Ma danas sam te ispratio pofino, prodjee evo CervantesWilly je napisao/la: Nema na čemu. Nemoj velike pare stavljati na to.

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Ma danas sam te ispratio pofino, prodjee evo CervantesWilly je napisao/la: Nema na čemu. Nemoj velike pare stavljati na to.
Na tiket ti je 0,50 KM a na račun 1 KMmuhamed121 je napisao/la:Kolika je minimalna uplata na tiket u poslovnici u Formuli i minimalna uplata na racun?
Hvala druze punoRaonffa je napisao/la:Na tiket ti je 0,50 KM a na račun 1 KMmuhamed121 je napisao/la:Kolika je minimalna uplata na tiket u poslovnici u Formuli i minimalna uplata na racun?
Sa tim što na račun možeš uplatiti samo "okrugle cifre" tipa 1,2,5,10, 15 KM, znači ne možeš uplatiti lupam 1,30 ili 1,50 KM
Može se uplatiti koliko hoćeš, ne mora biti okruglo.Raonffa je napisao/la:Na tiket ti je 0,50 KM a na račun 1 KMmuhamed121 je napisao/la:Kolika je minimalna uplata na tiket u poslovnici u Formuli i minimalna uplata na racun?
Sa tim što na račun možeš uplatiti samo "okrugle cifre" tipa 1,2,5,10, 15 KM, znači ne možeš uplatiti lupam 1,30 ili 1,50 KM
Možda sada može, ljetos kad su tek uveli ovo online klađenje nije mogloLjumanM95 je napisao/la:Može se uplatiti koliko hoćeš, ne mora biti okruglo.Raonffa je napisao/la:Na tiket ti je 0,50 KM a na račun 1 KMmuhamed121 je napisao/la:Kolika je minimalna uplata na tiket u poslovnici u Formuli i minimalna uplata na racun?
Znam brate, ja kad se danima ekstenzivno kladim, moram uzimati i tablete za glavu da ne bi prolupo i tilto. Jedini lijek od ovoga je totalna apstinencija! Sinoc odigram tiket na nba i na argentinske lige i paragvaj i legnem normalno u 10 reko spavacu, quratz budim se tacno pred pocetak tekme toronta ko navijen, zna unutrasnji sat u meni gdje je ulog heheheh. Bolest, da dobijes 100 milijardi ovo se ne isplati!Aura55 je napisao/la:Koji osjecaj kad se ne kladite par dana barem... Preporodite se, zivci se obnove
Poznato mi toEffenberg je napisao/la:Znam brate, ja kad se danima ekstenzivno kladim, moram uzimati i tablete za glavu da ne bi prolupo i tilto. Jedini lijek od ovoga je totalna apstinencija! Sinoc odigram tiket na nba i na argentinske lige i paragvaj i legnem normalno u 10 reko spavacu, quratz budim se tacno pred pocetak tekme toronta ko navijen, zna unutrasnji sat u meni gdje je ulog heheheh. Bolest, da dobijes 100 milijardi ovo se ne isplati!Aura55 je napisao/la:Koji osjecaj kad se ne kladite par dana barem... Preporodite se, zivci se obnove
Ljudino daj ba na kafu se javljaj kako da te pocastim, budel dobio Man Utd ovu tekmu i po mogucnosti ako ne prime vise od ovog 1 gola, prvih 5 sto mi se javi u inbox castim! (ali morate imati skrill ili neki nacin da posaljem vam)zgmiky je napisao/la:čini mi se kao value bet united x2 po kvoti 2.25, izvući će makar bod
Krenuli i kartoni i dvica da dolaze, ako se zavrsi ovako nek mi se javi Martial da mu ga pusim!Harika je napisao/la:Svega ima samo kartona nema
Zar si sumnjao?Effenberg je napisao/la:Krenuli i kartoni i dvica da dolaze, ako se zavrsi ovako nek mi se javi Martial da mu ga pusim!Harika je napisao/la:Svega ima samo kartona nema
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.