FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Rajaz
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Rajaz » 10 maj 2016, 14:37

rio_Ferdy88 je napisao/la:Čekamo dežurne licemjere da se oglase :kafa:
Hajde što mu odgovara cijena kada Bayern plaća, ali još ga proglasi klasom. :mrgreen:

Karlo
Kontakt:

Post Postao/la Karlo » 10 maj 2016, 14:38

guillermo je napisao/la:Opasno se bojim da ce nas Martinez napustit ako Pjanic dodje,ukoliko ga Karlo ne planira koristit na stoperu(po izjavama nece).Najbolji scenarij je odlazak Alonsa,Rodea,Thiaga,Pierre-Emila i Gotzea pa da imamo ujednacenu rotaciju na sredini terena :zviz:

kako da ne ,jelde slucajno je nedavno postpisao 5 godisnji ugovor sa bayernom ma ja ,pored jednog rodea,tiaga koji nije sssispunio ono sto se ocekivalo do njega .Karlo ce igrati najverovatnije 4231 gdje je mesto martinezu zagrantovano ;) ,alonzo morning jos jednu sezonu i ca tako da bi nasi mogli izduarati sa viskom kadra jer alonso odlazi sled sezone ,gdje ostaje mesto koje popunjava postojeci kadar, Naci Tura Vidal i martinez,...zamene sancez , eventualno cigic ako ostane .
Ancelotti said “it’s an honor for me to be a part of this great club next season.”
When I know of the club’s interest I didn ’t want consider any other offer

Karlo
Kontakt:

Post Postao/la Karlo » 10 maj 2016, 14:47

slika

slika

slika

slika :kafa:

tolko posbl kombinejsn.

Cekamo da se amidza oglasi povodom ovih transfera i da se stavi tacka na iiiiiiii :mrgreen: :kafa: :eh: :kafa: :zviz: amidza sta kaze to je tito reko :salut:
Ancelotti said “it’s an honor for me to be a part of this great club next season.”
When I know of the club’s interest I didn ’t want consider any other offer

luca toni 9
Kontakt:

Post Postao/la luca toni 9 » 10 maj 2016, 15:17

Mats kostao 38 milki, mali Sanchez 35 startnih + mogucih 45 - ako bude proglasen fifa igracem godine, ako se bude nalazio u fifa sastavu godine itd. Vjerovatno ce sa 35 narasti na 50-55 milki, sto i nije lose, jer je potencijal ogroman (inace ne bi riskirali i dali 35 za 18godisnjaka).
Ja se nadam da ce Xabi i Rode otici jer nemaju vise mjesta u ekipi. Nazad ne treba niko da ide od stopera, ali nam treba taj desni bek, kao nasljednik Lahma.
Evo spominje se i novi napadac, kao zamjena Lewi, i to nas bivsi igrac Sandro Wagner :D Def. treba neka zamjena za Lewu naprijed.
Iiiii to je to. Osim ako bas na Euru neko ne zaludi skaute Kluba :mrgreen:

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Oliver Kahn: "Toni je jedan od najboljih napadača koji je igrao u Bayernu. On je lukavac i takvih kao što je on nema puno. U kaznenom prostoru osjeća se kao kod kuće, uvijek je na pravom mjestu i odlično iskorištava prilike."

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 10 maj 2016, 15:20

Wilkomen back Hummy . Hummy is zu hause

Renato Herzlich willkommen zu Munchen

kakav dan

Čitav dan oko posla nisam vidio ove vijesti zakleti navijač Bayerna :mrgreen:

Desni bek koji je igrao protiv nas ove godine vidim prošle Costa igrao pa došao ove Renato pa došao, vjerovatno Bellerin

Prodat Thiaga, Bernata, Hojbjerga ili Rodea

Martinez neide nikaud čovjek prije tri mjeseca produžio ugovor do 2021 tako od toga ništa
Zadnja izmjena: Bayern@heart, dana/u 10 maj 2016, 15:32, ukupno mijenjano 2 puta.

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 10 maj 2016, 15:30

Ne znam sto stalno spominjete da hoce Alonso da ide, on nece nigdje, ne daje se ugovor od godinu 35 godisnjaku da bi ga se otarasio par mjeseci kasnije. Jednostavno, ne produzis i to je to. Alonso je majstor i treba da ostane da bude mentorovim mladjim.

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 10 maj 2016, 15:52

Rummenige, Sammer i Dreesen Hvala vam

farinelli123
Kontakt:

Post Postao/la farinelli123 » 10 maj 2016, 15:56

Au, biće ovo dugo i toplo leto.

guillermo
Kontakt:

Post Postao/la guillermo » 10 maj 2016, 16:00

muamerc je napisao/la:Ne znam sto stalno spominjete da hoce Alonso da ide, on nece nigdje, ne daje se ugovor od godinu 35 godisnjaku da bi ga se otarasio par mjeseci kasnije. Jednostavno, ne produzis i to je to. Alonso je majstor i treba da ostane da bude mentorovim mladjim.
Zasto bi matori uzimao minute Vidalu,Martinezu,Sanchesu pa i Kimmichu pogotovo kada nista ne moze ponuditi u def. dijelu.Vjerovatno ostaje ali :hmmmmm: koliko ce se zadovoljit klupom.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 10 maj 2016, 16:02

Izvjesno je da na kraju sezone Alonso i Rode promjene sredinu, mora se rasteretiti vezni red.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 10 maj 2016, 16:06

guillermo je napisao/la: Zasto bi matori uzimao minute Vidalu,Martinezu,Sanchesu pa i Kimmichu pogotovo kada nista ne moze ponuditi u def. dijelu.Vjerovatno ostaje ali :hmmmmm: koliko ce se zadovoljit klupom.
Pa on je svjestan svog statusa i situacije. Nije dosao da igra svaku tekmu i nece to ni zahtjevati, nije mu 18 godina. A sto se tice matori, samo pogledaj kako je matori odigrao protiv Atletika. To je doktor fudbala i njega trebamo radi Kimmicha, Renata i slicnih.

BavaracZenica
Kontakt:

Post Postao/la BavaracZenica » 10 maj 2016, 16:22

Toppppp.. PERFECT !!!!

Za Hummya se nema sta reci, par sedmica se vec prica vrti oko njega, evo napokon je i on potpisao, a Renato, ono sto je odigrao protiv nas u Ligi Prvaka je bilo odlicno, pratio sam ga par puta kad sam gledo Benficu onako cekajuci na kladari kakvu lovuu, i malac je jak drama ..

Ljudi moji sjajan sastav ce to biti, a sto se odlazaka tice, Rodea treba na posudbu dati, a Alonso ostaje kao sto smo vec rekli do kraja ugovora !!

Ajmo joss daj jossssssssss
FC Bayern !!!!!

FranckRibery
Kontakt:

Post Postao/la FranckRibery » 10 maj 2016, 16:30

kakvi transferi :D imamo najjacu ekipu nadaleko ... armirani beton je odbrana sad a prema naprijed talenti koji su medju 10 u svijetu do 21 huhuhhhh

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 10 maj 2016, 16:32

Dođem kući kad ono imam šta vidjeti :o .
Ajd za Hummelsa se znalo da će preći kod nas, ali Sanches kao grom iz vedra neba.
Ponovo se ispostavlja istinitim da onaj ko odigra odlično protiv Bayerna često i završi u Bayi.
Puno love se dalo za njega, a to bi moglo izaći na još više, međutim ima Bayo para i ne škrtari se kao nekada.
Samo ovo znači i odlaske nekih igrača, mislim da Rode definitivno odlazi i to ne na posudbu nego trajno, Rafinha isto, Kimmich na posudbu, moguće i Gotze da napusti klub.
Definitivno će otići nekoliko igrača jer treba napraviti mjesta za plate novopridošlica kojih će vjerovatno biti još.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

sekerbay
Kontakt:

Post Postao/la sekerbay » 10 maj 2016, 16:38

nakon sto je ligaska konkurencija osiromasena i potucena do nugu, isto je uradjeno sa konkurentima u lp kojima se, po ko zna koji put, pokazalo kako se posluje :cool:
najtoplije dobrodoslice za izgubljenog sina i ovog malca koji ce ubrzati nasu igru.
naslucujem da karlo nece toliko racunati na tiaga. jednostavno, tiago nema brzinu za okomiti fudbal koji gura debeli madzionicar.
sto se mene tice, ako se svi zdravi vrate sa ep-a, bayo se se pop.isati po konkurenciji.
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 10 maj 2016, 16:43

Sta je ovo jbt? :wtf:
Kad prije? :bale:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

phily
Kontakt:

Post Postao/la phily » 10 maj 2016, 17:03

slika

+ Hojbjerg i Gaudino
:kafa:
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17

#CarloOut

nele-BHF
Kontakt:

Post Postao/la nele-BHF » 10 maj 2016, 17:08

Samo da Gotze ne ode, toliko ga volim da ću ga jedva preboliti.

JoseeMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseeMourinho » 10 maj 2016, 17:12

iskreno nsiam ocekivao od bayerna da istrese ovolike pare na djete neko, bas me zanima sta aktivira iznose u tih 45 dodatnih miliona :mrgreen:

a hummels sjajan posao, opet ne tako skupo placen, a doveden jedan od najboljih na svojoj poziciji + njemac, idealno za bavarce :bow:

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 10 maj 2016, 17:14

:hmmmm:

P.S. Rumeni kaže da je Sanchez Ancelottijeva kupovina.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 6 gostiju.