WELCOME HOAM MATS!!!
Ako je već moralo da bude, e onda svaka čast. Svaka čast upravi, mislim da upravo počinje najuspješniji period Bayerna u povijesti.
Kao i većina ni ja nisam pratio ovog malca, ali vjerujmo treneru i upravi, uostalom nisu to novajlije, kao što su npr. u FK Sarajevo. Negdje pročitah da je KHR izjavio da će Mats i Goetze slijedeće sezone igrati zajedno, te mislim da je to i prilika koju će Goetze iskoristiti.
Eden Hazard je ime koje želim vidjeti kao slijedeće. Jedini igrač na svijetu koji može zamijeniti Ribery-a.
E sad što se tiče odlazaka, Rode je po meni broj jedan. Ne zato što je momak loš, nego što zaslužuje da igra u nekom klubu u kojem će imati minutažu,a uz to momak je kvalitetan.
Što se tiče odbrane, Boateng, Hummels, Benatia, Badstuber. Benatiu bi prodao pošto-poto, a Badstubera ostavio kao zamjenu, u slučaju povreda (ne do Bog

)
Xabi Alonso još ova sezona i zahvaliti mu se od srca, medjutim Thiago i Goetze po meni moraju ostati, jer su oni jedini kreativci u našoj ekipi.
MARTINEZ ponovno na šestici - PERVERZIJA
Costa, Coman, Ribery, Robben, Mueller, Lewandowski, treba li trošiti riječi o njima?