Tako je to kad rukometom dodjes na SP. Uostalom ova Francuska pokazuje zasto je Srbija mogla da bude u svojoj grupi prva, a zasto protiv Gane nije pokazala nista.
Moderator/ica: admin
Post napisan 31. maja. Vidite sto me slusa covjek.Cartman je napisao/la:Hajmo Chicharito, srusi francuze.
Cuj meksiko nista nije pokazao, rastimao ih meksiko, dobro su jos francuzi prosli na kraju.omerbavarac je napisao/la:Jeb. ti sudije.![]()
![]()
![]()
Penal nije bio, za ofsajd je diskutabilno.
Francuska nije nista pokazala, ali nije ni Meksiko. Dobili su poklonjene golove, iskoristili ih i mozda poslali Francuze kuci, ali ima jos jedno kolo, tako da nije jos sve gotovo. Krizaju se sa grupom B, pa i Uruguay i Mexiko moraju ici na pobjedu, da bi se izbjegli Argentinci.
Dok ima nade, treba vjerovati u nju.
Upravo je to iskljucivo do selektora i nikog drugogAmar Dzeko je napisao/la:nevjerovatno je ali i sramotno sto je jos gore da jedna ovakva generacija igra ovako ocajno..pa ne moze sve biti toliko ni do trenera j**o ih trener..malouda i ribery u odnosu na one kad igraju za klub su nebo zemlja..strasno..
a konto sam navijati za njih u knock out fazi
Slazem se ali se Henry "pokazao" protiv Urugvaja. Sa ovakvim klocom od trenera njima ni Maradona ne bi pomogao.Devil je napisao/la:Zanimljiva tekma pogotovo drugo poluvreme.Meksikanci su apsolutno zasluzeli pobedu,Francuzi jedna velika 0.Domenech pokazao jos jednom kakav je levat od trenera sa svojom taktikom.DOk ga je Aguirre posteno ponizeo sa svojom veoma trkacom ekipom koja je pokrivala citav teren te i ne cudi 108 pretrcanih km.Po izboru FIFE Javier Hernandez je MOM.Sto je i zasluzeo jer je fakticki on doneo ovu pobedu svojim veoma efektnim golom.
Sudije ponovo ispravno prosudile.Kod onoga gola mislim da je Abidal ostao tamo na levoj strani sto se lepo vidi na onoj FIFI-noj grafici.Penal cist kao suza sto se lepo vidi kada se zumira u noge,opet Abidal kriv.
Smesna su vam predvidjanja da ce se igrati na nereseno mec URU-MEX.Kao sto vam je vec El-7 rekao obe repke cu se trudeti da izbegnu Argentinu u sledecoj rundi te pokusaju dogurati sto duze.
I da poredeti jednu instituciju Henry koji ove sezone nije nista poakzao sa Gignacom ove sezone je takodje veoma smesno.
Pa Gignac je ove sezone dao 10 golova u skoro 40 tekmi.Vukao je povredu tokom citave sezone i nije davao golove i ove sezone su tu negde.Oba igraca ispod svoga ocekivanja ove sezone i zbog toga govoreti da je Gignac trenutno bolji od Henrya ne pije vode.Takodje Gignac nema iskustva u ovakvim tekmama,dok ih je Henry odigrao pregrst.
omerbavarac je napisao/la:Jeb. ti sudije.![]()
![]()
![]()
Penal nije bio, za ofsajd je diskutabilno.
Francuska nije nista pokazala, ali nije ni Meksiko. Dobili su poklonjene golove, iskoristili ih i mozda poslali Francuze kuci, ali ima jos jedno kolo, tako da nije jos sve gotovo. Krizaju se sa grupom B, pa i Uruguay i Mexiko moraju ici na pobjedu, da bi se izbjegli Argentinci.
Dok ima nade, treba vjerovati u nju.
Mislim da nije bilo zaleđa, jer je napadač Meksika bio u ravnini, tako mi se nekako cini. A za penal, mislim da je Meksikanac poceo prije padati prije nego ga je ovaj pokosio.. neko moje viđenje...steve-o je napisao/la:offside je bio naravno, penal cist ko' suza vidi se kako ga je pokosio abidalionako mi je drago da je francuska primila gol na takav nacin(offside), sve se vraca sve placa..
A Sagna i Gallas su inace bili sjajni? Evra je najbolji igrac Francuske i naravno da je najbolji ljevi bek Svijeta. U glavnom dovljno dobar da u istoj utakmici stavi malog Theoa u dzep, dok u napadu terorise Sagnu. Najveci problem Francuske je sto bazu ekipe cine bivsi i sadasnji igraci Arsenala. Pa svima je valjda poznato da su to najvece placipicke u danasnjem nogometu.CollegeGunner je napisao/la:Ko je kriv? Domenech? Ne, vec Ribery, Evra i ostala bagra. Treba im svima pasti cijena za nekih 50%.
Sve kao odlicni igraci, najbolji LB na svijetu?! Izbaci ga Barrera ko dijete malo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.