Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Re: Chat
Večeras Deen i kompanija pretstavljaju BiH na eurosongu, nije to vise isti osjećaj kao prije ali će se ipak gledati. Ne očekujem ništa posebno ali barem ulazak u finale.
Anfernee "Penny" Hardaway #1
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Hljeb bio pola marke #HarisovVakat
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Joj ako mi je bilo išta draže nego gledati ono bodovanje na krajuTracy3McGrady je napisao/la:Večeras Deen i kompanija pretstavljaju BiH na eurosongu, nije to vise isti osjećaj kao prije ali će se ipak gledati. Ne očekujem ništa posebno ali barem ulazak u finale.
Sretnoooo Fuaaadeeee
- samo_lijevo
- Kontakt:
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Valja doci do bodovanjaBelminM23 je napisao/la:Joj ako mi je bilo išta draže nego gledati ono bodovanje na krajuTracy3McGrady je napisao/la:Večeras Deen i kompanija pretstavljaju BiH na eurosongu, nije to vise isti osjećaj kao prije ali će se ipak gledati. Ne očekujem ništa posebno ali barem ulazak u finale.![]()
Sretnoooo Fuaaadeeee![]()
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Večeras će Fudo još jednom pokazati svoj raskošni talenat milionima gledatelja.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Gdje su članci da smo među favoritima za prvo mjesto?
Svaki put tako. 
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Imal kakvih pichoka u rangu one grkinje iz 2012.? Ili one poljakinje sto je ribala ves prosle ili pretprosle godine?
- SlevinKelevra
- Kontakt:
High je napisao/la:Gdje su članci da smo među favoritima za prvo mjesto?Svaki put tako.
http://www.klix.ba/magazin/muzika/bh-pr ... /160302131
Sreca samo pa sad ima interenet. Ja odmah otisao na jednu stranu kladionicu koja nas svrstava u top 5 autsajdera... Doduse, to je bilo prije Vlasica.
nestalo para, samim tim i placenih clanakaHigh je napisao/la:Gdje su članci da smo među favoritima za prvo mjesto?Svaki put tako.
FORZA MARŠAL !!!
Koje su to?Donnie Darko je napisao/la:Imal kakvih pichoka u rangu one grkinje iz 2012.? Ili one poljakinje sto je ribala ves prosle ili pretprosle godine?
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
RiNo je napisao/la:
Sa Anom u top 5
Allahu dragi pobjedićemo
SAMO JEDNU NEDJELJU DA TI GUŽVAM POSTELJU
Recimo da ćemo biti 12.SlevinKelevra je napisao/la:High je napisao/la:Gdje su članci da smo među favoritima za prvo mjesto?Svaki put tako.
![]()
http://www.klix.ba/magazin/muzika/bh-pr ... /160302131
Sreca samo pa sad ima interenet. Ja odmah otisao na jednu stranu kladionicu koja nas svrstava u top 5 autsajdera... Doduse, to je bilo prije Vlasica.
Svaki put isto.hodža je napisao/la:nestalo para, samim tim i placenih clanakaHigh je napisao/la:Gdje su članci da smo među favoritima za prvo mjesto?Svaki put tako.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Elefteria Elefteriolu i Ola Ciupa ako me sjecanje sluzi. Istrazi malo, neces se razocarat.Kawhi je napisao/la:Koje su to?Donnie Darko je napisao/la:Imal kakvih pichoka u rangu one grkinje iz 2012.? Ili one poljakinje sto je ribala ves prosle ili pretprosle godine?
- tuzlak1987
- Kontakt:
Realno sve Poljakinje su vrhunske picoke 
Ma znam za Elefteriu, al ovo za Poljakinje me sjeba. Pregledao sam sad ovaj poljski iz 2014 i isplatilo se. Naravno na mute. Svakako mlada ne pjeva.Donnie Darko je napisao/la:Elefteria Elefteriolu i Ola Ciupa ako me sjecanje sluzi. Istrazi malo, neces se razocarat.Kawhi je napisao/la:Koje su to?Donnie Darko je napisao/la:Imal kakvih pichoka u rangu one grkinje iz 2012.? Ili one poljakinje sto je ribala ves prosle ili pretprosle godine?
Može se i Elefteria vratiti u sjećanju. Jest da imam ispit sutra.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 40 gostiju.