SP - Grupa D
Moderator/ica: admin
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Re: SP - Grupa D
Ma Španci osvajaju. Malo su se nafurali nakon E.P ali dovest će to u red Del Bosque 

tesko, samo se jednom desilo da evropski prvak bude dvije godine kasnije i svjetski prvak...OTNYS_YNWA je napisao/la:Ma Španci osvajaju. Malo su se nafurali nakon E.P ali dovest će to u red Del Bosque

ne trebam reci koja je to reprezentacija to se podrazumjeva...

7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
Mijaljević: "Neuer brani jer je Enke povrijeđen"
Komentator Radio-televizije Srbije Vladimir Mijaljević zaprepastio je gledatelje u svojoj, ali u susjednim zemljama izjavom da se na golu njemačke reprezentacija protiv Australije nalazi Neuer, jer je Enke povrijeđen.
Čitatelje podsjećamo da je Robert Enke, golman Hannovera i njemačke reprezentacije, u novembru prošle godine izvršio samoubistvo skočivši pod voz u malom gradiću Neustadtu.
Osim gledatelja RTS-a, koji su bili zgroženi propustom komentatora, reagovao je i Enkeov prijatelj Jorg Neblung.
"Ne vjerujen da je u pitanju zla namjera ili neukusna šala. Jednostavno, vjerovatno se radi o neinformiranosti komentatora", piše njemački "Bild".
Komentator Radio-televizije Srbije Vladimir Mijaljević zaprepastio je gledatelje u svojoj, ali u susjednim zemljama izjavom da se na golu njemačke reprezentacija protiv Australije nalazi Neuer, jer je Enke povrijeđen.
Čitatelje podsjećamo da je Robert Enke, golman Hannovera i njemačke reprezentacije, u novembru prošle godine izvršio samoubistvo skočivši pod voz u malom gradiću Neustadtu.
Osim gledatelja RTS-a, koji su bili zgroženi propustom komentatora, reagovao je i Enkeov prijatelj Jorg Neblung.
"Ne vjerujen da je u pitanju zla namjera ili neukusna šala. Jednostavno, vjerovatno se radi o neinformiranosti komentatora", piše njemački "Bild".
.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
@catalonia, bilo već 

Sto se tice novcanih opklada mozemo na PP , a evo ti od mene jedna "gratis" opklada : Ako Njemacka osvoji (sto se naravno nece nikad desit) SvjeCko prvenstvo, ja se vise nikad necu ulogovati na ovaj acc.geronimo je napisao/la:U sta cemo?Genghis je napisao/la:Nece Njemacka osvojit Svjetsko nema sanse, a i sutrasnji meč je upitan, nadam se da ce komsije iznenadit. Svako ko misli da ce njemacka osvojit SP moze se sa mnom okladit u koliko hoce.![]()
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Drago u orlovu gnijezdu: Ćosić Srbe provocirao šahovnicom i natpisom Croatia
SRPSKIM novinarima nije najbolje sjeo stajling Drage Ćosića, komentatora HTV-a koji će prenositi utakmicu Njemačke i Srbije. Ćosić se među njima pojavio u majici sa šahovnicom na čijoj je stražnjoj strani pisalo Croatia.
Komentator HTV-a je sa srpskim novinarima bio u zrakoplovu koji je putovao iz Johannesburga u Port Elizabeth, gdje se igra utakmica Njemačke i Srbije. "Ostaje nejasno je li Drago Ćosić želio isprovocirati elegantno obučene srpske kolege".
SRPSKIM novinarima nije najbolje sjeo stajling Drage Ćosića, komentatora HTV-a koji će prenositi utakmicu Njemačke i Srbije. Ćosić se među njima pojavio u majici sa šahovnicom na čijoj je stražnjoj strani pisalo Croatia.
Komentator HTV-a je sa srpskim novinarima bio u zrakoplovu koji je putovao iz Johannesburga u Port Elizabeth, gdje se igra utakmica Njemačke i Srbije. "Ostaje nejasno je li Drago Ćosić želio isprovocirati elegantno obučene srpske kolege".
Moja leđa su već plava,i ne dostaje mi snaga.Čekam kad ću se probudit,al`ovo je već java.Još koja godina,pa ću se počet gušit,nemam više sta izgubit` idem ih rušit.
A možda je Drago stalno tako obučen. I zašto bi srpskim novinarima smetali hrvatski državni simboli? Stvarno ne vidim provokacije u ovom.
YNWA!
Hrvatska trenerka na službenom putu a Hrvatske ni na mapi glede sp-aHOPLIT je napisao/la:A možda je Drago stalno tako obučen. I zašto bi srpskim novinarima smetali hrvatski državni simboli? Stvarno ne vidim provokacije u ovom.

Što ti je bolest.Nego sa kim im igra Blanka ?

"Indija,Pakistan..."
Ma svemu u svemu ko ga *ebesoba 39 je napisao/la:Hrvatska trenerka na službenom putu a Hrvatske ni na mapi glede sp-aHOPLIT je napisao/la:A možda je Drago stalno tako obučen. I zašto bi srpskim novinarima smetali hrvatski državni simboli? Stvarno ne vidim provokacije u ovom.![]()

YNWA!
Kako se ja sjecam Drago nikad nije bio nesto "pretjerano naklonjen" Srbima. Nisam siguran da li je on prenosio utakmicu protiv Gane, ali ja mislim da je neko spomenuo vec ovdje na forumu (bh hrvat cini mi se) da je Drago "opasno" navijao za Gance.
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Jesul nasi komentatori na SP,ili prate tekme iz BiH ?
Moja leđa su već plava,i ne dostaje mi snaga.Čekam kad ću se probudit,al`ovo je već java.Još koja godina,pa ću se počet gušit,nemam više sta izgubit` idem ih rušit.
od četvrtfinala idu u JAR.
štedi se

štedi se

ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
dobar je drago, zna on sta lozi njih 

Ovo možda Drago traži "vatrene" da im se priključiHOPLIT je napisao/la:Ma svemu u svemu ko ga *ebesoba 39 je napisao/la:Hrvatska trenerka na službenom putu a Hrvatske ni na mapi glede sp-aHOPLIT je napisao/la:A možda je Drago stalno tako obučen. I zašto bi srpskim novinarima smetali hrvatski državni simboli? Stvarno ne vidim provokacije u ovom.![]()

"Indija,Pakistan..."
Ovo možda Drago traži "vatrene" da im se priključisoba 39 je napisao/la:

Uf, ima da se natraži

Sjećam se kada su SRJ i Hrvatska igrali kvalifikacije za EP 2000 pa Drago ispipavao puls beogradjana. Pita jednog lika na ulici boje li se hrvatske repke jer to je 3. reprezentacija svijeta, a ovaj će:" Ma kakva Hrvatska, mi se bre ne bojimo ni NATO-a a kamoli jedne hrvatske!"

YNWA!
Nemoj da te izgubimo.Genghis je napisao/la:Sto se tice novcanih opklada mozemo na PP , a evo ti od mene jedna "gratis" opklada : Ako Njemacka osvoji (sto se naravno nece nikad desit) SvjeCko prvenstvo, ja se vise nikad necu ulogovati na ovaj acc.geronimo je napisao/la:U sta cemo?Genghis je napisao/la:Nece Njemacka osvojit Svjetsko nema sanse, a i sutrasnji meč je upitan, nadam se da ce komsije iznenadit. Svako ko misli da ce njemacka osvojit SP moze se sa mnom okladit u koliko hoce.![]()

Necemo se kladiti, jer i ja sam ne vjerujem da Elf moze ici do samog kraja. Ipak je tu nekoliko jacih reprezentacija, ciji bi kvalitet trebao doci do izrazaja. Da ne duzim, njemacki sastav je na nekoliko mjesta oslabljen, izostankom povrijedjenih igraca, neki su dosli u tim tek nakon jedne odigrane sezone u Bundesligi.
Mlada repka sa potencijalom koji se prepoznaje iz njihovih mladjih selekcija, koji su u prethodnom periodu osvojili sve zivo. Ja mislim da ce njihovo vrijeme tek doci, ovdje u JAR-u sto odlome - odlome. Niko od njih ne ocekuje previse, niti njemacka javnost niti njihovi prominentni strucnjaci. Sto se mozda moze okarakterisati kao prednost.
Sacekajmo sutrasnji mec, pa cemo podrobnije analizirati i vidjeti tacno gdje stoji ovaj sastav.
Svajni spreman za sutra, Low razmislja o nekim promjenama u odnosu na prvi mec. Sta tacno, nije potpuno poznato. Ovo sto mediji prenose da bi Cacau mogao startati, ne izgleda mi kao jedina promjena.
Vom Jäger zum Gejagten
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ocigledno da nije zadovoljan.geronimo je napisao/la: Svajni spreman za sutra, Low razmislja o nekim promjenama u odnosu na prvi mec. Sta tacno, nije potpuno poznato. Ovo sto mediji prenose da bi Cacau mogao startati, ne izgleda mi kao jedina promjena.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- Principatus
- Kontakt:
Mislim da je za sutrasnju utakmicu bitno, da se bar te 100% iskoriste, kakve su protiv Australije tek tako bacene, realno je ishod trebao biti 5:0 ili 6:0. Tako se nesto moze priustiti protiv Australije i kada se vec visoko vodi, ali doci ce jace ekipe i tu nema pardona. Posebno pri pocetku utakmice je bitno, da padne sto brze gol, jer ce to imati ubitacan efekat na igru Srbije.
Kao sto Geronim rece, od ove mlade reprezentacije jeste da se kao uvjek nesto ocekiva, ali ipak taj pritisak nije tako jak, jer je buducnost tek pred njima. Mislim da se to odrazava na igru, Elf igra bezbrizno, slobodno i leprsavo, ali i ubitacno. To paralizira odbrane protivnika, neznam zasto, ali ocekujem jedanesterac sutra. Srbi najavljuju igru za sve ili nista, ali ne smije se zaboraviti, da se Nijemci ne zele vaditi protiv Ghane, i da je ovo odlucujuca utakmica. Dalje mislim da je upravo nenormalan pritisak nad igracima Srbije, ocekivanja su velika iako ne realna, to je stres koji nece biti produktivan, stavise mislim da ce dovesti do pada u igri i dovoljno gresaka.
Kao sto Geronim rece, od ove mlade reprezentacije jeste da se kao uvjek nesto ocekiva, ali ipak taj pritisak nije tako jak, jer je buducnost tek pred njima. Mislim da se to odrazava na igru, Elf igra bezbrizno, slobodno i leprsavo, ali i ubitacno. To paralizira odbrane protivnika, neznam zasto, ali ocekujem jedanesterac sutra. Srbi najavljuju igru za sve ili nista, ali ne smije se zaboraviti, da se Nijemci ne zele vaditi protiv Ghane, i da je ovo odlucujuca utakmica. Dalje mislim da je upravo nenormalan pritisak nad igracima Srbije, ocekivanja su velika iako ne realna, to je stres koji nece biti produktivan, stavise mislim da ce dovesti do pada u igri i dovoljno gresaka.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Trivijalne kvaziselekcije poput Njemacke nemaju nikakve sanse protiv zdruzenih sila Commonwealtha na celu sa Engleskom, kao sto nisu imale ni van fudbalskih terena 

FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner
Vidjecemo sutra, moje iskreno misljenje je da ce Njemci uzeti sa dva tri gola razlike, jer su u naletu i imaju psihicku prednost, koja u ovakvim susretima sigurno puno znaci...
Ali eto vrijeme ce pokazati...
Ali eto vrijeme ce pokazati...
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.