FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Zip
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Zip » 09 maj 2016, 21:38

Ima neki mali sto je prosao Ajaxovu skolu, ogra odlicno u Metallageu Jajce.
Lahko bi mi mogli znati sve dobre mlade igrace, al nemamo skauta...

Koliko smo ozbiljan klub, i to pokazuje nesto..
Odakle je Dinamo izvlacio Eduarda, Samira, Ibaneza, Ettoa, itd... ne sigur o preko youtuba...

Ja ev opet da kezem, mi poslije Olimpica treba da komplet FkS reorganizujemo... Otjeramo sve i dovodimo druge ljude.. Pustiti ih da rade 2 3 godine..i cekati da vidimo sta su to uradila..
Od krova se kuca ne gradi..

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 09 maj 2016, 21:38

zagor1987 je napisao/la:Sta dobijamo dovodjenjem Hodzica? Pp meni dobit necemo nista,radje nase igrace forisrat,kad se dovodi nek se dovede kavlitetan stranac koji ce donijet kvalitet,ovaj Hodzic je prinova samo koja ce nekom.akademcu mjesto uzet. Od nasih Catakovic,Kadusic,Mihojevic nisu razocarile sekunde,a mladi igraci bez iskustva,valjda ovaj skaut mag nad magovima ne sugerise da se dovede neko kao sto jr za Ikandea uradio
Mozda jedino ima smisla ako odlazi Kalasi i ako ce Kadusic ostati standardni RB (a i treba),pa da malo pojaca konkurenciju Advanu i da se dobije na sirini. Samo mi nije jasno to dovodenje igraca,a pitanje trenera za iducu sezonu nije rijeseno,cak i za Upravu se ne zna.
Jedino ako je vec sve zavrseno iza zatvorrnih vrata,a Skupstina 10. juna bude samo stvar forme.
Vidjecemo sve...

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 09 maj 2016, 21:39

THEC je napisao/la:dovedite Pabla Escobara, na sam pomen njegovog imena ima da se protivnickim igracima krv zaledi :lol: :lol:
Jos zamisli koje bi sve sponzore doveli ahahaha :rol:
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon

Este sentimiento nadie lo comprende

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 09 maj 2016, 21:41

Skautirao sam malo ovog Hodzica po instagramu , dosta je aktivan ali nije level Obi i Dulja . Od 100 slika dvije su sa djevojkom koja nije brkata. Ne čupa obrve i ima normalnu frizuru.

Edit: Manuele ba kad si vec tu šarni ime nekog talenta iz Kolumije i Bolivije :mrgreen:
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 09 maj 2016, 21:47

Evo moze ovaj :mrgreen:

Ili ipak ovaj

Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon

Este sentimiento nadie lo comprende

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 09 maj 2016, 21:50

Ja ne kontam koji je plan uprave ako fkt ima isitne u vezi ovog Hodzica?
Koji smo qurac trpili Kadusica, cupali glavu zbog njegovih gresaka?
Istrpili malog maximalno, i sad treba dovesti nekog drugog da igra?

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 09 maj 2016, 21:51

Zip je napisao/la:Ja ne kontam koji je plan uprave ako fkt ima isitne u vezi ovog Hodzica?
Mozda bude krilo igrao posto mu je to pozicija bila u ovoj polusezoni..Kadusica bi svakako ostavio na desnom beku.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 09 maj 2016, 21:53

Zip je napisao/la:Ima neki mali sto je prosao Ajaxovu skolu, ogra odlicno u Metallageu Jajce.

Odakle je Dinamo izvlacio Eduarda, Samira, Ibaneza, Ettoa, itd... ne sigur o preko youtuba...

Ja ev opet da kezem, mi poslije Olimpica treba da komplet FkS reorganizujemo... Otjeramo sve i dovodimo druge ljude.. Pustiti ih da rade 2 3 godine..i cekati da vidimo sta su to uradila..
Daj brate cuj odakle je izvlacio ove izuzev Eduarda, Sammir i Etto igrali u Atletiko Paranenseu koji je beton brazilski klub a Ibanez za Bocu Juniors jos ga platili 600.000€. Nije nauka dovesti ovakve igrace iz Juzne Amerike ako imas cash da ih placas.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 09 maj 2016, 21:53

Mi Adidas jedino mozemo imati, ako nam dodje onaj celo za trenera pa kupi u sport lifeu suskavac od Adidasa i naljepi mu hadalj grb
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 09 maj 2016, 21:55

MortemHz je napisao/la:
Zip je napisao/la:Ja ne kontam koji je plan uprave ako fkt ima isitne u vezi ovog Hodzica?
Mozda bude krilo igrao posto mu je to pozicija bila u ovoj polusezoni..Kadusica bi svakako ostavio na desnom beku.
Sto neko rece.. FkS je dom za nezbrinute fudbalere :salut:

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 09 maj 2016, 21:57

Sabinho je napisao/la:
Zip je napisao/la:Ima neki mali sto je prosao Ajaxovu skolu, ogra odlicno u Metallageu Jajce.

Daj brate cuj odakle je izvlacio ove izuzev Eduarda, Sammir i Etto igrali u Atletiko Paranenseu koji je beton brazilski klub a Ibanez za Bocu Juniors jos ga platili 600.000€. Nije nauka dovesti ovakve igrace iz Juzne Amerike ako imas cash da ih placas.
Zato je Dinamo tu gdje jeste, a mi smo ovde gdje jesmo...
A busamo se da imamo para, da smo bogati...

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 09 maj 2016, 22:00

Zip je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:

Zato je Dinamo tu gdje jeste, a mi smo ovde gdje jesmo...
A busamo se da imamo para, da smo bogati...
Gledaj brate, sad u Brazilu imas 30% fudbalera bez ugovora, za koju sedmicu tako ce biti i u Argentini. Ko ima pare, ide tamo po igrace i to je to. Jbg mi taj kalibar nismo.

bojler
Kontakt:

Post Postao/la bojler » 09 maj 2016, 22:02

Nama za BIH nista ne treba sem da pogledamo nasu akademiju i obidjemo sve klubove pocevsi od trece lige pa druge pa do pl tu ces naci 10 igraca da ne znas kojeg prije da potpises i to mladih igraca a kasnije ostavit da dovodis brazilce itd da ih prodas za fine pare al **** mi smo se previse dali u to daj poznate igrace po 30 godina i cuna sad eno gledam na fbu Said se vraca i raja se busaju tim salju srcad cekaju ga pfff

fico
Kontakt:

Post Postao/la fico » 09 maj 2016, 22:02

Haj molim Vas uključite malo mozak yebeni. Pa zadnja dva mjeseca pričamo kako želimo dovoditi igrače iz naše lige. Dušan Hodžić se milion puta spominjao u pozitvnom kontekstu. Ako pogriješimo sa njim ko sa Hebiboviće, nećemo biti na velikom gubitku, kao sa Alispahićem, Ikandeom... Kallasi i Hodžić neka se bore na poziciji desnog beka, a Kadušića gurnuti na desno krilo. I nadam se da će novi trener pružiti šansu Simeunoviću. I onda bismo imali na pozicijama desno krilo i desni bek po dva solidna igrača. Desi bek: Kallasi i Hodžić. Desna krila: Simeunović i Kadušić.
SARAJEVO

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 09 maj 2016, 22:03

Mi se bez ikakve osnove busamo tudjim parama! Tan ima pare,mi nemamo. Tan ne daje i nece davati pare klubu za 1. tim. Imamo para,u tu svrhu, priblizno onoliko koliko imaju i vodeci klubovi lige (zrinjski,siroki,kone...)
Ovo je stvarno stanje stvari!

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 09 maj 2016, 22:07

zagorski je napisao/la:Mi se bez ikakve osnove busamo tudjim parama! Tan ima pare,mi nemamo. Tan ne daje i nece davati pare klubu za 1. tim. Imamo para,u tu svrhu, priblizno onoliko koliko imaju i vodeci klubovi lige (zrinjski,siroki,kone...)
imamo vise ne treba se lagati, nesposobnost uprave je druga stvar, ali da slazem se da nemamo neke ogromne pare za prvi tim i zadnje dvije godine je pokazatelj da nam ni ne treba ogromna lova, ono sto imamo je i vise nego dovoljno, nama samo fali jasna vizija, nista vise
Pyro is not a crime !

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 09 maj 2016, 22:13

Dusan Hodzic moze igrati i desno krilo, cak je tu mozda i bolji nego na beku. Mi trenutno na poziciji desnog krila imamo Denija koji je nestao u akciji i Okica kojem to nije prirodna pozicija(ne znamo ni koja je iskreno). :lol:
Bahati, bahati Željkan!
1946

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 09 maj 2016, 22:15

THEC je napisao/la:
zagorski je napisao/la:Mi se bez ikakve osnove busamo tudjim parama! Tan ima pare,mi nemamo. Tan ne daje i nece davati pare klubu za 1. tim. Imamo para,u tu svrhu, priblizno onoliko koliko imaju i vodeci klubovi lige (zrinjski,siroki,kone...)
imamo vise ne treba se lagati, nesposobnost uprave je druga stvar, ali da slazem se da nemamo neke ogromne pare za prvi tim i zadnje dvije godine je pokazatelj da nam ni ne treba ogromna lova, ono sto imamo je i vise nego dovoljno, nama samo fali jasna vizija, nista vise
Mozda malo vise...
Znam da je bila prica,a i Kusturica je nesto rekao u tom smislu,da ce se kad se vrate svi dugovi vise novca u budzetu moci izdvajati za 1. tim. Samo sto su ta sredstva pogresno usmjerili i na kraju ispala skuplja pita vec tevsija.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 09 maj 2016, 22:22

joker90 je napisao/la:
Dusan Hodzic moze igrati i desno krilo, cak je tu mozda i bolji nego na beku. Mi trenutno na poziciji desnog krila imamo Denija koji je nestao u akciji i Okica kojem to nije prirodna pozicija(ne znamo ni koja je iskreno). :lol:
Ni Hodzic, ni Kadusic ni Simeunovic ne smiju biti prva opcija na desnom KRILU. Tu nam trebaju majstori koji ce biti prevaga i odlucivati utakmice. Hodzic odlicna opcija za cijelu desnu stranu, nije skup i nije prioritet da svaku pocinje od prve minute.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 09 maj 2016, 22:23

LegendKiller je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:Neka povede Hodzica i Besirevica sa sobom :D
i Samira Memiševića, šteta ih je razdvajati! Svakako Barbarić ide, Memišević bi bio idealna zamjena!
:thumbup:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: boki86, Bordo10, brojjedan, DzemoSmjecanin, Fouzi1, Google Adsense [Bot], Hajdeee, muhamedhulk, riki46, Strosmajer, TETRAPAK, tuitamo i 57 gostiju.