U najboljem timu godine, ballon... znaci nista od tog bonusa zna se unaprijedJoseeMourinho je napisao/la:bas me zanima sta aktivira iznose u tih 45 dodatnih miliona

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
U najboljem timu godine, ballon... znaci nista od tog bonusa zna se unaprijedJoseeMourinho je napisao/la:bas me zanima sta aktivira iznose u tih 45 dodatnih miliona
Asteriks je napisao/la:Ne bih da miniram temu, sam da se obratim ukratko Makasu.
Kako, pa Pep je zadnju sezonu sezonu potrosio vise od tih navednih 62.5m eura.
Vidal, Costa, Kimmich (oko 7m) te Ulreich 2 - 3m.
ma dobro ima toga, vjerovatno ako bayern uzme lp bonus i sl.R32 je napisao/la:U najboljem timu godine, ballon... znaci nista od tog bonusa zna se unaprijedJoseeMourinho je napisao/la:bas me zanima sta aktivira iznose u tih 45 dodatnih miliona
Očigledno je da Stefan Vidala i Benatiu ne ubraja u Guardioline transfereBundesliga je napisao/la:Koji izvori daj nemoj biti smiješan bolje izbriši to da neko ne vidi.
Costa 30 miliona eura, Vidal 28 miliona eura, Benatia, 27 miliona eura, Thiago 25 miliona eura, bilo je tu još kupovina kao što su Bernat, Ulreich, Kimmich.
Uglavnom ne znam kakve su to gluposti.
Transfermarkt samo za tekucu sezonu kaze 'vako :Rajaz je napisao/la:Asteriks je napisao/la:Ne bih da miniram temu, sam da se obratim ukratko Makasu.
Kako, pa Pep je zadnju sezonu sezonu potrosio vise od tih navednih 62.5m eura.
Vidal, Costa, Kimmich (oko 7m) te Ulreich 2 - 3m.
Može on njih ubrajati gdje hoće, oni su došli dok je on bio trenerRajaz je napisao/la:Očigledno je da Stefan Vidala i Benatiu ne ubraja u Guardioline transfere
Ista situacija. Mats i Sanches u jednom danu. Još uvijek nisam doš'o seb.Bundesliga je napisao/la:Dođem kući kad ono imam šta vidjeti
Perverzija, čista.phily je napisao/la:
+ Hojbjerg i Gaudino
ma bar je bayern primjer finansijski sjajno poslozenog timamuamerc je napisao/la:Ma i prodace se neko jak, jer nema ekipe koja moze trpiti plate ovoliko dobrih ugovora plus na sve to igraca koji su pod novim ugovorima od ljeta.
A znao si pljuvati kad je United to uradioJoseeMourinho je napisao/la:iskreno nsiam ocekivao od bayerna da istrese ovolike pare na djete neko, bas me zanima sta aktivira iznose u tih 45 dodatnih miliona![]()
opet ostajem pri tome, preskupo placen igrac, da je ovih 35 samo pa haj, cak i 45 et skupo al jbg, ali 80 je debilski potez malo je reci po meni ne vrijedi toliko nema sanse (pri istom bi osto i da je chelsea u pitanjurio_Ferdy88 je napisao/la:A znao si pljuvati kad je United to uradioJoseeMourinho je napisao/la:iskreno nsiam ocekivao od bayerna da istrese ovolike pare na djete neko, bas me zanima sta aktivira iznose u tih 45 dodatnih miliona![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.