FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

zagorski
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la zagorski » 10 maj 2016, 12:33

Klub prije svega treba imati dobar skauting mladih igraca sirom BiH. I tu moramo biti najjaci,na vrijeme pokupiti svakog mladog igraca i dati mu dobre uslove,pa da tako postanemo najpozeljnija destinacija u drzavi,da mladi igraci mastaju o tome da dodu u FKS.
I dosada se tu dobar posao uradio,mora se priznati,jer je vecina ovih najboljih akademaca dosla sa strane. Samo se mora i dalje nastaviti i jos poboljsavati taj aspekt.

fico
Kontakt:

Post Postao/la fico » 10 maj 2016, 12:35

muhamedhulk je napisao/la:Steta je ne dovesti ovog Obradovica iz Radnika - od ljeta je free agent, ima solidan ucinak u ligi, relativno mlad. Nisam ga gledao, pa da kazem jel kvalitetniji od Amera, ali ionako mislim da Amer ide na ljeto dalje... Benko ne moze uvijek igrati, treba mu dobra zamjena, pa mi se ovaj cini idealan. Druge ne racunam kao napadace, Okic/Harba/Catakovic su vise SS napadaci, a Okano ionako je ispuhan, Harba je pod upitnikom jer je na posudbi, a Catak ce dobijati priliku sa klupe. Osmanovic je izgleda zezn'o kad je potpisao sa Bulicem, i vjerovatno ce imati mahanje na ljeto.

Hodzic? Ako je za RB, pitam se sta cemo onda sa Kadusicem? Ako je za RM, ima logike da ga se dovede. Realno, 22 godine ima i moze se prekomandovati da igra u sredini, ima brzinu, sad kakav je sa loptom - nisam ga skautirao. I on se moze dovesti za dz, jer mu na ljeto istice ugovor.

Ima jedan kojeg bi ja pokusao dovesti; Jasmin Bogdanovic iz malih plavih. Istice mu ugovor sad na ljeto, i nece ga produziti. Mislim da je solidan stoper, po meni bolji/iskusniji od Kove. Ali samo moja zelja....
Ili Obradović ili Dilaver, ali uglavnom slažemo se da nam treba uz Benku dobar napadač. Što se Bogdanovića tiče, ja ga ipak ne bi, nije mi on neki kvalitet, a pitanje i da li bi htio :? Mislim da uz Kovu treba neko kvalitetniji.
SARAJEVO

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 10 maj 2016, 12:40

zagorski je napisao/la:Klub prije svega treba imati dobar skauting mladih igraca sirom BiH. I tu moramo biti najjaci,na vrijeme pokupiti svakog mladog igraca i dati mu dobre uslove,pa da tako postanemo najpozeljnija destinacija u drzavi,da mladi igraci mastaju o tome da dodu u FKS.
I dosada se tu dobar posao uradio,mora se priznati,jer je vecina ovih najboljih akademaca dosla sa strane. Samo se mora i dalje nastaviti i jos poboljsavati taj aspekt.
zato sto koliko znam akademija ima stvarno dobar budzet(negdje sam citao, cak 1 milion KM, al uzeti ovo s rezervom) i to se mora maksimalno iskoristiti, a po meni bi trebalo dio tih sredstava uloziti i u trenere, mislim cast Dzeni na svemu sto je uradio da ne bude da omalovazavam stalno ono sto je uradio ali budimo realni, sta on djecu moze nauciti, i nije bitno osvajati samo trofeje u omladinskim pogonima, stavise, trofeji ne smiju biti primarni cilj akademije, proizvodnja igraca treba da bude primarni cilj i ako cemo mi iz svake naredne generacije juniora barem po jednog igraca uspjeti izbaciti u prvi tim i ako se taj igrac uspije brzo adaptirati na seniorski fudbal, pa mi smo onda na konju, nista vise od toga nam ne treba no moras imati prave strucnjake koji ce od malena djecu pripremati za taj seniorski fudbal, koji ce izvlaciti maksimum iz njih i nauciti ih da razmisljaju, nije samo imati brzinu, znati proci igraca kad ne znas poslije sta ces sa loptom, Dulja je pravi primjer neskolovanog igraca
Pyro is not a crime !

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 10 maj 2016, 12:53

ne znam jel neko upoznat, al dali imamo svog skauta za mlade u banja luci ? tamo u tim krajevima uvjek talenta ima .. neki idu po srbiji od vojvodine do zvezde ...pa da nam je nekako na vrijeme prigrabit jednog ili dva ...

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 10 maj 2016, 13:04

Napomenite me oko 5 da gledam juniore finale protiv Širokog.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

Majkl
Kontakt:

Post Postao/la Majkl » 10 maj 2016, 13:05

Ako ce se vec dovoditi trener koji nista nije osvajao ja bi onda prije Petrovica za kojeg nisam i zbog pustanja utakmica doveo ovog :slika

A ako cemo trenera koji je nesto osvajao i koji poznaje nasu ligu onda bi Karacica koji je osvojio sa Zrinjskim.uveo Marsoniju u prvu ligu,uveo Slavonac u prvu ligu,osvojio 4 mjesto sa Zagrebom i igrap polufinale kupa,pa 4 mjesto sa Osijekom pa cetvrtfinale kupa,pa 6 mjesto sa Slven Belupom,9 mjesto sa Cibalijom,pa 4 mjesto sa Sibenikom i finale kupa sa Hajdukom,drugo mjesto sa Listicom.Igro Evropsku ligu sa Sibenikom,Ligu prvaka sa Zrinjskim ispao od Maribora,znaci puno iskusniji od Petrovica .Stvorio igrace poput Vukojevica,Pranjica,Zeca,Ademija itd.Evo i sa Vitezom izborio opstanak ,znaci gdje god bio izvukao je maksimum pa mozda i vise od ekipe koju je vodio.Ne vidim bolje rjesenje a nije ni puno para.
slika
Gornji red : Stipe Bačelić-Grgić, Jusuf Dajić, Arijan Ademi, Igor Budiša, Sandro Bloudek, Goran Blažević i trener Branko Karačić.
Donji red : Zeni Husmani, Ivan Medvid, Ermin Zec, Ante Bulat, Velimir VIdić.
Finale Kupa protiv Hajduka
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 10 maj 2016, 13:52

3-0 za juniore u finalu Cupa . 2X Čataković , 1 Krajišnik .
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

KingJamesMVP
Kontakt:

Post Postao/la KingJamesMVP » 10 maj 2016, 14:33

Besic je napisao/la:3-0 za juniore u finalu Cupa . 2X Čataković , 1 Krajišnik .
ima li igdje izravan prijenos?
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP

DINAMO ZAGREB - Iznad svih

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 10 maj 2016, 14:36

Kada je pocela utakmica?
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 10 maj 2016, 14:42

Utakmica u 17:00 tek šta vam je :mrgreen: , ima na CityTv ima taj kanal i na moja tv i na telemachu

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 10 maj 2016, 14:44

[youtube][/youtube]

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 10 maj 2016, 15:02

slika
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

DBR1987
Kontakt:

Post Postao/la DBR1987 » 10 maj 2016, 15:15

Koliko je info za Saida tacan ili je samo nagadjanje .... iskreno ako moze poluvrijeme izdrzat ja bi ga volio vidjet vise nego bilo koga .... ako ne jbg... steta :( ne treba nam Alispahic ili Ikande 2 (halalite sto ga poredim sa ovim lesevima) .... nikad ja zaboravit necu onaj gol protiv Levskog .... da mi je vratit ondaj dan jos samo jednom... :bow: :bow: :bow: :bow: :bow:
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.

Leon Benko

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 10 maj 2016, 15:35

Said ima normalnu frizuru.

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 10 maj 2016, 15:38

Besic je napisao/la:Said ima normalnu frizuru.
slika

Ljude treba da boli kur.ac za nečiju frizuru :salut:

Majkl
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Majkl » 10 maj 2016, 15:39

DBR1987 je napisao/la:Koliko je info za Saida tacan ili je samo nagadjanje .... iskreno ako moze poluvrijeme izdrzat ja bi ga volio vidjet vise nego bilo koga .... ako ne jbg... steta :( ne treba nam Alispahic ili Ikande 2 (halalite sto ga poredim sa ovim lesevima) .... nikad ja zaboravit necu onaj gol protiv Levskog .... da mi je vratit ondaj dan jos samo jednom... :bow: :bow: :bow: :bow: :bow:
Igro predzanju 17 minuta,zadnju 37 minuta za Dinamo II u 2 ligi,poceo igrati ,ima jos tamo dva kola i taman da dodje ovamo da prodje pripreme sa nama.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 10 maj 2016, 15:41

BelminM23 je napisao/la:
Besic je napisao/la:Said ima normalnu frizuru.
slika
Ljude treba da boli kur.ac za nečiju frizuru :salut:

Ako ćemo već kenjati, ovo nije bila frizura, nego je ostavio ovo naprijed da bi ga djete moglo prepoznati na TV-u. :salut:

Dok razlozi iza Duljine frizure su... vjerovatno papanluk, na to vuče da se ne lažemo. Svi znamo takvu raju u gradu.
Samo Saraj'vo.

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 10 maj 2016, 15:45

maide čkelašu feminizirani napolje[WHITE SMILING FACE]

VVVBK

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 10 maj 2016, 15:47

Jel neko horan da napravi stream za Kup utakmicu juniora? Rekose gore da ima na nekoj CityTV (mojatv i telemach). Posto se igra samo jedna utakmica, danas cemo znati prvaka...i btw. sretno im bilo!
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 10 maj 2016, 16:17

Ovo sam zaboravio... Inače sredina zapada na zadnjoj domaćoj tekmi... Bukvalno igramo na smetlištu.

slika
Samo Saraj'vo.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bvsic, Fouzi1, Ghost67, Hajdeee, skoJaa, zagorski i 41 gost.