Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
juce glupi mexikanci za gol,danas fenerbahce,vcr ovi retardi kojima treba izmaci i golmana pitanje bil dali jbt vise sunce i klad
A ponisten im je cist gol u 50-toj minuti,fakat steta za shakalagaston je napisao/la:pa gledaj bolan..15 mrtvih kornera imali i nisu mogli gola uvaljati..ajj cigana
@Bihać de slikaj tiket ziv bio da vidimo mi koji ne znamo kako je to dobiti
Evo ti @Gastone fasunge

Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
aa jbt pa ne bih te zahmetio da sam znao da ga moraš slikavati pa ubacivati sliku
Inače

Inače

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Svaka cast druze
Nista nije tesko kad se dobije
Hvala tajgeru

Hvala tajgeru

- muhamed121
- Kontakt:
Sve sam vidio al ovakav tiket nisam haha svaka cast Bihac cestitke ocigledno da trebamo malo i promjenit da nije samo na tiketu 1 x 2
što ih bratko nareda
aferim 

Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
21 par

Šta je ovo braćo, neka nova disciplina.
http://www.zaslike.com/files/swaltei1ew8yi4uwd.gif
Srednji je opasan taktičar

OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!
- muhamed121
- Kontakt:
Ova disciplina je za Ljumana ubila segonzales je napisao/la:Šta je ovo braćo, neka nova disciplina.![]()

hahahah yebite yebite
nego ako neko hoće da mu odigram tiket na formuli nek se javi. al nema igrača na online ponudi yebem im pleme

Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
- muhamed121
- Kontakt:
To sad ti nas prcas pa sta da odigraju ljudi ako nema igraca nema 5 utakmicaLjumanM95 je napisao/la:hahahah yebite yebite![]()
nego ako neko hoće da mu odigram tiket na formuli nek se javi. al nema igrača na online ponudi yebem im pleme
![]()

muhamed121 je napisao/la:To sad ti nas prcas pa sta da odigraju ljudi ako nema igraca nema 5 utakmicaLjumanM95 je napisao/la:hahahah yebite yebite![]()
![]()
![]()
![]()

Sta mislite o ovome na malo veci ulog? Ne igram nikad na te vece uloge zato me zanima koliko je ovo "sigurno" ?
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Realno bar dva neće doći. Kad je zadnjih godina prošlo toliko sigurica? Još utorak, slaba ponuda, srediće kladionice par kikseva.DoeTz je napisao/la:
Sta mislite o ovome na malo veci ulog? Ne igram nikad na te vece uloge zato me zanima koliko je ovo "sigurno" ?
Neki bolji prijedlog?
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Danski rukomet Silkeborg više golova, Dinamo 1, Bautista-Agut 1, francuska košarka Limoges 1.DoeTz je napisao/la:Neki bolji prijedlog?
Hvalaa brajtoWilly je napisao/la:Danski rukomet Silkeborg više golova, Dinamo 1, Bautista-Agut 1, francuska košarka Limoges 1.DoeTz je napisao/la:Neki bolji prijedlog?

Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Nema na čemu. Nemoj velike pare stavljati na to.DoeTz je napisao/la:Hvalaa brajtoWilly je napisao/la:Danski rukomet Silkeborg više golova, Dinamo 1, Bautista-Agut 1, francuska košarka Limoges 1.DoeTz je napisao/la:Neki bolji prijedlog?
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Igro Damira više gemova, on rastura danas
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.