FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Aerials » 10 maj 2016, 14:22

Sloboda ima negativan niz finala, ali se nadam da ćemo mi biti generacija koja će prekinuti to, ući u historiju Slobode i obradovati navijače.
:pray:
Pročitaj više na: http://sportsport.ba/bh_fudbal/musemic- ... ima/194033
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 10 maj 2016, 14:23

NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Prvu finalnu utakmicu Kupa BiH između Slobode i Radnika sudit će Admir Šehović iz Sarajeva.

Šehovićevi pomoćnici biće Davor Beljo iz Mostara i Sreten Udovičić iz Prijedora, četvrti sudija je Irfan Peljto iz Sarajeva, dok su dva dodatna suca Dragan Skakić iz Gradiške i Darko Obradović iz Stoca.

Podsjećamo, utakmica Sloboda – Radnik igra se u srijedu, 11. maja, sa početkom u 20:00 sati, uz direktan radijski prenos na našim talasima.
Jel' ovo nova teorija zavjere u najavi? Sarajlija sudi, navlacit ce da pobijedimo kako bi Sarajevo/Zeljo izaslo u Evropu!? :urnebes:
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

club21
Kontakt:

Post Postao/la club21 » 10 maj 2016, 14:23

Probisvjet je napisao/la:
Rimes87 je napisao/la:Za one koji ne mogu doći, eno na BHT pregledu programa piše da prenose sutra tekmu.
Cujem sutra u Sarajevu organizovano gledanje utakmice. HZ i Strumfovi u jedan glas Sloboda, Sloboda, Sloboda .... :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :mrgreen:
Nije im lako. :facepalm:
A gdje se gleda na kom mjestu ?

Agamemnon
Kontakt:

Post Postao/la Agamemnon » 10 maj 2016, 14:24

Zajko Zeba jedan je od nas :!:
Hajmo po taj trofej :pray:
ZIVJELA DRZAVA TUZLA

djulba
Kontakt:

Post Postao/la djulba » 10 maj 2016, 14:24

club21 je napisao/la:
Probisvjet je napisao/la:
Rimes87 je napisao/la:Za one koji ne mogu doći, eno na BHT pregledu programa piše da prenose sutra tekmu.
Cujem sutra u Sarajevu organizovano gledanje utakmice. HZ i Strumfovi u jedan glas Sloboda, Sloboda, Sloboda .... :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :mrgreen:
A gdje se gleda na kom mjestu ?
Ispred BBI centra

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 10 maj 2016, 14:26

Probisvjet je napisao/la:Cujem sutra u Sarajevu organizovano gledanje utakmice. HZ i Strumfovi u jedan glas Sloboda, Sloboda, Sloboda .... :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :mrgreen:
:urnebes: :urnebes: :urnebes:

[youtube][/youtube]

club21
Kontakt:

Post Postao/la club21 » 10 maj 2016, 14:26

Nije im lako. :facepalm:[/quote]

A gdje se gleda na kom mjestu ?[/quote]

Ispred BBI centra[/quote]

Ja mislio to ozbiljno da negdje ima a vi se zajebaje.te :lol: :lol:

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 10 maj 2016, 14:26

Jest i ja sam tako cuo od drugarice iz SA.
Zadnja izmjena: DoeTz, dana/u 10 maj 2016, 14:27, ukupno mijenjano 1 put.
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 10 maj 2016, 14:26

Chinaglia je napisao/la:
Naš tim nema suspendovanih igrača za sutrašnji susret, ali ukoliko Hodžić, Zeljković, Beširović, Mašić, Maksimović, Memišević ili Šećerović dobiju žuti karton to će im biti treći akumulirani u kup takmičenju i neće biti na raspolaganju za revanš Slavku Petroviću.
treba ih malo osakatit' pred revans :thumbup:
Uuuuuuuuu :opaopa: :opaopa: ostat' ce oni bez dosta igraca :opaopa: koliko su nas udarali na Tusnju
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 10 maj 2016, 14:28

Agamemnon je napisao/la:
Beduin je napisao/la:
SRSlavinovici je napisao/la:Gospodo, posamarajte se svi na ovom PDF-u i pred ogledalom si pljunite u facu. Svi.
A u srijedu mi odosmo navikati i uzivati u kraju sezone. Lijep pozdrav :)
Svi?
Svi ti zaprdimo pod nos, negativac jedan usrani. Ni ne shvatas kolika si pogibelj za forum, Tuzli, vasionu... :wave:

Srdavan pozdrav, braniac. :)
Tricepsom ga Beduin :urnebes:
Ma ovim cupom sto osvojimo. Ili mozda bukvarom, posto je sklon lektorisanju postova. :urnebes:

075 ❤

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 10 maj 2016, 14:30

Samo da mi osvojimo "ćup"
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 10 maj 2016, 14:34

Beduin je napisao/la: Ma ovim cupom sto osvojimo. Ili mozda bukvarom, posto je sklon lektorisanju postova. :urnebes:
De kadd ces ti u Tuzluu momce :mrgreen:

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 10 maj 2016, 14:39

DoeTz je napisao/la:
Beduin je napisao/la: Ma ovim cupom sto osvojimo. Ili mozda bukvarom, posto je sklon lektorisanju postova. :urnebes:
De kadd ces ti u Tuzluu momce :mrgreen:
10 dana po osvajanju cupa. :mrgreen:

U nedjelju (29.) kahvenisemo, javim vam pa ko mogne.

075 ❤

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 10 maj 2016, 14:39

@Beduin vazi brajto :thumbup:

I kakva se ovo gay parada spominje, koji krc?
Zadnja izmjena: DoeTz, dana/u 10 maj 2016, 14:41, ukupno mijenjano 1 put.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

fukare987
Kontakt:

Post Postao/la fukare987 » 10 maj 2016, 14:40

DoeTz je napisao/la:I kakva se ovo gay parada spominje, koji krc?
i ja sam naletio na par mjesta, vidim da je sdp mladez ispred tvrtka se slikala sa **** kisobranima i porukama :urnebes:

ps jedva cekam danas da vidim smijesne kazne za igrace zelje :eh:

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 10 maj 2016, 14:54

Agamemnon je napisao/la:Zajko Zeba jedan je od nas :!:
Jbt kad god vidim da pise ausgenommen, pomislim na tebe sa tim tvojim nickom :urnebes:

Agamemnon
Kontakt:

Post Postao/la Agamemnon » 10 maj 2016, 14:57

SlobodaTuzla1919 je napisao/la:
Agamemnon je napisao/la:Zajko Zeba jedan je od nas :!:
Jbt kad god vidim da pise ausgenommen, pomislim na tebe sa tim tvojim nickom :urnebes:
:urnebes: :urnebes:
ZIVJELA DRZAVA TUZLA

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 10 maj 2016, 15:07

Azmir Husić: Da su podržali "Zlatnu kariku", sada bi slavili titulu prvaka BiH

- Trebamo svi biti prezadovoljni ovim uspjehom. Naš cilj je bio opstanak u ligi, a ovo što smo uradili je za svaku pohvalu. Nikada nisam bio proklet čovjek i u ovoj sezoni dobili smo deset puta više nego što smo zacrtali sebi, kaže Azmir Husić.

- Projekat "Zlatna karika" nikada nije prihvaćen od strane užeg dijela rukovodstva grada Tuzle, ali ga se ja nikada nisam odrekao i ostvarujem ga zajedno sa direktorom Vugdalićem, igračima, tehničkim ljudima poput Ibrića i još nekoliko njih. Da su "Zlatne karike" u cjelosti prihvaćene, garantujem da bi Sloboda već sada imala dovoljno bodova da bude prvak države, ali to neki ljudi očito nisu shvatili na vrijeme.
Ipak, ovo je nauspješnija godina vjerovatno u historiji FK Slobode, pošto je pored izborene Europe na terenu, potpisan i reprogram duga što će omogućiti lakše funkcionisanje kluba...
To je ostvarilo svega nekoliko ljudi koji su uložili dosta truda i sve to iznijeli na kraju na svojim plećima. Ti ljudi nalaze se u upravi Slobode i pokazali su da se sa malo truda može puno toga ostvariti.

Poruka (ne)navijačima

Ovo nije poruka navijačima, već nenavijačima. Ko ne voli Slobodu nije mu mjesto na Tušnju. Takve ćemo da čistimo, a za to će nam biti potrebno vremena. Negativci nam ne trebaju, pravi navijači i zaljubljenici u Slobodu su svjesni da ovo niko ne radi protiv njih. Klub bez publike nije klub, a Sloboda ima navijače. Ovo je bila poruka huškarošima koji nanose štetu Slobodi i degradiraju je. Konačno smo se stabilizovali, imamo dobrog trenera i igrače, i ne možemo dozvoliti da nam ulica to razbija, zaključio je Husić.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 10 maj 2016, 15:14

SlobodaTuzla1919 je napisao/la:
Chinaglia je napisao/la:
Naš tim nema suspendovanih igrača za sutrašnji susret, ali ukoliko Hodžić, Zeljković, Beširović, Mašić, Maksimović, Memišević ili Šećerović dobiju žuti karton to će im biti treći akumulirani u kup takmičenju i neće biti na raspolaganju za revanš Slavku Petroviću.
treba ih malo osakatit' pred revans :thumbup:
Uuuuuuuuu :opaopa: :opaopa: ostat' ce oni bez dosta igraca :opaopa: koliko su nas udarali na Tusnju
ionako im fale standardni Sreckovic, Stokic i Jankovic (nekad u prvoj nekad s klupe) :thumbup:
Sloboda Tuzla

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 10 maj 2016, 15:27

Beduin je napisao/la:
NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Prvu finalnu utakmicu Kupa BiH između Slobode i Radnika sudit će Admir Šehović iz Sarajeva.

Šehovićevi pomoćnici biće Davor Beljo iz Mostara i Sreten Udovičić iz Prijedora, četvrti sudija je Irfan Peljto iz Sarajeva, dok su dva dodatna suca Dragan Skakić iz Gradiške i Darko Obradović iz Stoca.

Podsjećamo, utakmica Sloboda – Radnik igra se u srijedu, 11. maja, sa početkom u 20:00 sati, uz direktan radijski prenos na našim talasima.
Jel' ovo nova teorija zavjere u najavi? Sarajlija sudi, navlacit ce da pobijedimo kako bi Sarajevo/Zeljo izaslo u Evropu!? :urnebes:
Ne znam je li objavljeno negdje . Pričaju ljudi da revanš u Bijeljini sudi Valjić.
Ja volim FK Tuzla City

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: fukara87 i 28 gostiju.