Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
srcu***krivo napisa drugtm8782 je napisao/la:E tek ce da ti priraste Hamo![]()
ma nis uzivajHamo je napisao/la:srcu***krivo napisa drugtm8782 je napisao/la:E tek ce da ti priraste Hamo![]()
HALALI
Vidi sa njim, ziv bio, moze li na djemdo ti ..Ljumani_Banovici je napisao/la:Eto mozda vam dodje jos jedan iz Banovića EMIR HALILOVIĆ on je najjači igrač u ekipi 100% LJEVAK u nozi...prodoran....extra tehnicar....dobro bi vam dosao,aliii moneyyy..jer je i kod nas Gusto
Mozeli ikako da vam poklonimo rezervnu opremu bijelu ili crnuStole iz Bora je napisao/la:Vidi sa njim, ziv bio, moze li na djemdo ti ..Ljumani_Banovici je napisao/la:Eto mozda vam dodje jos jedan iz Banovića EMIR HALILOVIĆ on je najjači igrač u ekipi 100% LJEVAK u nozi...prodoran....extra tehnicar....dobro bi vam dosao,aliii moneyyy..jer je i kod nas Gusto
Moze pitanje ako na njega mislis odgovoriti ozbiljno, sta je tim malim Halilovicem ako uopste znas ista o njegovoj situaciji?Ljumani_Banovici je napisao/la:I nama svi igrači odose,a niko ne dolazi..Neznam kako cemo ostat u ligi![]()
![]()
tastatura je napisao/la:Zna li neko hoce li se ici organizovano na prozivku?
e moj kimbo lozionicaruAdmiral_TM87 je napisao/la:OSMANAGIĆ ODLAZI U ZAGLEBIEkimbo je napisao/la:Osmanagic i Skaljic vec traze stan u Sarajevu !
dzaba trazio stan
Pa igrao je par tekmi jer ga je stari gurao jel tako.Pa on nece 1000000000 % potpisati za Zelju ni u snovima jer covjek nema konstrukcije sipljiv a Da bude Visca mora se ponovo roditi i poceti ponovo trenirati nogomet. A on ako je veliki talenat ja sam Messi oonaj iz Barcelone.pintol_TM87 je napisao/la:Sutra ce na prozivci i da bude mladi Odovic Nikola inace sin od Milomira....Igrao je za Slaviju za prvi tim nekoliko tekmi ali ipak mu je tek 18 i veliki je talenat..nek se potpise ugovor i vjerujem da ce to da bude novi Visca
Ako bude sta novo javljam..........Njega cu pitat' direktno...pile87 je napisao/la:Moze pitanje ako na njega mislis odgovoriti ozbiljno, sta je tim malim Halilovicem ako uopste znas ista o njegovoj situaciji?Ljumani_Banovici je napisao/la:I nama svi igrači odose,a niko ne dolazi..Neznam kako cemo ostat u ligi![]()
![]()
U 18h aBdDino_TM je napisao/la:U koliko je sutra prozivka ?
ja sam 100% za taj tandem ali male su sanseAvanes je napisao/la:Sminka bi bilo da dovedemo tog Some-a, pa da jos nadjemo nekog Vopi-a i onda udarni tandem Some - Vopi![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Majestic-12 [Bot] i 29 gostiju.