FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

PipiDugaCarapa
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la PipiDugaCarapa » 10 maj 2016, 11:01

Naravno da nije uspjeh, nego katastrofa. Ja sam to milijardu puta rekao, a ako mi već to pripisuješ, zamolio bih te da mi i pronađeš post u kojem sam rekao da je uspjeh.
Svih trinaest dovedeno je u dogovoru sa Edisom, ne znam da li se sjećaš u koliko navrata je govorio o "svjezoj krvi" i koliko puta je rekao da nam pored svih dovedenih, treba još igrača jer za dobrog igrača uvijek ima mjesta (odgovor nakon što ih je trinaest dovedeno, a pitan je oko Radinovića i Burekovića).

Izvini ali gradnju stadiona je nešto što čekam od dana kada sam postao svjestan sebe, a nova Grbavica mi je zivotna zelja, tako da ne vidim gdje je tu problem. Zadnjom recenicom si sve dokazao, mozes a i ne moras biti za ovu garnituru ljudi u klubu. Tacno me zaboli ku.rac, ali reci da je Zeljo igracka tate i sina je degutantno cak i za pitara. Jade jedan..
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !

TOJEMOJTIM
Kontakt:

Post Postao/la TOJEMOJTIM » 10 maj 2016, 11:12

interesuje me info (ne od aldina i sl) slj info:
- da li je A.O. u normalnim odnosima sa ljudima u Klubu (da li postoji problem na toj relaciji i ako da, da li je je rješiv). to je važna stvar jer su nam svi koji su pametni i uspješni ljudi potrebni. ako da - postoji li obostrana želja za saradnjom (u smislu trenerske ili pozicije sportskog dir)
- da li Uprava razmišlja o ozbiljnom čovjeku na čelu sportskog sektora (npr Mario Stanić) ili se misli da to Riba i sl mogu sami iznijeti
- da li dolaze Radinović i Bureković
- kako se razmišlja o Omladinskom pogonu (bila je priča o reorganizaciji i nekim akcijama)
- šta je sa Denisom Žerićem
hvala unaprijed na konkretnim odg dobronamjernih ljudi
Sportski pozdrav
ŽTMT

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 10 maj 2016, 11:28

samoplavi je napisao/la:Insistirao na trojici a dovedeno 13. Tebe i slicne dupelizce boli to sto nas ima jos koji mislimo umjesto sto stavljamo glavu u anuse ublehasa. Pokusavate ovdje peto mjesto predstaviti kao mega giga uspjeh. Neka, nema veze pa mi gradimo evropsku Grbavicu. A klub nam je u kurcu, imamo najskuplju ekipu i najlosiji rezultat. Tebi i slicnim je to dobro? Kada sam prije mjesec dva govorio da Edis ne moze trenirati Zelju ti i slicni ste se isto ponasali. Ti si dusman, Violina ti je nesto u rodu, ti si Pitar, a kada su Edisa seljacki otjerali, pocela je kampanja o neznalici. Uzivaj i dalje a za sest mjeseci se javi da prodiskutujemo. I za kraj na moju i tvoju zalost Zeljo je trenutno igracka tate i sina ali nece ni to vjecno trajati.
Ali jarane uvijek je tako bilo. Sad je tata i sin, prije je bio Zujo, prije toga Kozaric, a nekad je Amar bio tata mata. Mislim da i ti trebaš malo sacekati da vidimo sta ce ova uprava uraditi. Počeli su raditi sto neki nisu i to se treba poštovati. Dovode se dobri igrači. Odavno nismo imali boljeg špica, desno krilo Miroslav boli glava, reprezentativci i nije to mala stvar. Ima grešaka naravno jer se ne mogu predstavljati novi igrači a da trenera nemaš. Ne smije se desiti da neko insistira da neki igrač mora igrati i tako neke stvari.
Ako ćemo pošteno Edis je htio da se otjeraju Diatta, Joco, Kokot, Mladenović itd. Dobio je to, cak dobio bolje igrače od tih a na kraju smo igrali katastrofa(mislim na igru na terenu a na dvije utakmice smo izgledali kao ekipa Široki i Zrinjski donekle), ostalo propast. Možeš ti biti nezadovoljan, to je tvoja lična stvar ali trebamo sačekati ipak. Nista nemamo od stalnog mijenjana u upravi a isto tako i trenera.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

samoplavi
Kontakt:

Post Postao/la samoplavi » 10 maj 2016, 11:32

PipiDugaCarapa je napisao/la:Naravno da nije uspjeh, nego katastrofa. Ja sam to milijardu puta rekao, a ako mi već to pripisuješ, zamolio bih te da mi i pronađeš post u kojem sam rekao da je uspjeh.
Svih trinaest dovedeno je u dogovoru sa Edisom, ne znam da li se sjećaš u koliko navrata je govorio o "svjezoj krvi" i koliko puta je rekao da nam pored svih dovedenih, treba još igrača jer za dobrog igrača uvijek ima mjesta (odgovor nakon što ih je trinaest dovedeno, a pitan je oko Radinovića i Burekovića).

Izvini ali gradnju stadiona je nešto što čekam od dana kada sam postao svjestan sebe, a nova Grbavica mi je zivotna zelja, tako da ne vidim gdje je tu problem. Zadnjom recenicom si sve dokazao, mozes a i ne moras biti za ovu garnituru ljudi u klubu. Tacno me zaboli ku.rac, ali reci da je Zeljo igracka tate i sina je degutantno cak i za pitara. Jade jedan..
Doskocice tipa jade jedan samo govore o tebi i slicnim. Ne dozvoljavas da neko misli drugacije. Odmah je jad jedan. Naravno da je govorio da mu treba pogoto nakon sto se na treninzima uvjerio kakve su mu akvizicije strucnjaci preko instatscouta doveli. Odgovori mi sta pise na zvanicnim stranicama kada se transfer kompletira i da zavrsimo svadju, namjerno kazem svadju jer ti i slicni ne mozete da shvatite da ima nas kojima je Zeljo Zeljo i koji ne navijaju i ne vole Uprave nego Zelju.

samoplavi
Kontakt:

Post Postao/la samoplavi » 10 maj 2016, 11:36

amazon je napisao/la:
samoplavi je napisao/la:Insistirao na trojici a dovedeno 13. Tebe i slicne dupelizce boli to sto nas ima jos koji mislimo umjesto sto stavljamo glavu u anuse ublehasa. Pokusavate ovdje peto mjesto predstaviti kao mega giga uspjeh. Neka, nema veze pa mi gradimo evropsku Grbavicu. A klub nam je u kurcu, imamo najskuplju ekipu i najlosiji rezultat. Tebi i slicnim je to dobro? Kada sam prije mjesec dva govorio da Edis ne moze trenirati Zelju ti i slicni ste se isto ponasali. Ti si dusman, Violina ti je nesto u rodu, ti si Pitar, a kada su Edisa seljacki otjerali, pocela je kampanja o neznalici. Uzivaj i dalje a za sest mjeseci se javi da prodiskutujemo. I za kraj na moju i tvoju zalost Zeljo je trenutno igracka tate i sina ali nece ni to vjecno trajati.
Ali jarane uvijek je tako bilo. Sad je tata i sin, prije je bio Zujo, prije toga Kozaric, a nekad je Amar bio tata mata. Mislim da i ti trebaš malo sacekati da vidimo sta ce ova uprava uraditi. Počeli su raditi sto neki nisu i to se treba poštovati. Dovode se dobri igrači. Odavno nismo imali boljeg špica, desno krilo Miroslav boli glava, reprezentativci i nije to mala stvar. Ima grešaka naravno jer se ne mogu predstavljati novi igrači a da trenera nemaš. Ne smije se desiti da neko insistira da neki igrač mora igrati i tako neke stvari.
Ako ćemo pošteno Edis je htio da se otjeraju Diatta, Joco, Kokot, Mladenović itd. Dobio je to, cak dobio bolje igrače od tih a na kraju smo igrali katastrofa(mislim na igru na terenu a na dvije utakmice smo izgledali kao ekipa Široki i Zrinjski donekle), ostalo propast. Možeš ti biti nezadovoljan, to je tvoja lična stvar ali trebamo sačekati ipak. Nista nemamo od stalnog mijenjana u upravi a isto tako i trenera.
Mislim da Upravu uopste ne treba mijenjati isto kao sto mislim da se u nju moraju dovesti ljudi iz sporta. Fudbalski klub nije shoping firma i nije isto voditi Fudbalski klub i trgovinu na veliko i malo. Ne mogu ljudi koji u svom zivotu nisu ozbiljnije pratili fudbal biti glavni u dovodjenju igraca. Neka rade svoj posao i neka ego ostave po strani. Radi sebe, radi nas i radi Zelje.

PipiDugaCarapa
Kontakt:

Post Postao/la PipiDugaCarapa » 10 maj 2016, 11:41

TOJEMOJTIM je napisao/la:interesuje me info (ne od aldina i sl) slj info:
- da li je A.O. u normalnim odnosima sa ljudima u Klubu (da li postoji problem na toj relaciji i ako da, da li je je rješiv). to je važna stvar jer su nam svi koji su pametni i uspješni ljudi potrebni. ako da - postoji li obostrana želja za saradnjom (u smislu trenerske ili pozicije sportskog dir)
- da li Uprava razmišlja o ozbiljnom čovjeku na čelu sportskog sektora (npr Mario Stanić) ili se misli da to Riba i sl mogu sami iznijeti
- da li dolaze Radinović i Bureković
- kako se razmišlja o Omladinskom pogonu (bila je priča o reorganizaciji i nekim akcijama)
- šta je sa Denisom Žerićem
hvala unaprijed na konkretnim odg dobronamjernih ljudi
Sportski pozdrav
ŽTMT
- Jeste, vecinu ih je sam postavio. Znao je da klub ne moze dalje funkcionisati onako kako je funkcionisao, nece valjda on i za ciscenje hale zaduzen biti.
- Ja nemam pojma..
- Dolazi Radinović 99% po isteku ugovora.
- Delegacija iz kluba bila u posjeti NK Dinamo oko funkcionisanja omladinskog pogona
- Nemam pojma, najradije bih ga sutra vec vidio u prvoj mjesto Bekrića. Vratio se iz Barcelone..

@samoplavi
Uprava je Zeljo, i rade u interesu kluba. Eto, amazon ti je objasnio.. Ako Uprava ne radi u interesu kluba, i ako Uprava nije Zeljo, dovest ceš klub u stanje u kakvom je i bio. A bio je pred stecajem..
Pise da su ga doveli Dejo i Miske, i gdje je tu problem? Nece valjda pisati da ga je doveo Edis Mulalic, nije sigurno on pregovarao sa igracima oko svake stavke pojedinacno u ugovoru. Istina je da je svaki doveden u dogovoru sa Edisom, koliko god da te to boli. Ljudi po dolasku ovdje provale da nisi nas, a tu si jer ti nema ko replicirati. Pises jer se forum cita, naravno, i jer nastojis skrojiti misljenje pojedincima koji ne razmisljaju svojom glavom. Budi protiv uprave, zaboli me, rekao sam. Ne iznosi dezinformacije i ne sluzi se neistinama, to ti kao sto vidis ne dopustam.
Ponavljas jedno te isto hiljadu puta, u nadi da ce postati istina, pa eto.. Vidis da ti je naposlijetku neko i odgovorio.
Zeljo je nas, nije Zeljo ni tatin ni sinov ni petog ni desetog. Zeljo je klub sviju nas koji volimo i zivimo ovo.
Hoces li sada na PP proceduru oko dovodjenja igraca?
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !

samoplavi
Kontakt:

Post Postao/la samoplavi » 10 maj 2016, 12:08

Sad cu ja tebi reci da lazes. Ja sam tebi dao bilo kakav argument koji ide na moju stranu u vezi transfera a ti meni ne dajes nijedan osim sto ti kazes. Ko si ti da ti ja ili bilo ko drugi vjerujemo. Zasto na zvanicnoj stranici ne moze stajati kao sto stoji i kod klubova koje ne vode egoisti, FK Zeljeznicar je doveo tog i tog.

Ko je doveo Spanca? Edis? Hocemo li Edisa okriviti ako se pokaze kao promasaj? Ako su dovodili igraca u dogovoru sa trenerom kako to da dovodimo igraca kada nemamo ni pomocnog trenera? Uzmimo da su pregovori sa Spancem trajali barem 15 dana? Znaci ili trenera nisu pitali ili su doveli igraca kojeg je htio trener kojeg su otjeravsi ga na seoski nacin proglasili neznalicom. Treca opcija nee postoji? Ili postoji, pa daj i nama je reci da i mi konacno progledamo.
Zadnja izmjena: samoplavi, dana/u 10 maj 2016, 12:13, ukupno mijenjano 1 put.

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 10 maj 2016, 12:11

Procitah na jednom forumu, izgleda da je Mulalicu prije desetak dana nudjeno da da ostavku nakon Zenice, ali pravio se lud, ignorisao. Jos kiks s Rudarom kuci, ne znam sta je ocekivao. A sto se dolaska Maria Stanica tice, to bi bila ekstra stvar, ali fakat nemam pojma koliko je to realno. Ako neko ima info, neka kaze, ili je obicna mahalska patka.

kb80
Kontakt:

Post Postao/la kb80 » 10 maj 2016, 12:28

samoplavi je napisao/la:
PipiDugaCarapa je napisao/la:Naravno da nije uspjeh, nego katastrofa. Ja sam to milijardu puta rekao, a ako mi već to pripisuješ, zamolio bih te da mi i pronađeš post u kojem sam rekao da je uspjeh.

Doskocice tipa jade jedan samo govore o tebi i slicnim. Ne dozvoljavas da neko misli drugacije. Odmah je jad jedan. Naravno da je govorio da mu treba pogoto nakon sto se na treninzima uvjerio kakve su mu akvizicije strucnjaci preko instatscouta doveli. Odgovori mi sta pise na zvanicnim stranicama kada se transfer kompletira i da zavrsimo svadju, namjerno kazem svadju jer ti i slicni ne mozete da shvatite da ima nas kojima je Zeljo Zeljo i koji ne navijaju i ne vole Uprave nego Zelju.
Pipi, pusti ovoga filozofa starog zbog kojeg su sa ovoga foruma otisli super ljudi...
Sve je ovo normalno, osim sto su otjerali covjeka na ovaj nacin, ali nismo bayern ili city, pa da imamo protokole za sve situacije...
Naravno da zelim ovoj upravi sve najbolje, jer su ljudi počeli nesto o čemu niko prije ni razmisljao, a ja cekam upravo to decenijama...
O Amaru gigantu nasem ne zelim ni da pisem, jer je on davno ispisao dosta toga ...

IlProfessore
Kontakt:

Post Postao/la IlProfessore » 10 maj 2016, 12:44

Omar500 je napisao/la:Procitah na jednom forumu, izgleda da je Mulalicu prije desetak dana nudjeno da da ostavku nakon Zenice, ali pravio se lud, ignorisao. Jos kiks s Rudarom kuci, ne znam sta je ocekivao. A sto se dolaska Maria Stanica tice, to bi bila ekstra stvar, ali fakat nemam pojma koliko je to realno. Ako neko ima info, neka kaze, ili je obicna mahalska patka.
A vjerovatno si pročitao na istom i da je on bio jedan od začetnika miniranja Ode kao trenera... sve se vrati, kad-tad, s tim da se sa Edisom postupilo mnogo više fer i korektno nego sa Odom.
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 10 maj 2016, 12:44

Manite nas tih prica da je neko otišao zbog nekog forumasa. A kao oni neki bitni likovi. Pisite o Želji smarate te s tim aldinima, strajkacima, filozofima itd
Zadnja izmjena: amazon, dana/u 10 maj 2016, 13:06, ukupno mijenjano 1 put.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 10 maj 2016, 12:45

1921 TV, UPITNIK: Miroslav Stevanović

http://1921.ba/1921-tv-upitnik-miroslav-stevanovic-2099
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

samoplavi
Kontakt:

Post Postao/la samoplavi » 10 maj 2016, 12:47

amazon je napisao/la:Manite nas tih prica da je neko otišao zbog nekog forumasa. A kao oni neki bitni likovi. Pisite o Želji smatra te s tim aldinima, strajkacima, filozofima itd
Meni su oni najbolji, ja i ti smo isti likovi, samo sto si ti sad malo bolji, a ja sam sad veci supak. Kako ne mogu ljude kojima upravlja narodna masa, to je nevjerovatno.

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 10 maj 2016, 12:50

ovaj spanac i stevanovic imali su slicne karijere , pa sigurno da ce vam biti veliko pojacanje !! nego sta je sa zoloticem , jel ostaje ili ?? izvinite za upadanje na temu ...

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 10 maj 2016, 12:53

HeraklitMracni je napisao/la:ovaj spanac i stevanovic imali su slicne karijere , pa sigurno da ce vam biti veliko pojacanje !! nego sta je sa zoloticem , jel ostaje ili ?? izvinite za upadanje na temu ...
vraca se u genk vjerovatno
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

SmokingKills
Kontakt:

Post Postao/la SmokingKills » 10 maj 2016, 12:55

1921 TV, UPITNIK: Miroslav Stevanović

[youtube][/youtube]

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 10 maj 2016, 12:56

irfo je napisao/la:
HeraklitMracni je napisao/la:ovaj spanac i stevanovic imali su slicne karijere , pa sigurno da ce vam biti veliko pojacanje !! nego sta je sa zoloticem , jel ostaje ili ?? izvinite za upadanje na temu ...
Gent, sine
Don't believe the hype.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 10 maj 2016, 12:58

akisarajevo92 je napisao/la:
irfo je napisao/la:
Gent, sine
fail :facepalm:
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 10 maj 2016, 12:59

slika

:opaopa: :opaopa: :opaopa: :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja:

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 10 maj 2016, 13:25

Gazi

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Kajkutenjoyer, Orvel i 13 gostiju.