Protiv Atromitosa 5 sjever , 10 istok , 15 zapad.NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Koliko ste placali ulaz na stadion u kvalifikacijama za EL ?
Protiv Borussije je bilo skuplje.
S tim da je protiv oba kluba s članskim bilo jeftinije.
Protiv Atromitosa 5 sjever , 10 istok , 15 zapad.NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Koliko ste placali ulaz na stadion u kvalifikacijama za EL ?
6-12-20Besic je napisao/la:Protiv Atromitosa 5 sjever , 10 istok , 15 zapad.NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Koliko ste placali ulaz na stadion u kvalifikacijama za EL ?
Protiv Borussije je bilo skuplje.
S tim da je protiv oba kluba s članskim bilo jeftinije.
Sarajevo ne pusta nikome, nije ti ovo neki seoski klub.white1950 je napisao/la:Šta veli punac...hoćete u Europu ove godine ili ćete pustit zelenbaćima da ostanu u ligi??
Vidit çemo u subotu...yebat çu vam...MortemHz je napisao/la:Sarajevo ne pusta nikome, nije ti ovo neki seoski klub.white1950 je napisao/la:Šta veli punac...hoćete u Europu ove godine ili ćete pustit zelenbaćima da ostanu u ligi??
Mi smo jako losi ove sezone a njima je bukvalno borba za goli zivot ali opet, oni imaju najmanje sanse da ostanu a i svakako mi zelimo u europu a to cemo i potvrditi na Koševu ja se nadam.white1950 je napisao/la:Vidit çemo u subotu...yebat çu vam...MortemHz je napisao/la:Sarajevo ne pusta nikome, nije ti ovo neki seoski klub.white1950 je napisao/la:Šta veli punac...hoćete u Europu ove godine ili ćete pustit zelenbaćima da ostanu u ligi??
Igra protiv Olimpica.PitarBordo je napisao/la:Već je ove sedmice odradio jedan trening sa ekipom.PiazzaGrande je napisao/la:Je li istina da je dogovoren povratak Saida u FKS?
Rodo i x je dobar,samo ne pustajte... Muka mi je od Radnika i ofirnih prodaaja,nemojte na taj nivo spasti i vi!pasica je napisao/la:Da imamo ekipu rekao bih ti da jeste, s obzirom da imamo invalide mogu ti samo reci da cemo pokusati.
Bolje Olimpic da ostane nego Vitez. Podrška puštanju utakmice Olimpicu!FanVitez je napisao/la:Rodo i x je dobar,samo ne pustajte... Muka mi je od Radnika i ofirnih prodaaja,nemojte na taj nivo spasti i vi!pasica je napisao/la:Da imamo ekipu rekao bih ti da jeste, s obzirom da imamo invalide mogu ti samo reci da cemo pokusati.![]()
msm vama treba koji bod za europu jos,samo ne znam u kakvom su odnosu uprave,valjda nije dogovoreno..Vjerujem da bi i vi popizdili da to urade..
Zivila zelja za napretkom lige! Ako bog da ostajemo,pa popij od muke jednu za vikendnewborn je napisao/la:Bolje Olimpic da ostane nego Vitez. Podrška puštanju utakmice Olimpicu!FanVitez je napisao/la:Rodo i x je dobar,samo ne pustajte... Muka mi je od Radnika i ofirnih prodaaja,nemojte na taj nivo spasti i vi!pasica je napisao/la:Da imamo ekipu rekao bih ti da jeste, s obzirom da imamo invalide mogu ti samo reci da cemo pokusati.![]()
msm vama treba koji bod za europu jos,samo ne znam u kakvom su odnosu uprave,valjda nije dogovoreno..Vjerujem da bi i vi popizdili da to urade..
Pustiti ne smiju, to je sigurno!FanVitez je napisao/la:Rodo i x je dobar,samo ne pustajte... Muka mi je od Radnika i ofirnih prodaaja,nemojte na taj nivo spasti i vi!pasica je napisao/la:Da imamo ekipu rekao bih ti da jeste, s obzirom da imamo invalide mogu ti samo reci da cemo pokusati.![]()
Neka ti vitez1950 proslijedi moju poruku..FanVitez je napisao/la:Rodo i x je dobar,samo ne pustajte... Muka mi je od Radnika i ofirnih prodaaja,nemojte na taj nivo spasti i vi!pasica je napisao/la:Da imamo ekipu rekao bih ti da jeste, s obzirom da imamo invalide mogu ti samo reci da cemo pokusati.![]()