Vjerovatno je mislio na pojedine igrače iz Borca ili Čelika, tipa Mešanović, Arežina i sl. koji su se nudili Sarajevu ili željezničaru.hskzmostar je napisao/la:Karacic nasFrancescoTotti je napisao/la:Ovaj zrinjski pun ostataka iz zelje i od nas osvoji ligu...
Fuck the logic
Blaic sibenik
Stojkic nas
Graovac dinamo
Katanec dinamo,spezia,nas
Zakaric dinamo,siroki
Filipovic ofk beograd,drina
Petrak osijek
Arezina nas
Tomic zeljo,gosk
Bilbija sarajevo
Zeravica borac
Radulovic borac
Nikolic modrica
Todorovic sarajevo
Mesanovic celik,sloboda
Kordic nas
Trojica igraca iz sarajevskih klubova od toga samo Todorovic standaran,izvini al morao sam reagirati na nebulozu!
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
SARAJEVO
takodjer i ja da se zahvalim sto me je neko izbacio iz grupe na FBali1974 je napisao/la:Samo da se zahvalim što ste me izbacili iz grupe na FB.Na čast onome ko je to uradio.
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Zukanovic garant!ali1974 je napisao/la:Samo da se zahvalim što ste me izbacili iz grupe na FB.Na čast onome ko je to uradio.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Aj likovi klepiše titulu sa 16st igrača, a pazi sad ovo:
Oštraković , Delač , Plakalo ,Pavlović , Barić , Kallasi , Hebibović , Kadušić, Tatomirović , Stepanov , Barbarić , Kovačević , Mihojević , Berberović , Puzigaća , Kramar , Al.Bekić , Rustemović , Radovac , Alispahić , Ikande , Emerson , Velkoski , Okić , Bekić , Duljević , Osmanović , Benko , Harba , Cezar, Simeunović garant sam nekog i zaboravio.
Oštraković , Delač , Plakalo ,Pavlović , Barić , Kallasi , Hebibović , Kadušić, Tatomirović , Stepanov , Barbarić , Kovačević , Mihojević , Berberović , Puzigaća , Kramar , Al.Bekić , Rustemović , Radovac , Alispahić , Ikande , Emerson , Velkoski , Okić , Bekić , Duljević , Osmanović , Benko , Harba , Cezar, Simeunović garant sam nekog i zaboravio.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
joker90 je napisao/la:Zukanovic garant!ali1974 je napisao/la:Samo da se zahvalim što ste me izbacili iz grupe na FB.Na čast onome ko je to uradio.

Ne pljeskaj , hoćel bit pojačanja ?
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Uscuplic, Hurtic, Jesic ( i ona dvojica njegovih drkedzija)Besic je napisao/la:Aj likovi klepiše titulu sa 16st igrača, a pazi sad ovo:
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Bio je tu i Cimirot, Stojčev pa i Veladžić, Herić, Gljiva, Vazda, Čataković.Besic je napisao/la:Aj likovi klepiše titulu sa 16st igrača, a pazi sad ovo:
Četiri golmana su nam branili u jednoj sezoni.

MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO!
"Pre svega lep pozdrav vama i vašim gledaocima " i onaj drugi "Šeleee" nadimak koji je Okića probio u zvijezde.AVNOJ je napisao/la:Uscuplic, Hurtic, Jesic ( i ona dvojica njegovih drkedzija)Besic je napisao/la:Aj likovi klepiše titulu sa 16st igrača, a pazi sad ovo:
Zadnja izmjena: Besic, dana/u 09 maj 2016, 23:59, ukupno mijenjano 1 put.
Stavi mu u komentar listu strijelaca. Realno, kod nas bi mogao igrati desno krilo ili biti na klupi.Besic je napisao/la:zlo87 je napisao/la:Evo pise status kako Ibrakovicu nije valjao Mesanovic, a cesto je spominjao i Ordagica, Pirica, Skahica..Besic je napisao/la:Od svih igrača koje Husara ima u svojoj agenciji on je nama uvalio najgoreg .
Samo naprijed Saraj'vo!
Besic je napisao/la:Ja sam ovo na infu pročitao od nekog da Okić ostaje i naredne sezone , ne znam jel se zayebaye.
Said ima utakmica u nogama ove sezone isto ko i Ikande kod nas .Ali i invalid Said je bolji od Okića, Habre , Radovca i sl.
Registracija ugovora
"FK SARAJEVO" SARAJEVO i igraĉ Ĉataković Hamza zakljuĉili profesionalni ugovor do30.06.2018.
"FK SARAJEVO" SARAJEVO i igraĉ Radovac Samir zakljuĉili profesionalni ugovor do31.12.2018.
"FK SARAJEVO" SARAJEVO i igraĉ Okić Ševko zakljuĉili profesionalni ugovor do30.06.2017.
"FK SARAJEVO" SARAJEVO i igraĉ Mihojević Marko zakljuĉili profesionalni ugovor do31.12.2018.
"FK SARAJEVO" SARAJEVO i igraĉ Rustemović Edin zakljuĉili profesionalni ugovor do30.11.2018.
"FK SARAJEVO" SARAJEVO i igraĉ Bekić Almir zakljuĉili profesionalni ugovor do30.06.2018.
"FK SARAJEVO" SARAJEVO i igraĉ Civić Adnan zakljuĉili profesionalni ugovor do30.06.2018.
"FK SARAJEVO" SARAJEVO i igraĉ Osmanović Adnan zakljuĉili profesionalni ugovor do30.06.2017.
"FK SARAJEVO" SARAJEVO i igraĉ Duljević Haris zakljuĉili profesionalni ugovor do01.07.2017.
"FK SARAJEVO" SARAJEVO i igraĉ Kadušić Advan zakljuĉili profesionalni ugovor do31.12.2017.
"FK SARAJEVO" SARAJEVO i igraĉ Plakalo Emir zakljuĉili profesionalni ugovor do31.05.2018.
"FK SARAJEVO" SARAJEVO i igraĉ Barbarić Tomislav zakljuĉili profesionalni ugovor do30.06.2017.
Niko, niko, samo Sloboda
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Ja i?HaRakIRi46 je napisao/la:Tjeranjem Dine morate znati da tjerate i Kustu ,a stim odmah tjerate i Tana iz kluba jer samo njemu vjeruju,uostalom zna se da su preko nekog njegovog rodjaka i dosli u kontakt sa Tanom,prema tome treba malo razmislit ,nije ni Tan glup i naivan pa da tek tako dozvoljava da ga neko krade.
Kad bi i bilo tako, opet bi imali klub nazad u svojim rukama, vracene dugove, kamp.
Po meni, to je idealan scenarij.
Onda bi se mogli puno skuplje prodati nekom boljem investitoru.
Ali na zalost, od te price nista nema.
- FrancescoTotti
- Kontakt:

Igračina.

Ali ipak ovo je najjače.
I svako jutro kad se probudim, uvijek na tebe prvo pomislim 

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Saide,Saide,Saide ,Saide
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
- PitarBordo
- Kontakt:
Ahmo najgori od sve djece hahahaBesic je napisao/la:
Ali ipak ovo je najjače.
Samo Saraj'vo.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], bordobijeli, riki46 i 41 gost.