Estoril bi trebao dobit a ova Spezia nema sanse nikakve da bude x a pogotov 2-cashakalll je napisao/la:Samo da izdrze i Estoril uvali jedan.gonzales je napisao/la:shakalll je napisao/la:Cekam Speziu, Estoril i Hapoel za 480€.
Spezia vodi, ova dva treba prizvati.
Eto Hapoela
Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
- muhamed121
- Kontakt:
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Ajde Estoril povedi do poluvremena, i onda ako imaš na računima znaš šta ti je činiti.
OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!
- muhamed121
- Kontakt:
2:0 hapoel
Izdrzace ti ova dva 100% samo strah me tog Estorila bio je pravi public bet. Gradi sr sad osini under 1.5 ili 0.5
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
Prodjose izraelci
Jos spezia i estoril oba 2+ za 3 stoje

Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
a šta bude 0:1? ode u minusEffenberg je napisao/la:Izdrzace ti ova dva 100% samo strah me tog Estorila bio je pravi public bet. Gradi sr sad osini under 1.5 ili 0.5
OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!
- muhamed121
- Kontakt:
Sretno i tebi dahoce Estoril makar do poluvremena 1:0 obojici a Spezia ide jos su profulili penal u 23.minutuBihac96 je napisao/la:Prodjose izraelciJos spezia i estoril oba 2+ za 3 stoje
muha ne seri banovaću te
sa srećom, meni fali gol ovi englezi mladi ko bilo za siću al nema boga oca im yebem

sa srećom, meni fali gol ovi englezi mladi ko bilo za siću al nema boga oca im yebem
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
Hajde spezia zabij jos jedan za 15 minuta da branim estoril
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
- muhamed121
- Kontakt:
Bihac eto ga a steta za ovog momka drugog
- muhamed121
- Kontakt:
City ostaje 0:0 ako si to igrao haha gledao sam ima li te u formuli u omegi kad su igrali Sloboda-Sarajevo pa nema te sakrio si se u misiju rupuLjumanM95 je napisao/la:muha ne seri banovaću te![]()
Re: RE: Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Necegonzales je napisao/la:a šta bude 0:1? ode u minusEffenberg je napisao/la:Izdrzace ti ova dva 100% samo strah me tog Estorila bio je pravi public bet. Gradi sr sad osini under 1.5 ili 0.5
Coronados de gloria vivamos,
tad sam vjerovatno bio u ženskom društvu, kakva mrtva kladionicamuhamed121 je napisao/la:City ostaje 0:0 ako si to igrao haha gledao sam ima li te u formuli u omegi kad su igrali Sloboda-Sarajevo pa nema te sakrio si se u misiju rupuLjumanM95 je napisao/la:muha ne seri banovaću te![]()

ajmoooo
golazoooooooo ubi ih siti i čelzi zabi

Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
- muhamed121
- Kontakt:
Eto ti gol hahaha mani me blefova kakve crnkinjeLjumanM95 je napisao/la:tad sam vjerovatno bio u ženskom društvu, kakva mrtva kladionicamuhamed121 je napisao/la:City ostaje 0:0 ako si to igrao haha gledao sam ima li te u formuli u omegi kad su igrali Sloboda-Sarajevo pa nema te sakrio si se u misiju rupuLjumanM95 je napisao/la:muha ne seri banovaću te![]()
sa srećom, meni fali gol ovi englezi mladi ko bilo za siću al nema boga oca im yebem![]()
![]()
![]()
ajmoooo
hahahaah muha brateuuu jesi svjestan skim razgovaraš
trebamo jedan dan sjest malo u omegu kaficu, pa malo prokockat šta red je bgm 

- muhamed121
- Kontakt:
U srijedu Sloboda-RadnikLjumanM95 je napisao/la:hahahaah muha brateuuu jesi svjestan skim razgovaraš![]()
trebamo jedan dan sjest malo u omegu kaficu, pa malo prokockat šta red je bgm
eto važi, zovemo i momciluka i poštenski zakockat 

imal' bujruma za komšiju ? 
Hajde Spezia i Estoril da se slavi večeras u Bihaću
crveni za Brešu

crveni za Brešu

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
- muhamed121
- Kontakt:
Normalno da ima komsije uvjek dobro dosle a evo ide Spezia Bresia dobila crveni prolazi Bihac tiketgaston je napisao/la:imal' bujruma za komšiju ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.