravio si napisati pisamo po vama :wave:
Mia San Mia

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 10 maj 2016, 21:58

Sad tražiti desnog beka i eventualno backup stopera jer na Badstubera se više ne može računati a nejasna mi je situacija sa Benatiom.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 10 maj 2016, 22:06

Saurman je napisao/la:Sad tražiti desnog beka i eventualno backup stopera jer na Badstubera se više ne može računati a nejasna mi je situacija sa Benatiom.
I napadaca :thumbup: dembele :pray:

R32
Kontakt:

Post Postao/la R32 » 10 maj 2016, 22:09

Ah ti kompleksi :kafa:

Boli, boli :thumbup:
Mia San Mia

Gefufna
Kontakt:

Post Postao/la Gefufna » 10 maj 2016, 22:11

smopiBVB je napisao/la:Cuj trkaca.Ti sigurno klinjo ne pisas nego sjedis za tastaturom i bacas drkicu na kojekakve slike getaca r 32-jki i slicnih autica..
Progooglaj malo honde,jace su vjeruj mi.
Mahanje...
Je li ovo zuto-crni PEP aka KARLO? :mrgreen:
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 10 maj 2016, 22:12

Saurman je napisao/la:Sad tražiti desnog beka i eventualno backup stopera jer na Badstubera se više ne može računati a nejasna mi je situacija sa Benatiom.
Neka momak ode u BvB da se razvije kao igrač pa ga onda uzeti.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 10 maj 2016, 22:13

Saurman je napisao/la:
Neka momak ode u BvB da se razvije kao igrač pa ga onda uzeti.
Pošteno. :urnebes:

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.