TzXHc je napisao/la:Kupio Ikina 15 karti preprodavat ce ih ispred stadiona za cvaju

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
TzXHc je napisao/la:Kupio Ikina 15 karti preprodavat ce ih ispred stadiona za cvaju
SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Aerials ljepotice, hoces li ti sutra na tekmu? Da znam sta da ocekujem
Citam sta pises, pa znam da nisi dovoljno talentovan ni da budes glup, vec moras da vjezbas. Sigurno si ti bio onaj sa Prohujalo sa vihorom brcicima ispred svlacionice. Ode ti u filter, lijep pozdrav.Chinaglia je napisao/la:sta ima panjinoSRSlavinovici je napisao/la:I bas vas dvojica da se javite, svakom loncu poklopci. Zasmetalo vam? Mozda cete i vi sljedeci put kao majmuni skakati i prijetiti ispred svlacionica? LP
Daleko im kuća od Tušnja bila, to nisu navijači.adnan27 je napisao/la:Jbo te citam na fb pa ovi svi iz vrha fukara pisu protiv Azmira jos pisu da ce sutra napustit tribinu
Sad ja vidim što te Chingili zove na šaketanje.SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Aerials ljepotice, hoces li ti sutra na tekmu? Da znam sta da ocekujem
Sto jes', jes'...Aerials je napisao/la:SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Aerials ljepotice, hoces li ti sutra na tekmu? Da znam sta da ocekujem![]()
uvjerila sam se da ipak nije bilo do mene
Agdje to procita Ado osim podrske i poziva na navijanje nisam to nigdje procitao.adnan27 je napisao/la:Jbo te citam na fb pa ovi svi iz vrha fukara pisu protiv Azmira jos pisu da ce sutra napustit tribinu
wobly92 je napisao/la:Jel ovo trening imaju? Ubiše reflektori, dajte one obloge!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.