FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo
Pa o tome ti ja upravo pricam. Neko kaze, dici ce Tan ruke, pa hebote te, kad bi to uradio, to bi bilo odlicno. Dobili bi sve ovo na poklon i kamp i povrat dugova. Ali naravno da onije lud da to uradi. Ako se kad i povuce, prodat ce nekome svoja prava. A toj neko moze biti bilo ko.svetastrana je napisao/la:Evander je napisao/la:Ja i?HaRakIRi46 je napisao/la:Tjeranjem Dine morate znati da tjerate i Kustu ,a stim odmah tjerate i Tana iz kluba jer samo njemu vjeruju,uostalom zna se da su preko nekog njegovog rodjaka i dosli u kontakt sa Tanom,prema tome treba malo razmislit ,nije ni Tan glup i naivan pa da tek tako dozvoljava da ga neko krade.
Kad bi i bilo tako, opet bi imali klub nazad u svojim rukama, vracene dugove, kamp.
Po meni, to je idealan scenarij.
Onda bi se mogli puno skuplje prodati nekom boljem investitoru.
Ali na zalost, od te price nista nema.
Ne kontam te evander....al bas ne kontam. Jel ti mislis da bi Tan tek tako reko...ok ja odoh , eto vam kamp , eto vam lova sto sam ulozio (ne morate vracati). Ne buraz , nego kad mu dopizdi sve (bojim se samo da se to ne desi jer je prilicno rega lik) ON PRODAJE SVOJU INVESTICIJU...ON PRoDAJE SVOJA UPRAVLJACKA PRAVA (97.8%)...klub nema nista sa tim. Kamp ostaje klubu to je istina ali novi vlasnik (ne do Bog kad bi se desilo) imenuje upravljacke strukture ko sto je to Tan na pocetku uradio. Kada bi se to desilo , novi vlasnik gazduje i kampom..
Zapamti, ti kao klub se ne mozes vise prodavati ko sto si uradio prvi put kad si Tana doveo.
Re: FK Sarajevo
Rastoder je pravi,moderni bek.Danas po meni igrac utakmiceLakoste je napisao/la:Rastoder je za Krampara Alba a Hamza za Cezara Ibrahimovic. Svaka cast momci!

Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]

-
- Kontakt:
Nešto razmišljam, nisu krivi talenti poput Radovca i sličnih što nakon određenog vremena stagniraju i nazaduju čak, nemamo mi dovoljno stručnih ljudi koji će raditi sa igračima. Prvo što treba jeste dovesti profesionalce, stručne ljude koji žive fudbal pa tek onda graditi ekipu.
Svaka čast juniorima, nadam se da će što više njih napraviti dobre karijere.
Svaka čast juniorima, nadam se da će što više njih napraviti dobre karijere.
Iskarani kvazi vatikanci, rutinski.
Valjda ovakvi budu i kada predju u prvi tim.
Valjda ovakvi budu i kada predju u prvi tim.
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
Hamza krajisnik,njima nikad m... nije falilo za razliku od nekih nasih gradskih manekena,frizurica i slicno zato sam i pricao,ako ce dovoditi Hodzica koji nije nikakva prevaga bolje nek Kadusic,Resic,Kalasi pokrivaju tu stranu,da ne zauzima momcima mjesto il ako dovode nek bude stranac koji odskace od nasih momaka,barem i da sta nauce
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Nisam bio u prilici danas gledati utakmicu,može li neko napisati kakav je Kadusic bio..
Sabrine mi moje!
jao kontrole lopte u momka 

Bas steta sto se nije obezbijedila evropa pa da se istih 11 sa danasnjeg susreta izvedu u subotu protiv Olimpica. 

???Lakoste je napisao/la:Bas steta sto se nije obezbijedila evropa pa da se istih 11 sa danasnjeg susreta izvedu u subotu protiv Olimpica.
ja bi s merakom najjači mogući sastav i pokušati preko 5 golova dati....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Znaci svi se slazemo da mali Catakovic (koji ce uskoro navrsiti 20 god) odskace sa kvalitetom, a istovremeno razmisljamo koga bi iz nase lige doveli kao zamjenu za Benku.
Nismo mi bas najnormalniji 

Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
- muhamedhulk
- Kontakt:
Bravo nasi ! 
Gledam danas i kontam; 'OK, ne mogu svih 11 uspjeti, ali sta sa tri, cetiri igraca koji vise ne mognu igrati za juniore??? A nisu 100% za seniore (u smislu da ne mogu uletiti u prvih 11 odmah, nego moraju sa klupe cekati sansu, a mlad igrac i klupa ne ide zajedno).'
Tu dolazimo do price o stvaranju FK Sarajevo II, koje bi krenulo od najnize lige, pa dokle stigne - cisto da igraci imaju utakmica u nogama, i da se imaju gdje pokazati... Jer ne vidim drugi nacin sta da radimo sa juniorima kad navrse 19 godina - prestar za juniore, premlad za prve ekipe (mada bi se igrac do 19. godine donekle i trebao izboriti da moze parirati prvotimcima, manje vise).

Gledam danas i kontam; 'OK, ne mogu svih 11 uspjeti, ali sta sa tri, cetiri igraca koji vise ne mognu igrati za juniore??? A nisu 100% za seniore (u smislu da ne mogu uletiti u prvih 11 odmah, nego moraju sa klupe cekati sansu, a mlad igrac i klupa ne ide zajedno).'
Tu dolazimo do price o stvaranju FK Sarajevo II, koje bi krenulo od najnize lige, pa dokle stigne - cisto da igraci imaju utakmica u nogama, i da se imaju gdje pokazati... Jer ne vidim drugi nacin sta da radimo sa juniorima kad navrse 19 godina - prestar za juniore, premlad za prve ekipe (mada bi se igrac do 19. godine donekle i trebao izboriti da moze parirati prvotimcima, manje vise).
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Memara je napisao/la:

Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.
Leon Benko
Leon Benko
a gdje će to Benko?Rinuka je napisao/la:Znaci svi se slazemo da mali Catakovic (koji ce uskoro navrsiti 20 god) odskace sa kvalitetom, a istovremeno razmisljamo koga bi iz nase lige doveli kao zamjenu za Benku.Nismo mi bas najnormalniji

nama treba kvalitetnih igrača ali nekih koji su vidjeli i evropu...
bilokakobilo
Kako N1 saznaje sutra će se održati sjednica Upravnog odbora FK Sarajevo na kojem će se pojaviti i osobe koje predstavljaju Vincenta Tana. Na sjednici se ne bi trebalo desiti ništa spektakularno s obzirom da su rezovi, smjene i rekonstrukcija planirane za mjesec juni kada je zakazana Skupština FK Sarajevo.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
nadam se da Benko nece nigdje, ali malog Catu treba pod hitno prekomandovati u prvi tim, nek uci od njega. A sto se tice te sjednice i skupstine, tu ne ocekujte nista, manje cete se razocarati..DenchiNL je napisao/la:a gdje će to Benko?Rinuka je napisao/la:Znaci svi se slazemo da mali Catakovic (koji ce uskoro navrsiti 20 god) odskace sa kvalitetom, a istovremeno razmisljamo koga bi iz nase lige doveli kao zamjenu za Benku.Nismo mi bas najnormalniji
![]()
nama treba kvalitetnih igrača ali nekih koji su vidjeli i evropu...
bilokakobilo
Kako N1 saznaje sutra će se održati sjednica Upravnog odbora FK Sarajevo na kojem će se pojaviti i osobe koje predstavljaju Vincenta Tana. Na sjednici se ne bi trebalo desiti ništa spektakularno s obzirom da su rezovi, smjene i rekonstrukcija planirane za mjesec juni kada je zakazana Skupština FK Sarajevo.
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
@muhamedhulk mislim da ovdje nije moguće organizovati Sarajevo II po uzuro na Dinamo II u HNLu , njihov drugi tim se takmiči u 2.HNL i oni iz njega povlače igrača kad hoće .Pošto sumnjam da u našim propisima postoji tako nešto možemo samo napraviti Sarajevo II da se takmiči u nekoj X ligi ali moramo čekati povratak igrača do zime ili ljeta.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
mi kad budemo BiH što je Dinamo Hrvatskoj možda se to i desi....da ne spominjem uticaj u savezu....Besic je napisao/la:@muhamedhulk mislim da ovdje nije moguće organizovati Sarajevo II po uzuro na Dinamo II u HNLu , njihov drugi tim se takmiči u 2.HNL i oni iz njega povlače igrača kad hoće .Pošto sumnjam da u našim propisima postoji tako nešto možemo samo napraviti Sarajevo II da se takmiči u nekoj X ligi ali moramo čekati povratak igrača do zime ili ljeta.
Trenutno korisnika/ca: Adnan33, ajdohordas i 16 gostiju.