joker90 je napisao/la:Crni gavran je napisao/la:Pozdrav iz Zenice,
Nikada Gavran nije dolazio da provocira posebno kad je neko u teskoj situaciji.
Sta bi bilo za vas po meni najbolje u narednom periodu. Vratite Đenana Uscuplica za sefa strucnog staba i pustite covjeka da on odredi kakva pojacanja Sarajevu trebaju, a ne da mu neko suflira iz uprave. Likovi iz vase uprave su se pokazali kao nedorasli, ne zna se koji je veci promasaj dovodjenje Jarnija, Kodre ili Jesica. Jesic vas je bas dokrajcio, za Stojceva i Velkoskog niste doveli adekvatna pojacanja. A vjerovatno ogromne pare su date za one Brazilce.
I pustite se prekodriskih pojacanja kao i pojacanja iz " lijepe nase". Imate vi svoj sjajan podmladak i vi ste najbolje svoje igre i rezultate postigli iskljucivo sa vasim kadrom iz svojih redova.
Sportski pozdrav iz Zenice
Eto vama Dzeno, ako mislis da je on strucnjak!
Dženo vam je donio KUP napravio nagli zaokret nakon odlaska Jarnija, gdje je Sarajevo sa istom ekipom naglo zivnulo.
Sto se tice dovodjenje nekog za trenera Čelika, preferiram nekog iz naseg tabora, sad je to Beganovic, pa Boris Pavic, prije njega je bio Nizah Hukic, sve su to treneri koji su napravili maksimum od onog igrackog kadra kojeg su imali. A Celik nije saveznik sa novcem, tako da igraci manje vise izbjegavaju Celik , tako da su treneru u Celiku svezane ruke. Jednostavno mora napraviti posao od igraca koje ima na raspolaganju, a dobro je poznato da mi imamo maksimum 14-15 raspolozivih igraca.
Medjutim za razliku od Čelika, vi imate novac i odrijesene ruke da dovedete koga hocete od trenera pa i igraca. I povlacili ste pogresne poteze, na osnovu tih losih poteza dosli su i losi rezultati, mislim za vas losi, jer imate tog Thana . Sto bi reko trener Radnika Petrovic, kaze on ja sam mislio da ce Sarajevo sve utakmice u prvenstvu PL B i H dobiti.
Druga stvar nikada ne bih doveo nekoga bivseg igraca Sarajeva pa iz Zelje za trenera Celika. Ne zbog animoziteta izmedju gradova Zenice i Sarajeva, vec iz prakticnih razloga. Musemic je Celik napustio na pola sezone i presao u Sarajevo, a ista stvar prosle sezone sa Milomirom Odovicem iz Celika u Zelju. I jedan i drugi su bili poprilicno nekorektni prema Celiku, jer su imali ugovore . Zamislite da je vama tako neko slicno ucinio?
Da su druge okolnosti, zasto da ne? Medjutim to mi zvuci paradoksalno, to bi mi bilo isto da npr.... Amar Osim preuzme Sarajevo ili Safet Susic Željezničar

"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor