HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski
Ceka se subota 

Subota, 14.5.2016. 17:00h.
SVI NA STADION!
Zrinjski ti si moja sreća..!!
https://youtu.be/LQWg93682Jk
Pola ti vijeka ime branili, trn u oku uvijek bio si,
ni u snu nisu mogli vidjeti, da titule će Zrinjski slaviti..!!!
Ma nije moguce da je u subotu opet kisa!!!
Ko je yebe , neka padne i snijeg ali festa ce da bude zestoka
Ko je yebe , neka padne i snijeg ali festa ce da bude zestoka
P 27.3 "Nek' se vojska protiv mene utabori, srce se moje ne boji; nek' i rat plane protiv mene, i tada pun sam pouzdanja"
- hskzmostar
- Kontakt:
Dusan Hodzic vec pikiran za iducu sezonu ako Blaic ode,mozda neki bivsi igraci Hajduka dodju i Dinama,sve u svemu bit ce zanimljiv prelazni rok,jos par jakih ljudi i sponzora nam dolazi,mogli bi iduce godine imati najbolji proracun do sada,lijepi dani za nas Zrinjski,uz malo srece u LP mozda i nas sunce od ueffe obasja!
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
-
Jbg, ovi iz Sarajeva ga već doveli...hskzmostar je napisao/la:Dusan Hodzic vec pikiran za iducu sezonu ako Blaic ode,mozda neki bivsi igraci Hajduka dodju i Dinama,sve u svemu bit ce zanimljiv prelazni rok,jos par jakih ljudi i sponzora nam dolazi,mogli bi iduce godine imati najbolji proracun do sada,lijepi dani za nas Zrinjski,uz malo srece u LP mozda i nas sunce od ueffe obasja!

lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!
Volim te bola'!
- hskzmostar
- Kontakt:
Said Huseinovic mozda dodje,sa njim ce biti pregovori ovih dana,valjao bi nam kao poluspica iza Mese ili Bilbije ,navodno ima ponude Slobode ,Sarajeva i Zelje!
Ako ostane Blaic nece nam trebati.Ne znam za vas ali meni Zvone vrlo dobar ove sezone.Pozadi pouzdan a naprijed se cesto ubacuje i ima moc ponavljanja i citavu tekmu ide gore dole .On nam je donio i neke bodove i u ovoj sezoni.Znam da centarsut nije cesto najbolji ali yebiga nije on Danilo iz Reala.Tesko cemo boljeg nac kod nas.PiazzaGrande je napisao/la:Jbg, ovi iz Sarajeva ga već doveli...hskzmostar je napisao/la:Dusan Hodzic vec pikiran za iducu sezonu ako Blaic ode,mozda neki bivsi igraci Hajduka dodju i Dinama,sve u svemu bit ce zanimljiv prelazni rok,jos par jakih ljudi i sponzora nam dolazi,mogli bi iduce godine imati najbolji proracun do sada,lijepi dani za nas Zrinjski,uz malo srece u LP mozda i nas sunce od ueffe obasja!
P 27.3 "Nek' se vojska protiv mene utabori, srce se moje ne boji; nek' i rat plane protiv mene, i tada pun sam pouzdanja"
- hskzmostar
- Kontakt:
Colic nije los kao i ovaj Hodzic,tesko cemo boljeg naci ali cemo ga naci kao i svaki put,jer Zrinjski od njih napravi igrace a oni se umisle,bit ce mi zao ako Lastro i Blaic kao i Stevo odu ali tko nema volje za igrati neka putuje,ne treba nam jos prodanih dusa kao sto je Crnov,opet smo prvaci,ima love,LP je tu,liga dogodine jaca i bolja stoga me nebi cudilo da par provjerenih igraca dodje !
Što napisati nego... preponosan, presretan, zasluženo smo osvojili titulu, čestitke Vinku, igračima, upravi i šećer na kraju najboljim navijačima! Također hvala svima na čestitkama!
U subotu se poslije Mladosti već slavilo, ali slavit ćemo opet i službeno, malo nas ovo vrijeme spriječava, ali fešta neće sigurno izostati! Evidentan je rast kluba u svakoj godini postojanja, radi se vrhunski i Bože zdravlja samo svim djelatnicima kluba! Idući korak je naravno slaganje igračkog kadra za kvalfikacije LP, po mojim nekim saznanjima već se pomalo radilo na tom polju, ali poslije Mladosti, uprava se bacila na lavovski posao... Što očekivati? U kuloarima se već gotovo sigruno spominje odlazak Zakarića (bio je posuđen igrač, dugo već igra PL BiH, imao je par vrhunskih utakmica gdje je dokazao klasu i navodno ima dosta otvorenih kombinacija), odlazak Graovca i potencijalni odlazak Karačića (za prvog se već i prošle godine pričalo, ali ove godine definitivno, ima stvarno dosta ponuda za njega... samo se nadam da će ostati odigrati kvalifikacije, a isto vrijedi za Gogu, iako je želja Goge i kluba samog da u Zrinjskom ostane još jednu sezonu makar, pa možda kao i posuđen igrač od strane potencijalnog budućeg kluba), također se spominje odlazak Mešanovića u Ukrajinu (Iako nam je Meša bio stvarno odličan, presudne golove je zabijao, taj odlazak nebi bio strašan jer imamo Bilbiju koji kad prođe pripreme će sigurno biti prvi napadač). Ovo su nam važniji potencijalni odlasci, naravno postoji uvijek mogućnost, da naši ostali prvotimci dobiju odlične ponude koje bi zadovoljile i klub i igrača, ali o tom potom... Petraku i Blaiću istječu ugovori, prvom pod hitno ponuditi novi (Petrak je napradovao kod nas enormno i neizostavan je član prve postave... što se tiče Blaića, također bih volio da se njemu produži ugovor, jer ipak je dio uigrane obrane i stvarno igra požrtvovano unatoč njegovim ofanzivnim nedostacima... ja čak smatram da je Čolić puno kvalitetniji napadački, ali Blaić je obrambeno stvarno odličan i možda nam je to bitnije! Trojac u veznoj liniji Petrak, Tomić i Arežina su nam beton, Tomić se digao kako je sezona odmicala i smatram kad prođe pripreme da će biti još bolji, odličan igrač! Na krilnim pozicijama nam ostaju Todorović i Filipović (tu je i zaboravljeni sin Peko, ne znam što će biti s njim...), znači da nam treba zamjena za Zakarića, jel to Jović iz Borca, Livančić iz Viteza ili netko izvan PL BiH ne znam, vjerujem da će Šula odraditi tu odličan posao! Što se tiče ostalih odlazaka, svi manje-više znamo tko odlazi na kraju sezone, igrači koji su bili u drugom planu, ta mjesta bih volio da popuni par momaka iz juniora, jer imamo odličnu generaciju, koja također dominira... makar 3 igrača mogu odmah popuniti roster od 25 igrača, a ostali na posudbu! Moramo stvarati igrače, imamo mi još Gorana Karačića u pogonu, samo trebaju dobiti priliku! Što se tiče dolazaka, svi mi klubovi iz vrha biramo iz bazena PL BiH najbolje igrače, tako da u narednom periodu ćemo vidjeti za Jovića, Livančića, Hodžića, Obradovića, Jakovljevića, Memiševića, Mahira Karića (Čelik) i ostale tko će gdje
Nama je najbitnije zadržati naše glavne igrače i dovesti pravo pojačanje umjesto Zakarića na krilnoj poziciji i napadat prolazak
... ispričavam se na dugom postu, nije me bilo odavno na forumu, pa moram malo 

U subotu se poslije Mladosti već slavilo, ali slavit ćemo opet i službeno, malo nas ovo vrijeme spriječava, ali fešta neće sigurno izostati! Evidentan je rast kluba u svakoj godini postojanja, radi se vrhunski i Bože zdravlja samo svim djelatnicima kluba! Idući korak je naravno slaganje igračkog kadra za kvalfikacije LP, po mojim nekim saznanjima već se pomalo radilo na tom polju, ali poslije Mladosti, uprava se bacila na lavovski posao... Što očekivati? U kuloarima se već gotovo sigruno spominje odlazak Zakarića (bio je posuđen igrač, dugo već igra PL BiH, imao je par vrhunskih utakmica gdje je dokazao klasu i navodno ima dosta otvorenih kombinacija), odlazak Graovca i potencijalni odlazak Karačića (za prvog se već i prošle godine pričalo, ali ove godine definitivno, ima stvarno dosta ponuda za njega... samo se nadam da će ostati odigrati kvalifikacije, a isto vrijedi za Gogu, iako je želja Goge i kluba samog da u Zrinjskom ostane još jednu sezonu makar, pa možda kao i posuđen igrač od strane potencijalnog budućeg kluba), također se spominje odlazak Mešanovića u Ukrajinu (Iako nam je Meša bio stvarno odličan, presudne golove je zabijao, taj odlazak nebi bio strašan jer imamo Bilbiju koji kad prođe pripreme će sigurno biti prvi napadač). Ovo su nam važniji potencijalni odlasci, naravno postoji uvijek mogućnost, da naši ostali prvotimci dobiju odlične ponude koje bi zadovoljile i klub i igrača, ali o tom potom... Petraku i Blaiću istječu ugovori, prvom pod hitno ponuditi novi (Petrak je napradovao kod nas enormno i neizostavan je član prve postave... što se tiče Blaića, također bih volio da se njemu produži ugovor, jer ipak je dio uigrane obrane i stvarno igra požrtvovano unatoč njegovim ofanzivnim nedostacima... ja čak smatram da je Čolić puno kvalitetniji napadački, ali Blaić je obrambeno stvarno odličan i možda nam je to bitnije! Trojac u veznoj liniji Petrak, Tomić i Arežina su nam beton, Tomić se digao kako je sezona odmicala i smatram kad prođe pripreme da će biti još bolji, odličan igrač! Na krilnim pozicijama nam ostaju Todorović i Filipović (tu je i zaboravljeni sin Peko, ne znam što će biti s njim...), znači da nam treba zamjena za Zakarića, jel to Jović iz Borca, Livančić iz Viteza ili netko izvan PL BiH ne znam, vjerujem da će Šula odraditi tu odličan posao! Što se tiče ostalih odlazaka, svi manje-više znamo tko odlazi na kraju sezone, igrači koji su bili u drugom planu, ta mjesta bih volio da popuni par momaka iz juniora, jer imamo odličnu generaciju, koja također dominira... makar 3 igrača mogu odmah popuniti roster od 25 igrača, a ostali na posudbu! Moramo stvarati igrače, imamo mi još Gorana Karačića u pogonu, samo trebaju dobiti priliku! Što se tiče dolazaka, svi mi klubovi iz vrha biramo iz bazena PL BiH najbolje igrače, tako da u narednom periodu ćemo vidjeti za Jovića, Livančića, Hodžića, Obradovića, Jakovljevića, Memiševića, Mahira Karića (Čelik) i ostale tko će gdje

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ko je po vama bolji igrac bio ove citave sezone, Zakaric ili Todorovic? Treba mi za anketu na ovom forumu a mogu birati samo jednog od njih, Graovca i Mesanovica sam vec stavio.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Za mene osobno, ali i statistički Todorović, ali kao što sam tamo napisao, nijanse i stvar ukusaMortemHz je napisao/la:Ko je po vama bolji igrac bio ove citave sezone, Zakaric ili Todorovic? Treba mi za anketu na ovom forumu a mogu birati samo jednog od njih, Graovca i Mesanovica sam vec stavio.

Todor, Zakaric ni blizu. Zakaric je odigrao cca 10 dobrih utakmica ove sezone, većinu na proljeće i to je to.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Objektivno Todorović, a meni osobno Graovac. Zakaric mozda ako bi se samo gledalo proljeće.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Hvala vam
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Prvih 20-ak minuta o tituli HŠK Zrinjskog. Gosti su Blaić i Stojanović.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Gogo KaračićMortemHz je napisao/la:Ko je po vama bolji igrac bio ove citave sezone, Zakaric ili Todorovic? Treba mi za anketu na ovom forumu a mogu birati samo jednog od njih, Graovca i Mesanovica sam vec stavio.
https://youtu.be/LQWg93682Jk
-
Tekma u nedjelju, prema vremenskoj prognozi onih norvežana u nedjelju navečer ne bi trebalo biti kiše, znači da bi mogla biti proslava ispred Kosače...A i da kiše bude, šta ima veze, nećemo se istopiti...Ja sam za proslavu pod svaku cijenu pa da i ćuskije sa neba padaju...
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!
Volim te bola'!
First Qualifying Round: €200,000
Second Qualifying Round: €300,000
Third Qualifying Round: €400,000
500 000€ već imamo u džepu od UEFA-e
Second Qualifying Round: €300,000
Third Qualifying Round: €400,000
500 000€ već imamo u džepu od UEFA-e

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.