FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

franklampard8
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la franklampard8 » 10 maj 2016, 09:25

Joj Ahme mangupa hahaha
1946

Majkl
Kontakt:

Post Postao/la Majkl » 10 maj 2016, 09:51

Said ima jos dvije utakmice u 2 HNL ,nek ih odigra prođe pripreme sa nama i on ce biti ko lampa.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 10 maj 2016, 10:13

Joj jesu mi krv popili ovih dana kolege posto znaju da sam pitar , stvarno nisam imao odgovora , od Slobode 4 0 jebote !!! Ne znam sta ce bit ? Uprava bi morala odgovarat jer oni su vise krivi od Uscuplica Jesica i Hurtica zajedno, Mimo toga ja bi doveo ovog iz Radnika koji je pokazao da zna sta radi , borio se za titulu do pred kraj ,u finalu kupa , izgleda kao autoritet , zna nasu ligu , zna sta valja iz Srbije. Jedino sto bog zna kolko smo mi para sprzili na Mianmarske Brazilce !!!! . Mjesto da dovedes Brazilca iz iole jake lige , Hajduku propalom dolaze na probu iz Palerma igraci , Akademija sta god je stasalo u prvi tim , to nam mora bit cilj i odrediste ,barem 3 igraca svake sezone iz akademije u prvi tim. Kupovat po Mianmaru ,a najbolja kupovina dosla iz Leotara , pa kako su dosli na tu ideju . Brazilci samo sto su Brazilci im se otvaraju vrata svuda i ako oni nisu mogli u drugoj Bugarskoj ligi igrat a ne Mianmaru gdje average person tezi 50 kila, normalno da ce tamo dat sto golova. Dakle Uprava cistiona , previse havariju su napravili od prosle sezone pikirali smo dole, ( interesantno kako Dine nema na tv u a visio je kad je bilo mi idemo vladat ligom i u grupe )vratiti sportskog direktora , ja sam za trenera Radnika( dosta vise nakih eksperimenata ) koji ce zajedno sa sportskim direktorim odlucit koga dovest jer je sa Radnikovim budjetom ocigledno pokazao da zna dovest sta treba. Covjek je tu zna ligu i ima rezultat sa pa recimo na pocetku sezone kandidati za sredinu tabele sto je blizu ispadanja. Ostale prjedloge isto uvazavam ako su u sklopu znati ligu znati susjedne lige ima autoritet i pobogu objasnit ko god bude igrao za sveti dres da je ovo klub za koji se gine il idi negdje drugo . Ovakvu bruku od sezone poslije onakih ocekivanja i katasrofa od odluka upave se ne smije dogodit . Majke mi sam mislio da su pametniji i da ce iskorisit prednost koju su imali , vizavid sto se mogao dovest skoro svako iz okoline , posebno trener je bio vazan na pocetku . Tad sam vidio beskrvnost protiv Lecha i one pripreme znao sam sta ce bit .
Zadnja izmjena: paulus, dana/u 10 maj 2016, 10:32, ukupno mijenjano 1 put.
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 10 maj 2016, 10:16

Ja se polomim dok pročitam tvoj post ,al neka vrijedi pročitat . :mrgreen:
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

fico
Kontakt:

Post Postao/la fico » 10 maj 2016, 10:20

A osim Saida mora se dovesti još jedan kvalitetan ofanzivni vezni.
Što se tiče akademije, ja za narednu sezonu jedino očekujem Čatakovića, koji će se priključiti Mihojeviću i Kadušiću. Od ostalih uopšte ne očekujem ništa. Pa samo pogledajte Gljivu, Herića i Vazdu. Njih trojica zajedno 80 kila imaju. Sve same kopije Radovca. Šta oni mogu napraviti pored štopera u našoj ligi? Apsolutno ništa.
SARAJEVO

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 10 maj 2016, 10:21

Samira je teško kopirati ... teško je biti loš kao on .
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 10 maj 2016, 10:22

Majkl je napisao/la:Said ima jos dvije utakmice u 2 HNL ,nek ih odigra prođe pripreme sa nama i on ce biti ko lampa.
Ja bi pogledo i ostale igrace koji su odigrali dobro u nas a nisu zadovljni . Pogledao bi sa je sa Komazecom , ok Jajalo je , ej ba eto neko je doveo Jajala i onda nakon oga dovedes truta Emersona kad imas kes konacno , Ima jos Cimirota , reba samo nac . Gledo sam bezveze pregled kola 1 lige federacije i Bosna ono izadne sastavi i ko je ispod 21 god . Bosna ja mislim ima 8 igraca ispod 21 i 2 su mozda malo starija i 3 su , Pobjedili su i Zvjezdu i Metalghe ovaj . Nakantali su Podgrmec 14 0 , sa kakim god sastavom da su dosli, 14 0 , u Novom Travniku Gavric zabija ko lud . Mislim treba pogledat i o . Nama treba neko ko ve izac i jest travu a ne ovi manekeni minus par momaka
Zadnja izmjena: paulus, dana/u 10 maj 2016, 10:34, ukupno mijenjano 1 put.

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 10 maj 2016, 10:26

Besic je napisao/la:Ja se polomim dok pročitam tvoj post ,al neka vrijedi pročitat . :mrgreen:
Na poslu jaro pa kucam i spustam ne mogu bas bit ono , plaho pismen , ne pisem referat.

fico
Kontakt:

Post Postao/la fico » 10 maj 2016, 10:26

paulus je napisao/la:
Majkl je napisao/la:Said ima jos dvije utakmice u 2 HNL ,nek ih odigra prođe pripreme sa nama i on ce biti ko lampa.
Ja bi pogledo i ostale igrace koji su odigrali dobro u nas a nisu zadovljni . Pogledao bi sa je sa Komazecom , ok Jajalo je , ej ba eto neko je doveo Jajala i onda nakon oga dovedes truta Emersona kad imas kes konacno , Ima jos Cimirota , reba samo nac . Gledo sam bezveze pregled kola 1 lige federacije i Bosna ono izadne sastavi i ko je ispod 21 god . Bosna ja mislim ima 8 igraca ispod 21 i 2 su mozda malo starija i 3 su , Pobjedili su i Zvjezdu i Metalghe ovaj . Nakantali su Podgrmec 14 0 , sa kakim god sastavomda su dosli 14 0 , u Boom Travniku Gavric zabija ko lud . Mislim treba pogledat i o . Nama treba neko ko ve izac i jest travu a ne ovi manekeni minus par momaka
Nama trebaju igrači koji su dobri za Premijer lige, a ne Federalne. I pritom, pitanje je da li će igrači koji su kvalitetni za našu ligu izdržati famozni pritisak na Koševu.
SARAJEVO

svetastrana
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la svetastrana » 10 maj 2016, 10:28

Evander je napisao/la:
HaRakIRi46 je napisao/la:Tjeranjem Dine morate znati da tjerate i Kustu ,a stim odmah tjerate i Tana iz kluba jer samo njemu vjeruju,uostalom zna se da su preko nekog njegovog rodjaka i dosli u kontakt sa Tanom,prema tome treba malo razmislit ,nije ni Tan glup i naivan pa da tek tako dozvoljava da ga neko krade.
Ja i?
Kad bi i bilo tako, opet bi imali klub nazad u svojim rukama, vracene dugove, kamp.
Po meni, to je idealan scenarij.
Onda bi se mogli puno skuplje prodati nekom boljem investitoru.
Ali na zalost, od te price nista nema.

Ne kontam te evander....al bas ne kontam. Jel ti mislis da bi Tan tek tako reko...ok ja odoh , eto vam kamp , eto vam lova sto sam ulozio (ne morate vracati). Ne buraz , nego kad mu dopizdi sve (bojim se samo da se to ne desi jer je prilicno rega lik) ON PRODAJE SVOJU INVESTICIJU...ON PRoDAJE SVOJA UPRAVLJACKA PRAVA (97.8%)...klub nema nista sa tim. Kamp ostaje klubu to je istina ali novi vlasnik (ne do Bog kad bi se desilo) imenuje upravljacke strukture ko sto je to Tan na pocetku uradio. Kada bi se to desilo , novi vlasnik gazduje i kampom..
Zapamti, ti kao klub se ne mozes vise prodavati ko sto si uradio prvi put kad si Tana doveo.

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 10 maj 2016, 10:33

fico je napisao/la:A osim Saida mora se dovesti još jedan kvalitetan ofanzivni vezni.
Što se tiče akademije, ja za narednu sezonu jedino očekujem Čatakovića, koji će se priključiti Mihojeviću i Kadušiću. Od ostalih uopšte ne očekujem ništa. Pa samo pogledajte Gljivu, Herića i Vazdu. Njih trojica zajedno 80 kila imaju. Sve same kopije Radovca. Šta oni mogu napraviti pored štopera u našoj ligi? Apsolutno ništa.
Sa je sa kadetima isticel se iko ?

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 10 maj 2016, 10:34

pauluse kakav je tvoj stav oko ovih igrača Radnika što dolaze ?

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 10 maj 2016, 10:38

fico je napisao/la:
paulus je napisao/la:
Ja bi pogledo i ostale igrace koji su odigrali dobro u nas a nisu zadovljni . Pogledao bi sa je sa Komazecom , ok Jajalo je , ej ba eto neko je doveo Jajala i onda nakon oga dovedes truta Emersona kad imas kes konacno , Ima jos Cimirota , reba samo nac . Gledo sam bezveze pregled kola 1 lige federacije i Bosna ono izadne sastavi i ko je ispod 21 god . Bosna ja mislim ima 8 igraca ispod 21 i 2 su mozda malo starija i 3 su , Pobjedili su i Zvjezdu i Metalghe ovaj . Nakantali su Podgrmec 14 0 , sa kakim god sastavomda su dosli 14 0 , u Boom Travniku Gavric zabija ko lud . Mislim treba pogledat i o . Nama treba neko ko ve izac i jest travu a ne ovi manekeni minus par momaka
Nama trebaju igrači koji su dobri za Premijer lige, a ne Federalne. I pritom, pitanje je da li će igrači koji su kvalitetni za našu ligu izdržati famozni pritisak na Koševu.
Jaro Modric je igrao u Zrinskom pa je sad u Realu , nije aman razlika izmedju premijer lige i 1 federalne . Ja kazem ako ako mladi momci su treci u toj ligi gdje su bodovi sa strane teskoi ko tuc , Mozda ima talenat 1 , Pa nisu svi igraci poceli u PL

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 10 maj 2016, 10:47

Besic je napisao/la:pauluse kakav je tvoj stav oko ovih igrača Radnika što dolaze ?
Kako mislis ?

fico
Kontakt:

Post Postao/la fico » 10 maj 2016, 10:48

Ne do Bog da neki igrač iz kadeta dobije šansu u 1. timu naredne sezone. Možemo Veladžića ili Hadžića ubaciti jedno poluvrijeme u Kupu protiv nekih niželigaša, ali nešto više NE! Igrač mora proći sve faze razvoja. Znači poslije kadeta idu u juniore. I tu neka odrade dvije godine, pa onda u prvi tim. Šta će Hadžić ili Gljiva igrat za prvi tim, kad budu igrali protiv Džidića? Čataković se razlikuje od njih sviju, jer ima snage, ima tehniku bolju i od Ševke (što i nije teško :D ) i od Harbe, a ima također fantastičan tajming za gol. I aBd na Čatakovića se treba ozbiljno računati sljedeće sezone. Eto Radovac je dobio šansu u prvom timu od svoje 16/17 godine i vječiti talenat je propao. Na njegovu propast je više faktora uticalo, a jedan od njih je njegovo guranje i preskakanje juniora.
Glupo ti je poređenje Modrića, odnosno Zrinjskog i Reala, nema se tu šta komentarisati.
SARAJEVO

AVNOJ
Kontakt:

Post Postao/la AVNOJ » 10 maj 2016, 11:17

Saida bi vise volio gledat sa stakom i gipsom na nozi nego ove ublehase.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 10 maj 2016, 11:42

''Međutim, razočaravajuće je bilo vidjeti u kojoj mjeri su izostali stručnjaci iz Bosne i Hercegovine. S izuzetkom Abdulaha Ibrakovića koji je nekolicinu mladića koji danas predstavljaju BiH svojevremeno doveo u Fudbalsku akademiju FK Sarajevo, nijedan sportski radnik iz BiH nije se našao na tribinama stadiona u Bakuu.''

Pročitaj više na: http://sportsport.ba/bh_fudbal/evropa-u ... uce/194013

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 10 maj 2016, 11:54

zagorski je napisao/la:''Međutim, razočaravajuće je bilo vidjeti u kojoj mjeri su izostali stručnjaci iz Bosne i Hercegovine. S izuzetkom Abdulaha Ibrakovića koji je nekolicinu mladića koji danas predstavljaju BiH svojevremeno doveo u Fudbalsku akademiju FK Sarajevo, nijedan sportski radnik iz BiH nije se našao na tribinama stadiona u Bakuu.''

Pročitaj više na: http://sportsport.ba/bh_fudbal/evropa-u ... uce/194013
Realno Ibrakovic jest doveo puno mladih dobroh igraca,al daleko mu kuca od nase

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 10 maj 2016, 11:59

Steta je ne dovesti ovog Obradovica iz Radnika - od ljeta je free agent, ima solidan ucinak u ligi, relativno mlad. Nisam ga gledao, pa da kazem jel kvalitetniji od Amera, ali ionako mislim da Amer ide na ljeto dalje... Benko ne moze uvijek igrati, treba mu dobra zamjena, pa mi se ovaj cini idealan. Druge ne racunam kao napadace, Okic/Harba/Catakovic su vise SS napadaci, a Okano ionako je ispuhan, Harba je pod upitnikom jer je na posudbi, a Catak ce dobijati priliku sa klupe. Osmanovic je izgleda zezn'o kad je potpisao sa Bulicem, i vjerovatno ce imati mahanje na ljeto.

Hodzic? Ako je za RB, pitam se sta cemo onda sa Kadusicem? Ako je za RM, ima logike da ga se dovede. Realno, 22 godine ima i moze se prekomandovati da igra u sredini, ima brzinu, sad kakav je sa loptom - nisam ga skautirao. I on se moze dovesti za dz, jer mu na ljeto istice ugovor.

Ima jedan kojeg bi ja pokusao dovesti; Jasmin Bogdanovic iz malih plavih. Istice mu ugovor sad na ljeto, i nece ga produziti. Mislim da je solidan stoper, po meni bolji/iskusniji od Kove. Ali samo moja zelja....
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 10 maj 2016, 12:21

paulus je napisao/la: Jaro Modric je igrao u Zrinskom pa je sad u Realu , nije aman razlika izmedju premijer lige i 1 federalne . Ja kazem ako ako mladi momci su treci u toj ligi gdje su bodovi sa strane teskoi ko tuc , Mozda ima talenat 1 , Pa nisu svi igraci poceli u PL
ma vjeruj da je razlika ogromna, ok neki talenat od 18 godina bi se mozda i mogao naci ali to je otprilike to, vrlo mali procenat je tih igraca koji bi mogao zadovoljiti u PL a ne treba zanemariti da u Sarajevu propadnu i mnogo iskusniji PL igraci, vidjeli smo mi recimo jednog Karica, kod nas hodati nije znao u Celiku jedan od najboljih igraca, tako da treba i o tome misliti, treba imati talentovanih igraca u ekipi, sto iz akademije, sto iz ostatka drzave ali nam treba i par jakih i iskusnih igraca, jednostavno se mora napraviti balans
Pyro is not a crime !

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: fks74, iliyaa8, mire971 i 61 gost.