Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
reds je napisao/la:Sretan rođendan BrnJeeH,Pipita i SemPer_fi sve najbolje !
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi

reds je napisao/la:Sretan rođendan BrnJeeH,Pipita i SemPer_fi sve najbolje !
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
I jedan ban za rođendan od administracije poklon treba da budeHairlija je napisao/la:reds je napisao/la:Sretan rođendan BrnJeeH,Pipita i SemPer_fi sve najbolje !

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Izbrisali mi avatar zbog onog analiticara,moze mu zena vidjet na tudjem avataru curu u grudnjaku

Moja leđa su već plava,i ne dostaje mi snaga.Čekam kad ću se probudit,al`ovo je već java.Još koja godina,pa ću se počet gušit,nemam više sta izgubit` idem ih rušit.
Joj braco sutra i prekosutra motorijada u ISt.Sarajevu.Nasty Michelle i Zabranjeno Pusenje sviraju.A motora bude nekoliko stotina.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
-
- Kontakt:
zahuktava se Mundijal thank God ! 

Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
Emir_ZENICA je napisao/la:Sretan rodjendan BrnJeeH,Pipita i SemPer_fi sve najbolje![]()
Evo i pjesma za vas
[youtube][/youtube]

sretan rodjenan, obatrojici

Sretan vam roddjendan
@Casillas zelim ti jos jedno 20-tak banova
bas bi ti jedan dobro doso kao poklon za rodjendan 

@Casillas zelim ti jos jedno 20-tak banova

- sarajlija89
- Kontakt:
jel neko mozda zna neku aplikaciju za slanje besplatnih sms-ova
ili stranicu neku preko koje mogu.....
dobar je onaj cellity nekad bio al ukinuse ga

"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- the scouser
- Kontakt:
smsjive.comsarajlija89 je napisao/la:jel neko mozda zna neku aplikaciju za slanje besplatnih sms-ovaili stranicu neku preko koje mogu.....
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
- sarajlija89
- Kontakt:
the scouser je napisao/la:smsjive.comsarajlija89 je napisao/la:jel neko mozda zna neku aplikaciju za slanje besplatnih sms-ovaili stranicu neku preko koje mogu.....
po kojem ovo principu radi...nisam vidio da se treba registrovat a i upute nisam naso...
samo ima da ukucas broj telefona i text poruke
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
- majestic24
- Kontakt:
Ljudi,kod mene danas led padao..isao i preko 6 cm sirine. Ev pogledajte video a imaju i slike a drugom linku
[youtube][/youtube]
http://www.buzimljani.com/buzimljani/bu ... me-u-buimu
[youtube][/youtube]
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
- __Liedson__
- Kontakt:
to samo ima u Buzimu i Juznoj Africi... 
najjaci onaj : Sta je ovo ? sudnji dan ?

najjaci onaj : Sta je ovo ? sudnji dan ?

- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
omg, kod mene sunce ubi, Boga molim da malo zahladimajestic24 je napisao/la:Ljudi,kod mene danas led padao..isao i preko 6 cm sirine. Ev pogledajte video a imaju i slike a drugom linku
[youtube][/youtube]
Sta je ovo, Sudnji dan? xD
-
- Kontakt:
hahah i ovdje je u otoci, al nije jos Sudnji Dan hvala Bogumajestic24 je napisao/la:Ljudi,kod mene danas led padao..isao i preko 6 cm sirine. Ev pogledajte video a imaju i slike a drugom linku
[youtube][/youtube]

Ronaldo - Isco - Bale
-
- Kontakt:
Kod nas se je bilo naoblacilo ali sreca nije padala
Majestic jel os'o Golf 

Kako sam se maloprije isfuro. Parkiram kod pijace Markale, odem malo do Ferhadije s djevojkom kontam nece me valjda kazniti murija. Ja se vracam kad za brisacem "cestitka". Ja otvorim kad pise: Pozivni nalog, Ministarstvo zabave Sarajevo vas kao počinioca prekršaja teretimo da dodjete na lud provod (reko WHAT), kad nastavljam dalje neka šala brate, disko Basemant poziva na neki party, al citav list je urađen kao kazna, čak i grb Basemanta stavili ko policijski, ono rubrike, ma pravo skoro ba. Isferao sam se maximalno 

glavna cura u skoli 

Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
Trenutno korisnika/ca: ASD, Faraon iz Visokog, MElloo, nerkolfc, rio_Ferdy88, tobaccos, VivaLaStella i 17 gostiju.